icon

Zaučenie bez platu

janulka453
29. apr 2025

Nasla som si novu pracu kde sa mam zaucat mesiac zadarmo, je to praca v obchode. Po zauceni ak sa zapacim pani majitelka povedala že mozem sa vysplhat az na 1000 cisteho. zobrat to?

janulka453
autor
29. apr 2025
@janulka453

@nelca84 to som naozaj tak naivna? Ja som tej pank chcela len pomôcť

@janulka453 ta pani veduca teraz v tom obchode pank majitelka predava potraviby sama ja som jej chcela pomoct lebo byvala zamestnankyna jej utiekla

doriiis
29. apr 2025

V živote by som nepracovala zadarmo.Nikdy

miskakyska
29. apr 2025
@janulka453

@janulka453 ta pani veduca teraz v tom obchode pank majitelka predava potraviby sama ja som jej chcela pomoct lebo byvala zamestnankyna jej utiekla

@janulka453 .ale teraz vážne..si robíš z nás prdel, však?😃🤭

nelca84
29. apr 2025
@janulka453

@janulka453 a preco asi jej utiekla? Ved sa zamysli troska. Ale ak chces pomahat, tak pomahaj, kazdy mesiac mozes odrobit zadarmo niekde inde...

rozculena
29. apr 2025
@janulka453

@janulka453 ona nepotrebuje pomôcť,kristova noha!
Ja som si doteraz myslela,že do roboty chodím zarábať peniaze a nie pomáhať zamestnávateľovi.
Ak chceš niekomu pomáhať,tak choď venčiť psov do útulku,dones nákup starej susede alebo postráž sestrine deti....

nelca84
29. apr 2025
@miskakyska

@miskakyska ja dufam, ze je to tak, lebo ak to mysli vazne...

veronikah96
29. apr 2025

Prečítaj si svoje predošlé odpovede ešte raz a tak sa spýtaj sama seba ešte raz či si naivná. Mesiac zadarmo,lebo chceš pani pomôcť...mesiac so zmluvou, ale v reále ti nezaplatí za ten mesiac. Kde máš istotu,že za ďalší ti zaplatí? Takýto prístup typu dám tu zmluvu, ale hneď porusim jej podmienky ti príde v poriadku?

janulka453
autor
29. apr 2025
@miskakyska

@miskakyska kiežby nerobim. Myslim to vazne mesiac zadarmo by som robila a potom 1000€ na ucet ako nic

janulka453
autor
29. apr 2025
@miskakyska

@miskakyska 1000€ v cistom by som mala ale na zmluvu ze by mi dala menej nech vela neplati odvody. Ale ze ked budem sikovna 1000€ bude

maxxim
29. apr 2025
@janulka453

@koniarova uvazovala som je to dobra praca len toto neviem ci verit ze mi potom daju pracovnu zmluvu

@janulka453 tú ti musia dať hned, alebo nejakú formu..

alex49
29. apr 2025

si blbá, žiadnych 1000 eur nedostaneš

maxxim
29. apr 2025
@janulka453

@miskakyska 1000€ v cistom by som mala ale na zmluvu ze by mi dala menej nech vela neplati odvody. Ale ze ked budem sikovna 1000€ bude

@janulka453 sa jej opýtaj, ,,to tu mám byť mesiac načierno? "

janulka453
autor
29. apr 2025
@alex49

si blbá, žiadnych 1000 eur nedostaneš

@alex49 ja tej pani verim velmi mila zena

janulka453
autor
29. apr 2025
@maxxim

@janulka453 sa jej opýtaj, ,,to tu mám byť mesiac načierno? "

@maxxim ja by som dostala dohodu ale nebllo by to platene

doriiis
29. apr 2025

Komu niet rady.Vies čo? Choď do toho.Najprv zadarmo a potom načierno.A potom dúfam,že na teba niekto pošle danovakov.Lebo za hlúposť sa platí.

alex49
29. apr 2025

opakuješ stále to isté, nabudúce, ked budeš volať s tou milou zlatou dokonalou pani, jej povedz, že sa ti to nezdá a zavoláš na inšpektorát práce, nech ti poradia.

janulka453
autor
29. apr 2025
@alex49

opakuješ stále to isté, nabudúce, ked budeš volať s tou milou zlatou dokonalou pani, jej povedz, že sa ti to nezdá a zavoláš na inšpektorát práce, nech ti poradia.

