icon

Zaučenie bez platu

janulka453
29. apr 2025

Nasla som si novu pracu kde sa mam zaucat mesiac zadarmo, je to praca v obchode. Po zauceni ak sa zapacim pani majitelka povedala že mozem sa vysplhat az na 1000 cisteho. zobrat to?

pieksamaki
29. apr 2025
@zobaka

nie, odkedy nastupis mas mat pracovnu zmluvu a urceny plat

@zobaka zvyčajne do 2-3 dni....ja som nemala hned prac. Zmluvu

dianka3
29. apr 2025

@janulka453 Preboha ty nevidíš aký podvod to je? Otvor oči !!! Ze ,,milá pani,, 🤣 vieš aká aj ja by som bola milá ako med len preto aby som ta potom dobre osrala! Presne ľudí takých akosi ty odrbabajú z každej strany ved co nevidíš denne sa píše ako osierajú ľudí o peniaze samé podvody! Veď už otvor oči preboha!!!
Povec tej pani že zavoláš na inšpektorát práce a im dáš jej meno aj názov obchodu a potom uvidíš ci aj potom bude taka,, milá pani,,

nika23t
29. apr 2025

No dobre. Tak už môžem ísť spať, dnes už som videla a čítala všetko...

lucik194
29. apr 2025
@janulka453

@alex49 ta pani zo vsetkych ludi vybrala prave mna lebo som najvhodnejsi kandidat

@janulka453
vies co ked nemas rozum, chod tam robit ....

nech sa Ti tam nieco stane, a nebudeš mat nic, ani PN, ani odvody na zdravotke, proste nic.
vies o tom, ze praca na cierno je trestna?
ta pani je sice "mila" ale to je vsetko......

janulka453
autor
29. apr 2025
@lucik194

@janulka453
vies co ked nemas rozum, chod tam robit ....

nech sa Ti tam nieco stane, a nebudeš mat nic, ani PN, ani odvody na zdravotke, proste nic.
vies o tom, ze praca na cierno je trestna?
ta pani je sice "mila" ale to je vsetko......

@lucik194 to nie je praca na čierno🥲 ja by som dohodu mala ale peniaze by som nedostala

brigelka
29. apr 2025
@janulka453

@lucik194 to nie je praca na čierno🥲 ja by som dohodu mala ale peniaze by som nedostala

@janulka453 ak chces pracovať zadarmo, choď robiť do útulku pre psy alebo mačky zadarmo. Volá sa do dobrovoľníctvo. Z čoho chceš akože žiť mesiac bez peňazí? Daj si povedať a urob ako ti baby radia. A ako bonus ju nahlás na inšpektoráte prace. Možno zachranis ďalšiu naivku, ktorá by u nej otročila zadarmo. Spravíš aj dobrý skutok.

parvinka0001
29. apr 2025

Inak nerobi si veľmi často tieto zaucenia ? Vôbec by ma to neprekvapilo že vezmem každý mesiac niekoho "zadarmo" a nikdy mi nik nevyhovoval.

nika23t
29. apr 2025

Ženy, snáď neveríte tomuto príspevku. Už len tie odpovede sú na hlavu, dookola opakuje to isté. A normálny človek by toto ani náhodou nezvažoval.

janulka453
autor
29. apr 2025
@nika23t

Ženy, snáď neveríte tomuto príspevku. Už len tie odpovede sú na hlavu, dookola opakuje to isté. A normálny človek by toto ani náhodou nezvažoval.

@nika23t akoze niesom normalna len lebo som pani chcela pomôcť a nedošlo mi, že môže ísť o podvod? Vy nie ste asi normalna. Ja som ferovy clovek, ktorý nikdy nikoho neoklamal a nevyužil samozrejme sa takými ľuďmi ani neobklopujem tak samozrejme, že mi to nedošlo.

huxy
29. apr 2025
@janulka453

@nika23t akoze niesom normalna len lebo som pani chcela pomôcť a nedošlo mi, že môže ísť o podvod? Vy nie ste asi normalna. Ja som ferovy clovek, ktorý nikdy nikoho neoklamal a nevyužil samozrejme sa takými ľuďmi ani neobklopujem tak samozrejme, že mi to nedošlo.

