icon

Výpoveď bez udania dôvodu počas dovolenky

michaella99mia
20. aug 2021

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Dneska 20.8 mi prišla poštou výpoveď od zamestnávateľa platná od pondelka 16.8. .Ja som mala od 16.teho cerpať dovolenku 2 týždne. Ale doma som už od 11.8 čo som bola s malou u dr. a 12-13.8 nám dal zamestnávatel voľno.
Pracujem tam 5 mesiacov už na dobu neurcitu. Je tá výpoved platna napr. bez udania dôvodu, bez oznamenia, bez vypovednej doby?

Strana
z3
michaella99mia
autor
23. aug 2021

@loginexistuje ano hned som odovzdala povedali dobrr v poriadku a o ziadnej vypovedi ani slova ..az potom vecer mi volali uz sa im to nepacilo

michaella99mia
autor
23. aug 2021

@nafka0483 nie nemala .. no zostala som tam nemala som na vyber bez roboty som nemohla byt

vroni
23. aug 2021

@nafka0483, práve preto by som poslala písomne stanovisko. Zamestnávateľ má tým pádom čierneho Petra späť. Nie ze by tým vyhrala, ale môžu jej dat maximálne vytykaci list. Vyhodia ju tak ci onak, nerobme si ilúzie, ale aspoň uhra nejakých par týždňov výplaty (v odstupné neverím, na to je autorka príliš naivná a zamestnávateľ vychcany)

michaella99mia
autor
23. aug 2021

@amanta5 nie nic take som nedostala.. tie dva dni to mam aj sms sefka mi pislaa ze sa nerobi vsetky sme mali volno.. oznamila som hned odovzdala som papier od dr..
nie 5 dni som bola doma az na piaty den mi prisla ta dohoda.. ale uz mam dokaz pisala som si skolegynou mam potvrdrne ze otom vedeli vsetci.. takze si sefka len vymysla..snazi sa ma donutit k podpisaniu tej dohody..
@luccija ano prve.. nie iba PN, a dovolenku.ocr som este necerpala... tam ani nadcasy neplatili .. ked som im do telefonu rozpravala otom to vsetkom vcom pochybili proste zlozili a nedvihali .. az potom zdvihli a zacali len blacat a vyhrazat sa .. ze unich mam od 16.8 vypoved ..

michaella99mia
autor
23. aug 2021

@maris5 mam uz dokaz pisala som kolegyni tak ze vedeli otom ze mam dovolenku lebo aj prednimi sa to riesilo..

Strana
z3