Výška odmeny pre vychovávateľky v školskom klube
Ahojte, je tu nejaka vychovavatelka v SKD, ktorej uz prisla slubena odmena? Mne akurat dnes a bola som prekvapena, cakala som trochu viac. Ano viem, ze mozem byt rada ze vobec daco ale clovek ostane sklamany. V FB skupine som citala prispevky ze by to malo vyjst okolo 530-580 v cistom. Mne neprislo ani 400. Ze by bola dan az tak vysoka (vacsia ako polovica)?
aky mas uvazok?
@mamina7070 70%. Ale pytala som sa aj kolegyne ktora ma plny a dostala rovnako ako ja
a kolko ti prislo ? okolo 370€ ?
Malo by to byt cca 560€
ona ma ale 70% uvazok tj u nej to bude v cistom okolo 370€
odmeny sa krátia podľa úväzku
odmena pri kratšom pracovnom úväzku
- ak zamestnanec vykonáva štátnu službu, resp. vykonáva prácu vo verejnom záujme
v kratšom týždennom služobnom/pracovnom čase, ako je ustanovený týždenný
služobný/pracovný čas, odmena sa bude zamestnancovi pomerne krátiť. Splnenie tejto
podmienky sa posudzuje k 31. máju 2025,
No chudatenko
a kolko ti prislo ? okolo 370€ ?
@mamina7070 prosím ťa a ja pri 52% úväzku dostanem koľko cca?
nemohli ste s kolegynou dostat rovnako ked ona ma iny uvazok
@mamina7070 prosím ťa a ja pri 52% úväzku dostanem koľko cca?
@hylary ak 800 je 100 %, vyrátaj si 52 % a odrátaj odvody... 🤷♀️
@mamina7070 ano, autorka ale spominala, ze tolko ma aj jej kolegyna pri stopercentnom úväzku..
@mamina7070 ano, autorka ale spominala, ze tolko ma aj jej kolegyna pri stopercentnom úväzku..
@kepassa tak si vymysla matematika nepusti
@mamina7070 mne prislo ak dobre ratam 385€. Lenze ako pisem tolko prislo aj kolegyni ktora ma uvazok plny
@hylary ak by som sa chcela odbavovať, napísala by som napr., že ten, kto si nevie sumu vypočítať, by nemal dostať nič. Myslim, že som ti slušne odpovedala.
@galganka nie nedopovedala si mi vôbec slušne.. ja som sa pýtala koľko dostanem a nie koľko sú odvody.. keď dotyčná vyššie vie že pri 70% dostala 385 tak som chcela vedieť či ja dostanem 275 cca
@galganka nie nedopovedala si mi vôbec slušne.. ja som sa pýtala koľko dostanem a nie koľko sú odvody.. keď dotyčná vyššie vie že pri 70% dostala 385 tak som chcela vedieť či ja dostanem 275 cca
@hylary odmena 100%=800€, odmena 52%=416€,
odvody 13,4 % + daň 19% = 32,4% (na internete isto nájdeš, ak by si pohľadala). Takze netto = 67,6% = 281€
autorka - netto odmena pre kolegyňu je 540€, nemôže byt nižšia, iba o cosi vyššia, závisí od vysky príjmu, vysky odvodov, ktoré sú pri dôchodcoch, ZŤP,invalidoch nižšie…. Buď to nevie kolegyňa sama vypočítať, alebo ta zavádza, alebo nech sa obráti na mzdové.
@hylary odmena 100%=800€, odmena 52%=416€,
odvody 13,4 % + daň 19% = 32,4% (na internete isto nájdeš, ak by si pohľadala). Takze netto = 67,6% = 281€
autorka - netto odmena pre kolegyňu je 540€, nemôže byt nižšia, iba o cosi vyššia, závisí od vysky príjmu, vysky odvodov, ktoré sú pri dôchodcoch, ZŤP,invalidoch nižšie…. Buď to nevie kolegyňa sama vypočítať, alebo ta zavádza, alebo nech sa obráti na mzdové.
@tiika ďakujem 🍀
Tak mi dnes prisiel vyplatny listok a teda nakoniec odmena sedi …568€. Tym padom mam ale mensiu vyplatu, neviem kvoli comu. Je na nu teda vyssia dan alebo co?
Alebo este rozmyslam ze mam zapisanu tu ciastku odmeny v hrubom… ?
ano to je v hrubom podla uvazku

aky mas uvazok?