Zárobok vo verejnom dome
Ahojte, neviete koľko sa zarába vo verejnom dome? Mužova ex tam robila, tak by sme chceli vedieť, či jej to stálo za to.
Myslím, že dosť silno závisí od lokality a vychýrenosti daného bordelu. Máš luxusné salóny, kde podľa mňa zarábajú tak 5k a viac a potom máš nejaké lacné bordely popri cestách, kde zarobia tak 30€ za číslo, čo už je fakt nič moc (aspoň v našom okresnom meste na billboarde máme, že "v nedeľu za 35€" a dačo z toho musí mať ešte aj ten bordel).
Raz som pozeral nejaký rozhovor s dajakym blavackym stripterom, ktory sa chvastal, jak si žije na vysokej nohe, lebo kruti bimbasom ženami popred oči. Ku koncu rozhovoru povedal, že zarobi v priemere dvetisic ečka za mesiac. Ta si myslím - milý môj, toľko zarobím aj ja v košicoch a ani nikomu nemusim šibrinkovať bimbasom popod nos. Bol to asi rok 2017-2018
S jednou (ako to slušne nazvať?) štetkou som náhodou robil vodičák. Zarabala okolo tritisíc, okres poprad.
Chceli alebo chceš?
Je to ex,je to jej život, nevieš čo je za tým a ani tvoj muž ti nepovie možno celú pravdu
Nechaj žiť druhých pre teba cudzích ľudí
Vyskúšaš, uvidíš.
@glorikarebeka Pre mňa cudzích ľudí... tá pre mňa cudzia žena mi zasahuje do života, napriek tomu, že je cudzia, tak snáď sa môžem na fóre anonymne opýtať. Ak máš s tým problém ty, tak nečítaj a nepíš.
Baby v podnikoch dostávajú polovicu z toho, čo za nich zaplatí zákazník. Cena je obvykle okolo 120eur na hodinu, takže za hodinku na izbe dostanú cca 60eur. Navyše majú aj polovicu z predražených drinkov, ktoré im zákazník kúpi, teda 5-10eur za drink cca. Plus príplatky, čo si vypýta od zákazníka, napríklad za orál bez, nejaké špec praktiky a podobne... Koľko si baba zarobí za mesiac závisí od veľkého množstva faktorov. Koľko dní robí, aká je návštevnosť podniku, koľko mužov si ju vezme na izbu, atď... Nie sú to žiadne svetoborné peniaze, tipoval by som to na 2-3 tisícky. Nedávno som počul názor profesionálky, že 80 percent báb, čo robí v tomto biznise, fetuje... takže je úplne nepodstatné koľko zarobia, lebo na konci mesiaca im aj tak nič nezostane.
@janai1 daka luxusna stetka za 3kila
Či jej to stálo za to? Tak asi zarobila lepšie ako v Lidli a povedzme si, fajčenie je menej fyzicky náročné ako ťahať palety s tovarom. Ak má dotyčná iný žalúdok ako väčšina z nás, tak jej to za to stálo.
Kľud, problém nemám
skôr by som sa zamyslela prečo začala takto "pracovat" väčšinou je to problém z peniazmia rýchly istý zárobok , neodsudzovala by som ju , ty vieš ako sa oblieka ako žije či je to v tom že chce / la žit na vyššej nohe
možno potrebovala dlh splatit nejaky
@melanta 😂😂😂bože môj
mužova ex tam robila, on netuší, či jej to stálo za to a ty to iniciatívne zisťuješ na MK? No a teraz tú o Červenej Čiapočke... Ak z akéhokoľvek dôvodu potrebuješ vedieť, koľko zarábajú dievčatá v bordeli, choď sa tam informovať. Na MK veľa zamestnankýň verejného domu nenájdeš
@danica2711 mne by skôr vadil muž, že mal takúto ženu ale tak každého vec
@danica2711 Ja nevravím, že sú tu ženy, ktoré tam pracujú, ale ak si čítala príspevky vyššie, tak už vieš, že niektorým sa dostalo do uší, koľko sa tam zarába. A tí mi ochotne odpovedali. Snáď sa nebudem chodiť pýtať do bordelu. Načo sú potom tieto fóra?
Kamoska robi toto a musi platit 700 za izbu na 7 dni, plus ma polovicu z toho, co zarobi a oni platia nejake zakladne odvody. No ked ma na to niekto zaludok…
nechápem,ako ti pomôže informácia,že koľko zarábajú.
@rozculena stačí, že to viem ja. Nebudem tu rozoberať svoj životný príbeh. Ale nie je to preto, žeby som jej závidela.
Jasné, že jej to stálo zato, keby robila v potravinách zarobí 1/10 toho a maka od rána do večera, a tu voľný režim ale načo ti je toto dobre, snáď je to jej vec čo robi
Neprehrabuj sa v jej minulosti...tebe to môže byť jedno....
@zuwa78 nieje mi to jedno, keďže zanedbáva dieťa.
od toho je sociálka,tak to nahlás.
V akom zmysle?
Sa jej spýtaj
@thirstymonk No ale dá sa to povedať aj tak, že jemu za tých dvetisíc mesačne stačí krútiť bimbasom 😅 ospravedlňujem sa, ale musela som 🙈
@oblecenie99 No praveže nestači... to si všetci myslia o všetkom, čo si neskusili... predpokladam, že keby sa pan džigoloo seba nestaral, neholil si pazuchy, nepodstupoval každu chviľu dajaku liečbu kvasiniek a bol by tlusty jak a chlpaty jak gorila, asi by veľa nezarobil... :D
Tak ako keď kukaš na futbalistov "Však to len kope do loptičky za take prachy", ale nevieš, koľko driny, treningov je za tym...

Tak minule som jednému hosťovi volala eskort a tie baby si tam brali 200-300€/hodina