@janulka453 a ešte nech ti k tej fiktívnej dohode dá podpísať hmotnú zodpovednosť za prípadné manko v pokladni, a budeš ešte platiť za to, že budeš chodiť do roboty 🤦‍♀️

liz_lemon
29. apr 2025
@janulka453

@janulka453 zobud sa, co ty chces pomahat? a ty peniaze nepotrebujes? podla mna by si jej mala navrhnut, ze jej budes este peniaze davat, aby si tam mohla robit, co povies?

finett
29. apr 2025
@janulka453

@janulka453 skúšať si "len tak na pokladni" sa dá napríklad v škôlke. Ako si môžeš skúšať len tak mesiac? To niečo predáš len tak 'akože', alebo aj naozaj? Akonáhle si pri kase, máš hmotnú zodpovednosť. Kto bude riešiť prípadné manko? Najskôr ty zo svojho. Nemusíš sa obhajovať, že je to milá pani a ty jej chceš len pomôcť. Alebo ešte lepšie: neobklopujem sa nečestnými ľuďmi, tak jasné, že mi nenapadne, že niekto s tak milým hlasom môže byť zlý...
Lebo ostatní sa bežne radi obklopujú podvodníkmi a špekulantami, podľa tejto logiky, a preto im to napadne. Jasneee ako facka. 🙈
Netreba sa obhajovať. Proste ti to nedošlo, opýtala si sa, dostala si 4 strany odpovedí, ktoré sa jednohlasne zhodli a buď si z toho vezmi ponaučenie, alebo potom napíš ako to dopadlo s milou pani 😘

nika23t
29. apr 2025
@janulka453

@janulka453 no nič, komu niet rady, tomu niet pomoci. Kľudne jej pomôž, rob aj roky zadarmo, mne je to jedno. Len ma udivuje, aká je ľudska hlúposť nekonečná. Ale Ty to kľudne nazývaj ďalej naivitou.

janulka453
autor
29. apr 2025
@nika23t

@janulka453 no nič, komu niet rady, tomu niet pomoci. Kľudne jej pomôž, rob aj roky zadarmo, mne je to jedno. Len ma udivuje, aká je ľudska hlúposť nekonečná. Ale Ty to kľudne nazývaj ďalej naivitou.

@nika23t ja si myslim že ta pani je seriozna zena a tie peniaze by mi dala.

janulka453
autor
29. apr 2025
@nika23t

@nika23t mozno je to len ten problem ze zobrali nevhodnych kandidatov a preto je teraz to zaucanie zadarmo aby si mal clovek moznost to rozmysliet. Ale je divne ze to nechce dat ako skusobnu dobu pocas ktorej by si to clovek rozmyslel a bolo by to platene, nerozumiem tomu ani ja. To že by som sa rozhodla pocas skusobnej doby mi dava viac zmysel a bolo by to ferove pre obe strany. Takto nemam istotu ci vobec dostanem pracovnu zmluvu.

janulka453
autor
29. apr 2025
@janulka453

@nika23t mozno je to len ten problem ze zobrali nevhodnych kandidatov a preto je teraz to zaucanie zadarmo aby si mal clovek moznost to rozmysliet. Ale je divne ze to nechce dat ako skusobnu dobu pocas ktorej by si to clovek rozmyslel a bolo by to platene, nerozumiem tomu ani ja. To že by som sa rozhodla pocas skusobnej doby mi dava viac zmysel a bolo by to ferove pre obe strany. Takto nemam istotu ci vobec dostanem pracovnu zmluvu.

@janulka453 a ja by som robila dve prace predavacka aj zastupkyna veduceho preto je to zaucanie mesiac zadarmo aby som sa vsetko zaucila.

klotildabazarik
29. apr 2025

A presne kvoli takymto ludom ako si ty sa normalny nevie zamestnať, urcite tu pracu zober zasluzis si ju predsa😂

gabriellka
29. apr 2025

Nechcela si robiť na pošte? Nie si ta z tých kopcov a zákrut kde nič neni? Ani práca…a škôlka ďaleko?

gabriellka
29. apr 2025
@liz_lemon

@janulka453 zobud sa, co ty chces pomahat? a ty peniaze nepotrebujes? podla mna by si jej mala navrhnut, ze jej budes este peniaze davat, aby si tam mohla robit, co povies?

@liz_lemon platiť vstupné do roboty 🤣🤣🤣🤣

elanor
29. apr 2025

toto musi byt troll, neexistuje, aby bol niekto s prepacem az takto sprosty. Lebo toto je do neba volajuca hlupost az to pekne nie.
Zase si tu z nas niekto robi dobry den, a na druhej strane obrazovky sa akurat tak dobre smeje ako sa tu vsetci pohorsuju a chytaju a hlavu.

nika23t
29. apr 2025
@elanor

toto musi byt troll, neexistuje, aby bol niekto s prepacem az takto sprosty. Lebo toto je do neba volajuca hlupost az to pekne nie.
Zase si tu z nas niekto robi dobry den, a na druhej strane obrazovky sa akurat tak dobre smeje ako sa tu vsetci pohorsuju a chytaju a hlavu.

