Výška podpory v nezamestnanosti po rodičovskej dovolenke
Zdravím všetkých a prosím o radu.Neviete mi niekto poradiť ako si zistím výšku podpory.Na internete som našla že sa to vypočíta z hrubej mzdy 2 roky pred materskou.Mne to vyšlo okolo 450 eur,lebo som hrubu mzdu mala cca 900 eur. Lenže sestra mala 800 eur podporu za február,tak neviem. Tiež bola na rodičovskej. Ďakujem Ľubica
@evittam ja len ci nahodou nieco...a este sa chcem spytat,kedze sef ma chce co najskor v praci,mozem po troch mesiacoch poberania poziadat o preplatenie polovice zbytku a zamestnat sa hned u toho isteho??? Lebo prave som sa docitala ze na dohodu pocas poberania nemozem robit u toho isteho,ci?
Baby prosim poradte to vam zamestnavatel bez problémov spraví?? Robim u sukromnika a viem ze mi to nespravi neda mi odrobit par dni a potom výpoveď s tym nepochodim ja som na retazovej materskwj teraz uz na rodicovskej ma ist na md chlap chcela som si vybrat podporu ale ako to spravit
Dievcata cize, zajtra idem zrusit rodicak k 30.11 a otec poziadat k 1.12. Dovolenku zacnem cerpat 27.11 a k 30.11 vypoved plus preplatenie zvysnej 47 dni dovolenky. Pondelok 3.12 sa pojdem zaregistrovat na UP, s tym ze od 1.12 uz budem cerpat podporu? Nic viac?

@hanata nemusis. S takym prijmom dosiahnes maximalku aj z realneho prijmu