icon

Zamestnávateľ mi nariadil zmeniť vôňu parfému

Dnes o 06:51

Stalo sa vam niekedy ze vam zamestnavatel povedal aby ste zmenili parfem vonu? Majitelka za mnou prisla (podotykam po 4h co sme boli spolu zacitila moj parfem)
Citujem “Inak okamzite to zmente absolutne sa mi ta vona nepaci a aby som vas za to nevyhodila”. Z normalnej debaty resp armosfery strihla do tohto. Ma take prestrihy nalad ale toto bolo nieco neuveritelne . Davam si vonavku inak cely cas co tam robim😀o 7:30 a ona ma upozornila asi o 14:00. Co by ste jej na to povedali? Povedala som jej ze sama to necitim a davala som si ako vzdy a doteraz nebol problem…

Strana
z2
jvasenka
Dnes o 17:51
@anonym_autor

@zenulkaaa problem je ze som v skusobnej dobe takze moze vlastne si najst vzdy nieco. Zaujimave je ze nikdy nepozera na to ako je praca urobena ake su vysledky obraty vysoke pristup k zakaznikovi na vysokej urovni ale len za hluposti upozornenia . Ze som si neumyla salku po sebe, ze som sa prezliekla na 59 nie 00 a taketo veci a zalazdym vyhrazka ze nech nechcem “aby ma vydrbala lebo si ma uz aj oblubila”. Tato zena tvrdi ze robi popritom este psychologicku . Velmi o tom pochybujem …

@anonym_autor no keď si v skúšobnej tak si radšej hľadaj inú prácu lebo toto neustále vyhrážanie mi moc seriózne nepríde

sulavikova
Dnes o 17:59

@anonym_autor sorry, ale teraz som úplne na strane zamestnávateľa. Úplne mi je nagrc a spôsobujú nám migrénu “asistentky”, v práci 24:7, je nevhodné sa “navoňať” napr. do divadla ťažkou vôňou- váš partner to znesie… rovnako po lyžovačke alebo v lietadle: migréna ako vyšitá.

senta_sofia
Dnes o 18:05

@anonym_autor u nas ma sekretarka riaditela taky parfem, ze kazdeho druheho z neho rozboli hlava, takze chapem tvoju veducu. Ja som citliva na vone, teraz aj tie oleje do prania, niektore chodia priserne vyvonane, az ta to ovali. Preto zastavam nazor, ze by som nemala vonou prilis obtazovat.

drahomirrra
Dnes o 22:10
@senta_sofia

@anonym_autor u nas ma sekretarka riaditela taky parfem, ze kazdeho druheho z neho rozboli hlava, takze chapem tvoju veducu. Ja som citliva na vone, teraz aj tie oleje do prania, niektore chodia priserne vyvonane, az ta to ovali. Preto zastavam nazor, ze by som nemala vonou prilis obtazovat.

@sulavikova
@senta_sofia Az na to, ze E. Arden - Green tea je tak jemnucky, slabucky parfum, ze nie je sanca, aby dakoho ovalil a uz vobec nie, aby niekoho obtazoval. Je uplne jemnulinky.

senta_sofia
Dnes o 22:19
@drahomirrra

@sulavikova
@senta_sofia Az na to, ze E. Arden - Green tea je tak jemnucky, slabucky parfum, ze nie je sanca, aby dakoho ovalil a uz vobec nie, aby niekoho obtazoval. Je uplne jemnulinky.

@drahomirrra mne ta vona nic nehovori a z prveho prispevku autorky nebolo zrejme, aku vonu mala na sebe. Z toho, co som si nasledne precitala, tak veduca ma problem s kadecim inym.

anonym_11dc62
Dnes o 22:45
@anonym_autor

@zenulkaaa problem je ze som v skusobnej dobe takze moze vlastne si najst vzdy nieco. Zaujimave je ze nikdy nepozera na to ako je praca urobena ake su vysledky obraty vysoke pristup k zakaznikovi na vysokej urovni ale len za hluposti upozornenia . Ze som si neumyla salku po sebe, ze som sa prezliekla na 59 nie 00 a taketo veci a zalazdym vyhrazka ze nech nechcem “aby ma vydrbala lebo si ma uz aj oblubila”. Tato zena tvrdi ze robi popritom este psychologicku . Velmi o tom pochybujem …

@anonym_autor Nezávidím ti. Tvoja šéfka je zrejme zakomplexovana a frustrovaná krava, tak sa realizuje na tebe. Takéto jednanie môže mať iba imbecil

anonym_11dc62
Dnes o 22:50
@sulavikova

@anonym_autor sorry, ale teraz som úplne na strane zamestnávateľa. Úplne mi je nagrc a spôsobujú nám migrénu “asistentky”, v práci 24:7, je nevhodné sa “navoňať” napr. do divadla ťažkou vôňou- váš partner to znesie… rovnako po lyžovačke alebo v lietadle: migréna ako vyšitá.

@sulavikova Však píše, že používa Elizabeth Arden Green tea, poznáš vôbec tú vôňu? Asi nie, lebo by si nepísala to, čo si napísala. Však ti je úplne jemnucka, slabá vôňa, ktorú takmer necítiť a je úplne neutrálna

Strana
z2