Výpočet čistej mzdy pri polovičnom úväzku
Baby proism vas. Neviem ci zle počítajú online kalkulačky ale koľko je cista mzda ak v hrubom je 600 e? Dam do kalkulačky na výpočet a vyjde mi 611e lebo mam aj dieťa. Ale ako mi moze vypočítať viac keď b hrubom je 600 e?
pretože je v tom započítaný daň. bonus na dieťa
@nina37 ale ten poberá otec dieťaťa
Tak nezadavaj deti…
512€ mas cistu mzdu cca zle si to zadala predtym
Dievčatá a ponúkajú prácu na 6 mesiacov. Takže do marca. Mne vo februári končí rodičovská. Keby som sa nevedela zamestnať po tejto práci, vyjde mi nárok na podporu v nezamestnanosti ak by som nastúpila do práce na Polovičný úväzok?
Dievčatá a ponúkajú prácu na 6 mesiacov. Takže do marca. Mne vo februári končí rodičovská. Keby som sa nevedela zamestnať po tejto práci, vyjde mi nárok na podporu v nezamestnanosti ak by som nastúpila do práce na Polovičný úväzok?
@anonym_autor a trva ti tvoj pracovny pomer od nastupu na MD?
@mamina7070 áno trvá
tak potom ano je narok na podporu
tak potom ano je narok na podporu
@mamina7070 nezmení sa to tým, že sa zamestnam teraz len na polovičný úväzok?
@anonym_autor ak je toto len na pol roka, prečo sa nevrátiš tam odkiaľ si nastupovala na matersku? Tam zatiaľ ten prac.pomer nemusíš ukončiť, ak si stále na RD.
@anonym_autor ak je toto len na pol roka, prečo sa nevrátiš tam odkiaľ si nastupovala na matersku? Tam zatiaľ ten prac.pomer nemusíš ukončiť, ak si stále na RD.
@tiika pretože sa tam vrátiť nechcem

pretože je v tom započítaný daň. bonus na dieťa