Zamestnávateľ ma ignoruje po prijatí do práce
ahojte, stala sa mi taka divna vec este v januari ale teraz sa to zopakovalo znamemu - hladala som si pracu, zavolali mi z jednej firmy absolvovala pohovor, potom druhe kolo a prialo mi vyrozumenie ze ma "beru" a spisali mi podmienky s cim som bez problemov suhlasila. Ked potom mali poslat pracovnu zmluvu tak sa zrazu odmlcali a vobec nereagovali ani na telefon ani na email. Mne vtedy koncila zmluva a nepredlzovala sa mi takze som zostala prekvapena ze co ma toto znamenat a teraz sa to stalo znamemu pred mesiacom, este ze som mu vyhovorila nech sa neozyva kym nema v ruke zmluvu lebo v jeho obore je takze najst pracu a zostal by na urade.
To ako toto je teraz moderne ze sa zamestnavatelia takto spravaju?? ja len tak zo zvedavosti sa pytam.
lebo chapem ak to spraví potencialny zamestnanec - zachoval sa ako blbec dobre pre firmu vyhli sa mrochte, ale ak toto spravi zamestnavatel tak to si neuvedomuje ze niekto musi dat vypoved v sucasnej praci resp. dat vedeniu na vedomie ze chce odist a potom hrozi to ze ten dotycny moze zostat bez roboty lebo zduty sef ho vyhodi a potencialny namiesto toho aby povedal ze o neho uz viac nestoji??
@purple_wolf znamemu sa to stalo z tej istej firmy? Ci inej?
@moonlight1210 inej, my sme odborovo tak daleko jak tokyo od bratislavy
@purple_wolf zaujimave.ja som o tom este nepocula..tak som zvedava co napisu baby.
@purple_wolf mne sa raz v jednej firme stalo, ze mi povedali, ze ma prijimaju, aj si vypytali udaje kvoli zmluve, aj sme sa dohodli na dni nastupu. Potom sa neozyvali niekolko tyzdnov, tak som im napisala. Ta moja "buduca" manazerka mi zavolala, ze ona ide na inu poziciu a ze teda budu ma chciet asi aj tak, ale az neskor a ze dufa, ze som este nedala vypoved 🤦 potom dalsi mesiac mi pisal asi novy manazer, ci co, nech pridem na pohovor. Na pohovor, ked uz mi raz bolo povedane,ze ma prijimaju. Uz som mu ani neodpisala, medzitym som aj tak dostala lepsiu ponuku a pre takych blbcov som robit nechcela
Ano stalo … vsetko bolo dohodnute a potom sa ozvali, ze prehodnocuju poziciu a este upravia zmluvu a poslu novu, 1 exemplar uz poslali. 2 neprisla nikdy. Ani ziadna komunikacia … bola to AT firma, celkovo zly dojem.
som normalne v soku. Neuveritelne. Ak sa dakde da napiste im aspon zlu recenziu
.
@purple_wolf mne sa momentalne deje nieco podobne. Uz mesiac vybavujem pracu na jednom mieste, po pohovore ma poslali na lekarsku prehliadku, nasledne ze im mam zavolat - volam a nikto nedviha ani na jednom cisle niekolko dni po sebe tak ja ze super odrbali ma… zrazu sa ozvali, ze nech dojdem podpisat zmluvu, idem tam a poslu ma prec ze dnes sa neda … takze som stale bez prace a bez preplatenej lekarskej prehliadky. Ocividne to je trend toto robit. Myslela som, ze mam fakt len nestastie lebo som tiez googlila co mozem robit, ci mam vobec narok na preplatenie lekara ked nemam este podpisanu zmluvu (lebo tak, isla som tam na ich podnet nie na svoj) ale nenasla som nic. Takze hej, vitaj v klube… asi nas je viac.
@purple_wolf mne sa momentalne deje nieco podobne. Uz mesiac vybavujem pracu na jednom mieste, po pohovore ma poslali na lekarsku prehliadku, nasledne ze im mam zavolat - volam a nikto nedviha ani na jednom cisle niekolko dni po sebe tak ja ze super odrbali ma… zrazu sa ozvali, ze nech dojdem podpisat zmluvu, idem tam a poslu ma prec ze dnes sa neda … takze som stale bez prace a bez preplatenej lekarskej prehliadky. Ocividne to je trend toto robit. Myslela som, ze mam fakt len nestastie lebo som tiez googlila co mozem robit, ci mam vobec narok na preplatenie lekara ked nemam este podpisanu zmluvu (lebo tak, isla som tam na ich podnet nie na svoj) ale nenasla som nic. Takze hej, vitaj v klube… asi nas je viac.
@levandulka54 je mi to ľúto ... bojím sa že o tie peniaze za prehliadku si prišla a ja osobne by som ich konfrontovala keby ma otočili ako teba že komunikácia nie je v poriadku a žiadala okamžité preplatenie tej prehliadky ale zas ja som horúca gebula

@purple_wolf znamemu sa to stalo z tej istej firmy? Ci inej?