icon

Výber medzi pôvodnou prácou a novou ponukou

23. nov 2025

Ahojte v krátkosti vás prosím o vaše nestranné názory ako by ste to vyriešili vy .Pracujem v jednej spoločnosti 4rok ako kuchárka ale robím všetko keď treba som v pokladni keď treba zaskočim nadriadeného proste som hola pre vsechno ...Naskytla si mi druhá práca ale viem len málo o nej ide to cez známosť ako obchodná zástupkyňa v dobrej firme je tam stála klientela...plat cca 1500v čistom služobné auto mobil....v starej praci som dala výpoveď pretože celá práce malo penazi...cca 1200 s daňovým bonusom.Dostalaa som odnich ponuku ze budem len v kancelárii dajú mi 1500v hrubom.A tak premýšľam...praca len v kancli nemusím nikd le jazdiť pretože OZ cestuje celých 8 hodín...navyše rada šoférujem ale nerada točím blavu kde treba aspoň 3 do mesiaca ísť...Bojím sa aby som sa zle nerozhodla a tak ma napadlo sem napísať co by ste robili vy na mojom mieste ...ostať v starej práci kde ma už poznajú na lepšej pozícii alebo skúsim OZ ale strach z jazdenia ba ...poľadovica dážď proste jazdiť musíte vez tepla ....prosím poraďte mi ďakuje

klotildabazarik
23. nov 2025

@anonym_autor sak ked sa"bojis"jazdit vyber si tu druhu pracu

sssss123
23. nov 2025

práca v kancelárii

diana45
23. nov 2025

@anonym_autor ostať v starej práci na inej pozícii

autor
23. nov 2025
@klotildabazarik

@anonym_autor sak ked sa"bojis"jazdit vyber si tu druhu pracu

@klotildabazarik určitým spôsobom áno ale v tej oblasti kde to je ani nebojím ale je pravda ze mam rešpekt lebo je to cesta kde sú časté autohavarie ...jedine co sa naozaj ze bojím je blava ...

anonym_6225cf
23. nov 2025

@anonym_autor Pracu v kancelarii nahradi AI, ak si vo vareni dobra, zostan kucharkou, ale nech ti zvysia plat.
A teda ako si si zvysila kvalifikaciu z kucharky na obchodnu zastupkynu?

coco1
23. nov 2025

@anonym_autor ja by som ostala v prvej na novej pozicii v kancelarii. OZ jednak si stale v aute, druha vec, budes musiet asi zhanat mozno aj novych kientov, dohadzovat obchod... ta prva volba mi pride " teplejsie" miesto, vies ako to mysli. Vacsia pohoda

zmrzlinka2021
23. nov 2025

@anonym_autor žiadna blava neexistuje.

Ostane robiť tu kucharku

autor
23. nov 2025
@anonym_6225cf

@anonym_autor Pracu v kancelarii nahradi AI, ak si vo vareni dobra, zostan kucharkou, ale nech ti zvysia plat.

@anonym_6225cf práve nechcem robiť kucharcinu pretože ma to totálne zničilo chrbtica klbky atď...

autor
23. nov 2025
@coco1

@anonym_autor ja by som ostala v prvej na novej pozicii v kancelarii. OZ jednak si stale v aute, druha vec, budes musiet asi zhanat mozno aj novych kientov, dohadzovat obchod... ta prva volba mi pride " teplejsie" miesto, vies ako to mysli. Vacsia pohoda

@coco1 áno rozumiem ved práve preto to zvažujem ze asi lepšia možnosť o keď za menej peňazí...ale teplo kľud...neviem ma to svoje pre aj proti

autor
23. nov 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor žiadna blava neexistuje.

Ostane robiť tu kucharku

laila22
23. nov 2025
@anonym_autor

@coco1 áno rozumiem ved práve preto to zvažujem ze asi lepšia možnosť o keď za menej peňazí...ale teplo kľud...neviem ma to svoje pre aj proti

@anonym_autor vyber si prácu v kancelárii.

laila22
23. nov 2025
@anonym_6225cf

@anonym_6225cf môže mať predsa vzdelanie, môže byť šikovná. Kuchárku možno robila, lebo nemala na výber..

olimuc
23. nov 2025

Kancelaria v starej praci … praca cez znamost, o ktorej vela nevies … naozaj doverujes natolko tej osobe, co ti ju dohodila? Bola si na pohovore? Videla si zmluvu? … ostala by som v starej praci v kancli

autor
23. nov 2025
@olimuc

Kancelaria v starej praci … praca cez znamost, o ktorej vela nevies … naozaj doverujes natolko tej osobe, co ti ju dohodila? Bola si na pohovore? Videla si zmluvu? … ostala by som v starej praci v kancli

@olimuc práveže nebola všetko je to len tak ze od nového roka budú hľadať a teda síce vedia o mne ale nebola som na pohovore neviem nič...ale reálne premýšľam ved na ten pohovor ísť môžem ak to bude aktuálne...mne skôr ide o to ze co je lepšie myslím tým pozicia ...

martinkatinka
23. nov 2025

Nesla by som robit OZ. Denne dlho v aute, tam ti chrbtica tiez nepodakuje. A musis nahanat zisky, nukat produkty, aby ich v predajniach predavali. A praca neista...

anonym_752e13
23. nov 2025

Isla by som do kanclu vo svojej robote,poznas tam vsetkych aj to je velke plus,ako ist do noveho kolektivu,co nemusi sadnut.