icon

Žiadne otázky na pohovore

1. okt 2025

Ahojte chcem sa opytat zazili ste pohovor kde sa vas nic nepytali? Ja som sa chystala aby som o danej znacke aj vedela co povedat a nic, ani ziadne skusenosti ci mam proste to bol pohovor skor monolog kde mi hovorili o firme potom ako by to prebiehalo v pripade prijatia na poziciu, potom som sa par veci spytala ja, asi 30 min trval pohovor no ale potom som rozmyslala ze na zaklde coho sa oni rozhoduju ked vlastne nic sa na mna osobne nepytali 🙈

anonym_b19197
1. okt 2025

Zvláštne, možno len podľa životopisu 😀

mimirka32
1. okt 2025

@anonym_autor mne sa take raz stalo, tiez som nechapala, ze preco sa nic nepytali. No a oni mi potom volali, ze teda nech im poslem udaje. Tak som sa spytala, ze ci som teda prijata a oni, ze ano. Tak mozno je to aj tvoj pripad, ze pre nich je to hotova vec

drianaa
1. okt 2025

Na pohovor do mojej práce som mala asi len otázku, že kedy môžem nastúpiť 😂 podstatne vedeli zo životopisu, porozprávali o naplni práce a pracovných podmienkach a bolo hotovo

marca12
1. okt 2025

@anonym_autor Aj ja som mala taky pohovor. Sef si vyberal len jedneho cloveka podla zivotopisu a skusenosti. Potom ma pozval na pohovor,kde hovoril len o firme,comu venuju,o kolektive,firemnej kulture a podobne. Vlastne on odprezentoval firmu. Viedli sme normalny rozhovor a na konci sa ma opytal,ci mozem nastupit ihned.

melanta
2. okt 2025

Úvodný monológ je na mieste. Je seriózne, aby či už recruiter alebo manažér predstavili firmu a taktiež pozíciu. Je tiež na mieste nedávať otázky o firme kandidátovi, aspoň nie do hĺbky. Prečítať si web dokáže každý. Samozrejme, nechcem zamestnať niekoho, kto ani nevie, kam si poslal CV. Ale to zistím z rozhovoru. Rovnako tak nerozoberám CV, údaje si prečítam a keď tak, pýtam sa len ak niečo chcem objasniť alebo ma to vyslovene zaujíma. Samozrejme, potom sa s človekom rozprávam. Ako sa jeho zručnosti prejavujú v praxi, o ňom ako o človeku, o názoroch na danú profesnú oblasť prípadne čo príde na reč. Ak sa nič nepýtali - buď je to firma s vysokou fluktuáciou, ktorá berie každého, kto im povie áno, alebo ten pohovor proste robí amatér, ktorému je buď jedno, koho prijíma alebo mu nikdy nenapadlo, že by sa mal zaujímať, koho prijme.

Čo môžeš urobiť ty v takomto prípade - pýtať sa ešte viac. Aby si si urobila naozaj dobrý obraz o tom, kto je oproti tebe a či chceš pre toho človeka a pre tú firmu pracovať. Tak ako si vyberá zamestnávateľ, tak isto si vyberáš ty. Ak nemáš dobrý pocit, to je odpoveď.

sisi1837
2. okt 2025

Áno, zažila som. Podľa mňa sa rozhodujú na základe životopisu. Na čo by strácali čas otázkami o škole a o tom, kde som pracovala, keď to mám v životopise? Takéto pohovory mám ja osobne najradšej 🙂 Ale zažila som už aj masaker, že vyše hodiny rozprávali len o svojej firme a také dlhé pohovory neznášam 😬

dia219
2. okt 2025

Ak firmu nezaujíma daný človek tak ich nezaujíma ani ich prínos pre firmu ....tým pádom berú úplne každého.

maury
2. okt 2025

Aj také pohovory bývajú. Ako už spomenula dia219 daný človek ich nezaujíma, chcú len obsadiť pracovné miesto

lorrainet
3. okt 2025

Mňa sa spýtali len na termín nástupu, na ďalší deň už som robila. Už je to 5 rokov čo tam som 😀