icon

Zamestnanecká prémia

nikus88
21. jan 2022

Co znamena uplatnit si v rocnom zuctovani zamestnanecku premiu...poprosim vysvetlit jednoducho.dakujem pekne...nahodne som to precitala v jednom clanku...nas ekonom sa s nami neserka..da nam podpisat papiere ale na co mam narok, to nam neozrejmi....musime sa sami informovat
.

ciernabrigita
21. jan 2022

@nikus88 aktuálne už nič, nevyjde nikomu.

nikus88
autor
21. jan 2022

@ciernabrigita aj to je odpoved..dakujem....v daňovom bonuse za zaplatene uroky? To by sa dalo? Kebyze pred 2rokmi uzatvoreny uver a menej ako 35r...

nikus88
autor
21. jan 2022

@nikus88 polozila som Vam dalsiu otazocku....ci nahodou mi o tom nepoviete viacej

..nech nevolam zbytocne nasmu ekonomovi..lebo s nim zacat debatu...furt o tom istom rozprava,tak nech idem na istotu

lilianka28
21. jan 2022

@nikus88 tak ja nechápem, aký problém je zavolať na mzdové, kde majú všetky tvoje údaje s vedia čo si si v priebehu roka uplatňovala a čo sa ešte dá uplatniť. Aj o úvere ti budeme tu zbytočne radiť, treba potvrdenie z banky... a podľa toho.

nikus88
autor
21. jan 2022

@lilianka28 s nasim ekonomom tazka komunikacia....ale dakujem za odpoved

evica17
21. jan 2022

@nikus88 na uver sa da uplatnit danovy bonus ak :si v case poberania uveru mala viac ako 18 a menej ako 35 rokov (musia splnat vsetci ziadatelia) ale uplatni si len jeden. A da sa to len prvych 5 rokov uplatnovat. Potom uz nie