@elanor presne. Taká priblblina by nedokázala ani písať, keby toto myslela vážne.

janulka453
autor
29. apr 2025
@finett

@janulka453 skúšať si "len tak na pokladni" sa dá napríklad v škôlke. Ako si môžeš skúšať len tak mesiac? To niečo predáš len tak 'akože', alebo aj naozaj? Akonáhle si pri kase, máš hmotnú zodpovednosť. Kto bude riešiť prípadné manko? Najskôr ty zo svojho. Nemusíš sa obhajovať, že je to milá pani a ty jej chceš len pomôcť. Alebo ešte lepšie: neobklopujem sa nečestnými ľuďmi, tak jasné, že mi nenapadne, že niekto s tak milým hlasom môže byť zlý...
Lebo ostatní sa bežne radi obklopujú podvodníkmi a špekulantami, podľa tejto logiky, a preto im to napadne. Jasneee ako facka. 🙈
Netreba sa obhajovať. Proste ti to nedošlo, opýtala si sa, dostala si 4 strany odpovedí, ktoré sa jednohlasne zhodli a buď si z toho vezmi ponaučenie, alebo potom napíš ako to dopadlo s milou pani 😘

@finett ja ďakujem všetkym za odpovede. Hlavne ronnie ta mi na to dala skvelu, trefnu odpoved❤️ takze jej dakujem že mi dala moznost to vidiet aj inak

janulka453
autor
29. apr 2025
@elanor

@elanor bohuzial trol niesom a z nikoho sa nesmejem. Dakujem vsetkym ktori ste za zapojili do diskusie❤️

lusa18
29. apr 2025
@janulka453

@janulka453 a ja by som robila dve prace predavacka aj zastupkyna veduceho preto je to zaucanie mesiac zadarmo aby som sa vsetko zaucila.

@janulka453 ja len dúfam, že ty si nejaký troll lebo toto nemôžeš myslieť vážne čo píšeš 🤦🏼‍♀️ na pobavenie a rozdúchanie vášní o.k. pobavilo 😂😂 ale mňa by celkom zaujímalo,že či vieš čo ti k práci predavačky ešte treba...? To nie je len postaviť sa za pokladňu a sem tam doložiť tovar, vieš o tom, že k práci s potravinami potrebuješ zdravotný preukaz a hygienické minimum? To si musíš zaplatiť, zdravotný cca 20eur, skúšky na hygienické minimum 50eur..... alebo ti tá milá pani prispeje, ak ich nemáš ešte?Príde kontrola, nebudú doklady, bude pokuta 🤷Ďalej predavačka patrí do druhého stupňa náročnosti čo je minimálna mzda od 1.1.2025 932eur brutto v čistom keď nemáš deti cca 745 plus samozrejme by mali byť zo zákona príplatky za za prácu v sobotu a nedeľu.....a ešte je tu hmotná zodpovednosť, to by ste ako s tou milou pani podnikateľkou, ktorej tak veľmi chceš pomôcť, riešili v prípade, že po mesiaci zaúčania a práce zadara sa zistí manko??

elanor
29. apr 2025
@janulka453

@elanor bohuzial trol niesom a z nikoho sa nesmejem. Dakujem vsetkym ktori ste za zapojili do diskusie❤️

@janulka453 v tom pripade, ak toto cele myslis naozaj, je mi ta uprimne luto, ty budes mat este tazky zivot...
I ked, na druhu stranu, mas tak neskutocne naivne predstavy, a nechas sa opit suchym plesnivym rozkom, ze ty vlastne ani nezbadas, ze ta niekto vyuziva az zneuziva, ty sa aj tak budes spokojna usmievat na svet... prete je vlastne svet uplna gombicka...

nika23t
29. apr 2025
@janulka453

@janulka453 dúfam, že Ti to tu neuveria, tu Tvoju prehnanu naivitu. A že všetci vidia, že sa len zabávaš.

janulka453
autor
29. apr 2025
@nika23t

@janulka453 dúfam, že Ti to tu neuveria, tu Tvoju prehnanu naivitu. A že všetci vidia, že sa len zabávaš.

@nika23t no asi ta sklamem ale ja som nad tou pracou naozaj uvazovala

janulka453
autor
29. apr 2025
@nika23t

@nika23t nezabavam ja som chcela pocut nazor inych a ano chcela som tu pracu zobrat, by si neverila kolko firiem takto funguje ze sa zaucas zadarmo.

domkakvet
29. apr 2025

@janulka453 nie a ani neviem co by si sa mesiac zaucala v obchode, to by bolo vela aj na cele nakupne centrum.

huxy
29. apr 2025
@janulka453

@nika23t nezabavam ja som chcela pocut nazor inych a ano chcela som tu pracu zobrat, by si neverila kolko firiem takto funguje ze sa zaucas zadarmo.

@janulka453 v živote som nikdy nepočula o zaúčaní sa zadarmo v akejkoľvek firme. A ešte mesiac 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️