@alex49 dobre tak odmietnem tu pracu. Ja som tej milej pani chcela pomôcť, lebo byvala zamestnankyna tam bola rok a odisla. Zaučiť niekoho trva a chapem ze chcela mesiac zadarmo lebo ludom sa nechce robit a potrebuje ich vyskusat.

alex49
29. apr 2025

už ti tu baby písali, na skúšanie je SKÚŠOBNÁ DOBA. Máš normálnu zmluvu, normálny plat a obidve strany SKÚŠAJÚ či si dobrý zamestnanec.

janulka453
autor
29. apr 2025
@alex49

už ti tu baby písali, na skúšanie je SKÚŠOBNÁ DOBA. Máš normálnu zmluvu, normálny plat a obidve strany SKÚŠAJÚ či si dobrý zamestnanec.

@alex49 ta pani zo vsetkych ludi vybrala prave mna lebo som najvhodnejsi kandidat

ronie338
29. apr 2025
@janulka453

@alex49 dobre tak odmietnem tu pracu. Ja som tej milej pani chcela pomôcť, lebo byvala zamestnankyna tam bola rok a odisla. Zaučiť niekoho trva a chapem ze chcela mesiac zadarmo lebo ludom sa nechce robit a potrebuje ich vyskusat.

@janulka453 na skúšanie je skúšobná doba preto sa tak nazýva. A zaucit sa v kase zvládneš za par hodín, odkladať tovar za 5 minút. Žiaden mesiac zadarmo. A určite nie časť na papier a časť mimo. Keď chce nech ti dá normálnu zmluvu, ak ma strach tak prvé 3 mesiace nižšiu mzdu s tým ze po uplynutí skúšobnej doby sa plat zdvihne a potom každý rok po dohode. Je to fér k tebe aj k nej. To co chce ona je fér len pre ňu. A nech je akokoľvek dobrá, chce len využiť ľudí, preto odišla byvala zamestnankyňa

kristinka92
29. apr 2025

Dobrý business plan 👏🏼😂 A keď takých somárov najde 12 za rok, tak rok nikomu nemusí sat výplatu :D prefíkaná pani majiteľka
A ku komentáru “byvala zamestnankyna jej utiekla” sa ani nevyjadrujem, mne by bili v hlave všetky zvony na poplach

janulka453
autor
29. apr 2025
@ronie338

@janulka453 na skúšanie je skúšobná doba preto sa tak nazýva. A zaucit sa v kase zvládneš za par hodín, odkladať tovar za 5 minút. Žiaden mesiac zadarmo. A určite nie časť na papier a časť mimo. Keď chce nech ti dá normálnu zmluvu, ak ma strach tak prvé 3 mesiace nižšiu mzdu s tým ze po uplynutí skúšobnej doby sa plat zdvihne a potom každý rok po dohode. Je to fér k tebe aj k nej. To co chce ona je fér len pre ňu. A nech je akokoľvek dobrá, chce len využiť ľudí, preto odišla byvala zamestnankyňa

@ronie338 ďakujem otvorila ste mi oči asi som naozaj len naivna.

maxxim
29. apr 2025
@janulka453

@maxxim ja by som dostala dohodu ale nebllo by to platene

@janulka453 v žiadnom pripade do takejto šlamastiky nechoď. Sám som zamestnávatel a teda toto by som si nikdy nedovolil...

ronie338
29. apr 2025
@janulka453

@ronie338 ďakujem otvorila ste mi oči asi som naozaj len naivna.

