icon

Výpoveď po skončení rodičovskej

mayusik
21. mar 2015

#narok_na_podporu_po_skonceni_rp
@ gapa a zienky,ktoré sa v tom vyznate, prosim Vas pekne poradte mi ako postupovat. V maji mi konci RP,zamestana som od01/2007. 10/2009 som nastupila na MD,potom RD,nasledne zase MD a teraz 26.5.2015 mi konci RD. Bola som sa informovat na firme-tak verdikt je taky,ze miesto pre mna nemaju a najskor ma budu musiet prepustit.prosim vas o radu ako postupovat aby so mnou nejako nevypiekli a aby som dostala odstupne a aby som mala aj max.podporu?a co v pripade ak mi ponuknu miesto,ktore si nemozem dovolit kvoli pracovnej dobe? vypocitali mi 31dni dovolenky. prosim pekne o radu kto sa v tom vyzna,lebo ja som v tom totalny "jelen" emoticon. a co by bolo pre mna vyhodnejsie vypoved alebo ukoncenie dohodou? dakujem

annabelka
14. máj 2015

vidím, že sa ti nikto neozval, aspon nie tuto verejne... ak ešte hľadáš radu, choď do blogov a nájdi skupinu "Právne poradenstvo" - poradia ti

zuzy20
15. máj 2015

@mayusik ahoj podarilo sa ti daco zistit. Co je vyhodnejsie vypoded zo strany zamestnanca alebo ukoncenie dohodou? asi zrejme budem v podobnej situacii