Zamestnanie - 24 hodinové smeny pre ženu po 40tke
Robí niekto 24-ky? Zvládne to podľa vás žena po 40-tke?
@november1111 Koľko také optimum v čistom?
@november1111 Tam to smeruje k tým cca 900
Ten plat ber s rezervou, ale tak sa asi pohybuje.Zalezi aj koľko predas mesačne akciových veci kekse, koláčiky za to do bonusy.....baby si privyrabaju predajom blokov pre firmy...niekomu vyhovuje stereotypná praca a nepotrebuje postupovat , spoznas veľa nových ľudí a možno si nájdeš niečo iné.Ale nie 24 h smeny
Ja som po skole nastupila do vyroby a bola som KO z nocnych ... robi vo vyrobe stale ale vo vedlajsej firme a napr uz je to lepsie. Ale ... akoze 12tky ranky ked mame tak som KO 😀
Teraz som sa muža pýtala koľko denne priemerne obslúžia ľudí, tak 1000 na dve pokladne.Ale povedal, že 24 sú zakázané aj 16 po 12 musíš mať 12 h odpočinku u nich sa robí denná denná nočná nočna 3 či 4 dni voľno.Robi sa to, ale na čierno s tichým súhlasom pracovníkov, lebo niektorým to vyhovuje mať viac volna
@eliska13 Tie 16-tky sú tak, že smena (len denná vždy, nočné tam nie sú) a dva dni voľno potom. To je podľa mňa výborné, ale tam sa nedostanem.
@november1111 To som nevedela...Si hovorím, že benzín bude vždy potrebný.
@november1111 u muža islo tankovanie litre dole, lebo ľudia robili z domu a nikam nechodili, ale zase stúpli na predaji potravin,cigarety, alko, lebo ľuďom sa nechcelo chodiť po maličkosti do obchodu.A tiež nerobili celú noc len do polnoci, ale tak oni sú aj v takých malých dedinách, kde aj za bežnej prevádzky to nie je nič moc
baby, objasnite mi, je toto podla zakonnika prace? ja som myslela, ze 24 sluzby mozu mat lekari/hasici a tak, ale v beznom zamestnani nie. svokra robi na smeny v 24 hod prevadzke a ked maju zdvojenu 8+8, potom maju povinny oddych.
@ukulela "Keďže denná dĺžka pracovnej zmeny v nerovnomerne rozvrhnutom pracovnom čase je limitovaná maximálnym počtom 12 hodín, aj vykrytie denného času 24 hodín dvomi pracovnými zmenami (ranná a nočná zmena) treba považovať za nepretržitý pracovný režim za predpokladu súvislého priebehu pracovných činností, kedy pracovníka jednej zmeny strieda pracovník ďalšej zmeny." Pokial to dobre chapem ide o to, aby si v nepretrzitej prevadzke nepresiahla 37,5 h. tyzdnenne.
dobrý plat...