@janulka453 áno, si naivná. Ja som tak bola v prvom zamestnaní. Mala som len minimálnu na papieri zvyšok na ruku. V ďalšom už som chcela všetko na papier. A nikdy nevieš čo sa stane. Ja som kvôli prvému zamestnaniu mala nízky invalidný ker som ochorela.

alickapusinka
29. apr 2025
@simca06022011

@alickapusinka ani jeden den, nemozeme uz ani ze par hodin... kedysi som zavolala vaznych uchadzacov z vyberu a co ja viem 2-3hodiny sme sa pomotali, videli co sa robit, nieco si skusili... niekedy tak,ze na jeden den sa jeden zavolal-zvacsa napr. skladnici/do expedicie ludia (ale napr na ruku som mu vyplatila "ciernu mzdu" aj ked nezostal, lebo by mi to bolo trapne ho tam drzat zadarmo), presiel cely pracovny den, ak sa mu pacilo ostal a podpisal zmluvu ak nie tak nie.. ale to neboli zakony ako dnes, ze proste pred nastupom musi byt PZ podpisana, rano SP nahlasena najneskor atd... na firme nema co kto robit bez pracovnej zmluvy..
teraz max pocas pohovoru prevediem ludi a ukazem co sa kde robi a ide sa do kancelarie riesit :D

@simca06022011 ja som pisala príklad trebars 3 dni zaučenie hej ale nie mesiac a už vôbec nie zadarmo.Ja viem že to je prisne som podnikateľka ale už ked ju chcela zaučať tak načo mesiac.Písal som že dajme tomu za 3 dni ale určite nie mesiac.

alickapusinka
29. apr 2025
@januska12323

Naslubuje 12 ľuďom a má na rok ušetrené.

@januska12323 presne tak máš pravdu

simca06022011
29. apr 2025

nikoho nikto nepotrebuje v pokladni zauctat mesiac po 5h/denne.. ale tak chod.. :DD je to hlupost cele. JA ak nemam hotoveho adaptovaneho zamestannca na obsluhu celej prevadzky do 2tyzdnov tak uz som spozornena a ked nic do 4tyz tak sa lucime... co by som zaucala v pokladni v potravinach MESIAC?

VOBEC zaucenie na pokladnu tolko netrva, a si v praci aj ked sa popri ucis. Takze ak ta pani chce, riadna zmluva so vsetkym co ma obsahovat, ak nebude spokojna, ukonci sa zmluva. Ziadne riziko ani pre jednu stranu.

alickapusinka
29. apr 2025
@janulka453

@nelca84 ja tam nepracujem. Mala som zacat od juna na dohodu a potom normalne na pracovnu zmluvu ak budem dobra

@janulka453 takých ako TY najde 12 a ma zadarmo lacnu prácovnu silu.Bez odvodov a každý mesiac jej niekto zadarmo odrobí.Fakt si mysliš že by si ťa nechla nesranduj.

janulka453
autor
29. apr 2025
@alickapusinka

@janulka453 takých ako TY najde 12 a ma zadarmo lacnu prácovnu silu.Bez odvodov a každý mesiac jej niekto zadarmo odrobí.Fakt si mysliš že by si ťa nechla nesranduj.

@alickapusinka no dve si tam uz nechala aj im dala zmluvu

alickapusinka
29. apr 2025
@janulka453

@janulka453 ved chod a ked sa niečo prihodi tak si v problémoch.Je mila aj trošku zakerna falošna toto ti treba ísť zadarmo robiť prebud sa asi potrebuješ prácu platiť účty a nie niekomu robiť zadarmo.Len preto že pani je mila no ved aj ja by som bola mila keby si u mna každý deň robila zadarmo.Po mesiaci ťa kopne do zadku a vezme dalšiu naivnu ako si TY.