Zlá skúsenosť na pohovore
Ahojte, pochváľte sa so zlými skúsenosťami na pohovore :D Aj vás vytáča, keď niektorá firma spraví viac kôl výberových konaní, ktoré úspešne zvládnete, ale nakonoec sa dozviete, že sa tam dostala osoba pp známosti ? Už sa mi to stalo 2X. Človek je nezamestnaný a čas, ktorý venuje týmto kolám, koľko krát aj prevezie a nakoniec takýto podraz. Neviem sa s tým zmieriť. Raz som poslala aj podnet na profesiu, kde ma z jednej firmy doslova prehnali a tam sa začali dvaja páni, veľmi neprofesionálni vykrúcať. Lebo asi čakali 18 ročnú dievčinu. Doslova mi tam povedali, že viete, je ten covid, asi ani tú pozíciu nejdeme obsadiť a smiali sa ako hlúpi. Jeden musel vyjsť z miestností. A z profesie mi odpísali, že pokiaľ sa budú sťažovať viacerí, že až potom to budú riešiť. Je smutné, že takíto ľudia vedú pohovor :(
Dobre, ja mozem knihu napisat :D
Neprípustne otázky na súkromie; typu ze ci mam deti a kolko, ci mam vztah a kedy chcem mat deti 😁
Dalej, drzé a doterne prky, ci uz aj na vzhlad, potom ci mam hypotéku a kde byvam, ci je to dom alebo byt a ci doma upratujem a akým sposobom. Podotýkam ze šlo o pozície v ramci administratívy. Ked som bola mladšia, tak ma to poburovalo, teraz uz neriesim, pretoze viem ze je to vizitka firmy. A koniec koncov aj ty sa mozes rozhodnúť ci budes robit s takými ľuďmi.
Tiež mam také skúsenosti 😂 napríklad bola som na výberku, písomný test som mala 19/20, potom nejaké otázky, na ktoré som správe odpovedala a nakoniec vzali pani, čo keby mala o bod menej, tak neprejde cez test 😂 ona tam už pracovala, len sa hlásila na inú pozíciu 🙂 ako argument mi povedali, že nie som z toho z mesta a bolo by pre mňa náročné dochádzať 🙂