icon

Výpoveď bez dohody

liaka
2. apr 2017

Kto mi poradi, ako formulovat vypoved? Mam dobu urcitu, aj tak musim mat dvojmesacnu vypovednu lehotu? Ja mamvypoved napisanu, ale zakin este z roku 2001 a ze vraj to je uz neplatne. Dakujem za kazde rady

Strana
z2
moni244
2. apr 2017

@liaka ty mas fakt problem citat

evittam
2. apr 2017

@tigri Ved v poriadku. Nemozeme vsetci vediet vsetko😉. Ale ked mu to vysvetlis ako sa napisalo vyssie tak to hadam pochopi aj inteligent.😉 A nemyslim,ze sa hadame.

liaka
autor
2. apr 2017

@evittam skoda, ze tu nie je cervenajuci sa smajlik. Idem si to teda napisat. Dakujem vsetkym-)

lucka_ke
2. apr 2017

tak keby si rovno napísala odkedy ti trvá pracovný pomer tak ti povieme rovno... takto môžeme len hádať

evittam
2. apr 2017

@liaka Nehnevaj sa, ale 2-3x ti clovek napise to iste a ty sa dookola stale pytas...
A nikto nenapisal,ze si "sprosta" iba ty.😉

evittam
2. apr 2017

@liaka
😊

majinka30
2. apr 2017

Najideálnejšiou cestou je uzavretie dohody medzi zamestnávateľom a zamestnancom. Tomuto predchádza tlačivo, ktoré si vypíše zamestnanec a volá sa: Žiadosť o ukončenie pracovného pomeru podľa pár.60. V žiadosti sa uvedie dátum uzavretia PZ, názov prac.pozicie a dátum ku ktorému zamestnanec požaduje ukončiť Po. Tlačivo odovzdá priamo svojmu nadriadenému. Na základe tejto žiadosti, perso odd.pripravi Dohodu o skončení PP podľa pár.60, dole na listine budú podpisu zamestnanca i zamestnávateľa.
Žiadne iné špekulácie okolo toho robiť netreba😉

kinderya
2. apr 2017

@liaka kvôli ľuďom ako si Ty a ich neschopnosti porozumieť jednoduchým vetám a jednoduchým inštrukciám sa v praxi venujem už iba obchodným a trestným veciam. Ide mi explodovať hlava pri Tvojich príspevkoch...

liaka
autor
2. apr 2017

@kinderya to je dobre. Treba sa venovat aj obchodnym a pravnym veciam. Keby bol kazdy mudry ako Vy, tak by si kazdy spravil vsetko sam 😂

kinderya
2. apr 2017

@liaka obchodným a právnym veciam? Áno, obchodným a právnym veciam...

Strana
z2