Vstávanie do práce ráno o štvrtej
Schválne koľko to bude ľudí ktorí vstavajú do roboty teraz tak ako ja ? 😃
Mám nastavený budík na 4:09
Vstávam tak okolo 4:20
@mamadievcatiek aj tebe prajem dobre ránko a želám pekný deň v práci 😊 nuž skore vstávanie je zabijak
👍
🫣😪😆
4:20 ale nastastie nie kazdy den🫤
Ja vstávam každý druhý týždeň o 04.20....
Vstávam 4:40, keď chcem ísť na 6.00 do práce, ešte si v kľude vypijem doma kávu, robím v office, kde by sa dalo ísť aj na 8.00, ale takto zasa o 14.00 končím a mám pol dňa ešte pred sebou 😃
Moja mama a moj muz. Ja som vstala pred chvilkou.
Ja vstávam o 4 hod, ale von so psom 🤣, do prace nechodím.
@mamadievcatiek 😲 tak toto by som nedala. Mám problém vstať o 5,30 hod.
@zefyra ani ja už nechcem 😉😂
Ja som tak vstávala 25 rokov 😊👉.... uvidíme , či to dáš aj ty 😂😁😂😁
Toto by som nedala. Určite by som nedokázala fungovať celý deň.
Keď mám rannú,vstávam o 3:40
Ešte mám týždeň voľno ale bežné vstávam do prace medzi 03.00 a 4.30 občas a našťastie ozaj len občas o 02.00....
môj manžel - 4:10
a o 10 min. uteká na autobus.... o 6h. stojí za pásom vo fabrike.
ja som sa práve zobudila...🙂
Ja.Do rannej vstávam o 3.45.Do dnes mám dovolenku.Od zajtra ti môžem dávať budíček🤣
mamina chodila tak dlhe roky, ze o pol 4 vstavala a o pol 5 jej isiel autobus, akoze pre mna by to bol masaker, ja mam s takymto vstavanim zasadny problem, teda moje telo 😀
@zmrzlinka2021 obdivujem týchto ranostajov to je biorytmus.Ja som vstávala 5:20 a hrôza poobede som bola ako po neprespanej noci.Ja som nočný typ.
ja vstavam 3:45, cestujem do prace 70km (1hod autom), ale nastastie nie kazdy den, robim 12tky v nemocnici 😀 o 6 musim byt v praci ale aby som zaparkovala tak cca 5:30 tam uz som.
Muž vstáva ráno 2.15
@luccija Ja ked som byvala mimo BA, kvoli dochadzaniu a hroznym zapcham som vstavala rano o piatej. To bola katastrofa. Ja som sa uz okolo obeda nevedela sustredit, mala som vypadky pamate, bolo mi vyslovne zle, potrebovala som si lahnut...
A ani to podla mna nie je prirodzene cloveku. Volakedy nasi predkovia aj tak vstali, ale na obed si lahli, hodinu zdriemli. Proste spalo sa v etapach.
@lneviemmeno a to sa vieš poobede ešte sústrediť? Ja už by som tam niekde ležala natiahnutá
@kvetinka75 zvykla som si a my uz poobedia mame take kludnejsie cize si trochu natiahnem nohy a tak 😄 ale je pravda ze po dennej skoro idem spat
ja o 3,50 vstávam denne (5x v týždni) už vyše 23 rokov...4,25 odchádzam z domu
Môj manžel vstáva o 3:20 a 4:30 odchádza z domu, cestuje do BA a kvôli zápcham to ma takto načasované. Je to náročné, ale stojí mu to za to.
Vy všetci vstávať aspoň do prace, ale ja som na materskej a syn vstáva okolo pol 5 a nepomáha ani, keď ho nedáme na obed spat alebo večer neskôr sní keď ho ustveme na nejakej ture

Dobré ránko, ja vstávam každe rano o 3 hodine.Chcem sa v kľude naraňajkovať a vypiť si kávu.Ale už mi treba vstať a začat sa obliekať.Pred 5tou hodinou mi ide autobus do práce. Pekný den prajem 😊