Záchranár na záchranke
Dobry den,
viem si nejako externe vystudovat skolu na zachanara?
Odmalička ma to laka, ale rodicia boli proti.
Mam 2 VŠ (32 rokov) a az teraz som pochopil, ze mojho sna sa nechcem vzdat.
Ist do toho, alebo nie?
@oonnaganamakusai a predstav si že neživí 😉 Šikovná som aby som si zarobila sama. A keby aj muž nejakú ženu živil, hovorí z Teba závisť? 😉 Rodina sú manželia a deti, SPOLU ❤️😚
čo sa týka štúdia, najlepšie zavolať na študijné a tam sa spýtať na podmienky externého štúdia. Podľa mojich informácií ktoré mám od bývalých spolužiačok, externe môžu študovať iba tí, čo tam už robia. Možno sa niečo zmenilo. 100% odpove%d ti dá študijné
Možnosť študovať je v Partizánskom externe https://www.vssvalzbety.sk/pracoviska/detasovan...
Určite tam zavolaj,nepíš mail pretože ti nikto ani neodpíše.Ja som to chcela študovať minulý rok.Zoberú tam hocikoho kto má maturitu,nemusíš mať zdravotnícke vzdelanie.Ak by si chcel ísť študovať inde externe to bude problém.Podmienky sú takéto: ukončené úplné stredné odborné vzdelanie maturitnou skúškou v študijnom odbore
zdravotnícky záchranár a minimálne 1-ročná odborná prax v záchrannej službe (základné
zložky integrovaného záchranného systému),
- diplomovaná všeobecná sestra, ktorá vykonáva činnosť zdravotníckeho záchranára
s minimálne 3-ročnou praxou v trvalom pracovnom pomere v záchrannej zdravotnej službe
(RZP, RLP – nie ARO a JIS),
- všeobecná sestra (nie zdravotnícky asistent, nie praktická sestra), ktorá vykonáva činnosť
zdravotníckeho záchranára s minimálne 5-ročnou praxou v trvalom pracovnom pomere
v záchrannej zdravotnej službe (RZP, RLP – nie ARO a JIS)
@kimberley123 túto školu teda vôbec neodporúčam, praktické zručnosti absolventov nula budov. Teoretické vedomosti tiež veľmi biedne. U nás vo firme napr túto školu ani neakceptujú a nenechaju ta s nou robiť plnohodnotného záchranara. Ak chcú po tejto škole robiť pravoplatneho záchranára čakalo ich interné preskúšanie a väčšina Pohorela...ďalšia vec nechceš aby teda alebo niečoho z tvojej rodiny prišiel zachraňovať niekto kto dostál titul za dochádzku...
@oonnaganamakusai ok, tak ma teda živí, ty vlastne vieš 😉 Ty s nami žiješ 😉 Mám sa dobre, že? 🙂 Mrzí ma, že ty to tak nemáš. Je to fajn 😉
@dajda_01 viem že je to škola o ničom.Treba sa ale aj o to zaujímať ,a chcieť učiť sa.Preto ak autor nepracuje v zdravotníctve bude sa musieť učiť všetko sám čo je veľké mínus.Ja mám kolegynu ktorá tam študuje a prax na rzp si musí vybabovať sama,škola to nezabezpečí.
@oonnaganamakusai ahaaaa, vlastne som už všetko pochopila. Mrzí ma to, že máš takéto trápenie 🤣👍To musí byť nepríjemné, živiť sa sama a ešte mať aj psychickú poruchu 😪
@oonnaganamakusai 🤣🤣🤣 Lol 🤣🤣🤣
@barborka08 to bolo k čomu? Áno chodí sa aj k alkoholikom na ulici...ale.nastastie to určite nieje 80% pacient9v
@dajda_01 K splneniu sna.