Výplata nezodpovedá práci
Ahojte potrebovala by som poradiť s výplatnou páskou, nesedi to absolutne s tym co som pracovala, je tu nejaka mzdárka ktora by mi poradila kde sa mohli seknúť? Dosla mi vyplata o 170 eur menšia co nie je málo. To iste aj minuly mesiac dosla o niekoľko desiatky eur menšia a ano ratam vsetko do úvahy odvody, daň atd… pracovala som 89 hodin a mam 224 eur. Zarábam 5 v hrubom. Pasku vam poslem osobne
preco sa rovno neobratis na personalne?
preco sa rovno neobratis na personalne?
@lidia73 nebojte sa planujem len chcem si to overiť ci nerobim chybu niekde ja aby som zbytocne nerobila halo, ale naozaj kolko dni a hodin som robila ze 224 eur neni ani nahodou realistické
Bože, to je zdieranie!
2,50 na hodinu????? Kokos to je zderstvo neverím, že niekto robí za taký peniaz, to ani brigádnici ani upratovačky nemaju, to musí byť chyba niekde
Nezdanitelnu cast mas uplatnenu? A keby aj nie tak stale si dostala malo...
Aku mas na paske hrubu mzdu?
Nemáš tam náhodou nejaké zrážky zo mzdy?Ak si uplatňuješ nezdaniteľnú časť,vychádza to cca na 380€.
Ak chceš, pošli mi výplatnú pásku.
Pokial zarábas 5€/hod v hrubom, a máš odpracovanych 89 hodín už po odratani prestávok, tak brutto mzda je 445 eur.
Tvrdíš, že mala byt 394€.
Skús doplnit nasledujúce informácie: uplatňuješ si nezdaniteľnú cast na daňovníka? Odrátala si z odprac.hodín i prestávky? Poskytuje ti zamestnávateľ stravu, prispievaš si niečo i ty ako zamestnanec? Máš nejaké iné zrážky/exekúcie?
Pracujem na brigadu o pracovnej činnosti, 5e v hrubom, neuplatňujem si nezdaniteľnú cast, prestavky nemam, nie nemam ziadne zrážky, asi ide o to ze v zmluve mam 40h/mesacne tak mi musia aj tolko dat na pasku a zvysok dostanem na ruku, uz som sa pytala sefky a vraj mi to vysvetlí najblizsie, totiz teraz som robila aj za kolegynu jeden den v týždni navyse povodne to mam raz-dva krat do tyzdna tuto brigadu
Len uz minuly mesiac som mala taku nízku mzdu 194e za 61 hodin, a ziadne peniaze navyse som nedostala, a to robievam aj nedele…
Ak si na upsvar,tak mozes max 40h a mesacne 234€ cca
Áno, dajú ti to na ruku, lebo viac nemôžeš zarobiť, ale píšeš, že aj minulý mesiac to tak bolo to ti kedy dajú peniaze?
Ak si na upsvar,tak mozes max 40h a mesacne 234€ cca
@petulda333 niesom, mam dve brigady 🙂
Áno, dajú ti to na ruku, lebo viac nemôžeš zarobiť, ale píšeš, že aj minulý mesiac to tak bolo to ti kedy dajú peniaze?
@luccija no, to neviem prave 😆…vsak pozistujem

Je nás tu viac... môžem skúsiť pozrieť i ja