Výber medzi pôvodnou prácou a novou ponukou
Ahojte v krátkosti vás prosím o vaše nestranné názory ako by ste to vyriešili vy .Pracujem v jednej spoločnosti 4rok ako kuchárka ale robím všetko keď treba som v pokladni keď treba zaskočim nadriadeného proste som hola pre vsechno ...Naskytla si mi druhá práca ale viem len málo o nej ide to cez známosť ako obchodná zástupkyňa v dobrej firme je tam stála klientela...plat cca 1500v čistom služobné auto mobil....v starej praci som dala výpoveď pretože celá práce malo penazi...cca 1200 s daňovým bonusom.Dostalaa som odnich ponuku ze budem len v kancelárii dajú mi 1500v hrubom.A tak premýšľam...praca len v kancli nemusím nikd le jazdiť pretože OZ cestuje celých 8 hodín...navyše rada šoférujem ale nerada točím blavu kde treba aspoň 3 do mesiaca ísť...Bojím sa aby som sa zle nerozhodla a tak ma napadlo sem napísať co by ste robili vy na mojom mieste ...ostať v starej práci kde ma už poznajú na lepšej pozícii alebo skúsim OZ ale strach z jazdenia ba ...poľadovica dážď proste jazdiť musíte vez tepla ....prosím poraďte mi ďakuje
práca v kancelárii
@anonym_autor ostať v starej práci na inej pozícii
@anonym_autor sak ked sa"bojis"jazdit vyber si tu druhu pracu
@klotildabazarik určitým spôsobom áno ale v tej oblasti kde to je ani nebojím ale je pravda ze mam rešpekt lebo je to cesta kde sú časté autohavarie ...jedine co sa naozaj ze bojím je blava ...
@anonym_autor Pracu v kancelarii nahradi AI, ak si vo vareni dobra, zostan kucharkou, ale nech ti zvysia plat.
A teda ako si si zvysila kvalifikaciu z kucharky na obchodnu zastupkynu?
@anonym_autor ja by som ostala v prvej na novej pozicii v kancelarii. OZ jednak si stale v aute, druha vec, budes musiet asi zhanat mozno aj novych kientov, dohadzovat obchod... ta prva volba mi pride " teplejsie" miesto, vies ako to mysli. Vacsia pohoda
@anonym_autor žiadna blava neexistuje.
Ostane robiť tu kucharku
@anonym_autor Pracu v kancelarii nahradi AI, ak si vo vareni dobra, zostan kucharkou, ale nech ti zvysia plat.
@anonym_6225cf práve nechcem robiť kucharcinu pretože ma to totálne zničilo chrbtica klbky atď...
@anonym_autor ja by som ostala v prvej na novej pozicii v kancelarii. OZ jednak si stale v aute, druha vec, budes musiet asi zhanat mozno aj novych kientov, dohadzovat obchod... ta prva volba mi pride " teplejsie" miesto, vies ako to mysli. Vacsia pohoda
@coco1 áno rozumiem ved práve preto to zvažujem ze asi lepšia možnosť o keď za menej peňazí...ale teplo kľud...neviem ma to svoje pre aj proti
@anonym_autor žiadna blava neexistuje.
Ostane robiť tu kucharku
@zmrzlinka2021???
@anonym_6225cf môže mať predsa vzdelanie, môže byť šikovná. Kuchárku možno robila, lebo nemala na výber..
Kancelaria v starej praci … praca cez znamost, o ktorej vela nevies … naozaj doverujes natolko tej osobe, co ti ju dohodila? Bola si na pohovore? Videla si zmluvu? … ostala by som v starej praci v kancli
Kancelaria v starej praci … praca cez znamost, o ktorej vela nevies … naozaj doverujes natolko tej osobe, co ti ju dohodila? Bola si na pohovore? Videla si zmluvu? … ostala by som v starej praci v kancli
@olimuc práveže nebola všetko je to len tak ze od nového roka budú hľadať a teda síce vedia o mne ale nebola som na pohovore neviem nič...ale reálne premýšľam ved na ten pohovor ísť môžem ak to bude aktuálne...mne skôr ide o to ze co je lepšie myslím tým pozicia ...
Nesla by som robit OZ. Denne dlho v aute, tam ti chrbtica tiez nepodakuje. A musis nahanat zisky, nukat produkty, aby ich v predajniach predavali. A praca neista...
Isla by som do kanclu vo svojej robote,poznas tam vsetkych aj to je velke plus,ako ist do noveho kolektivu,co nemusi sadnut.

@anonym_autor sak ked sa"bojis"jazdit vyber si tu druhu pracu