icon

Zmena zamestnania

nini4321
Dnes o 10:45

Ahojte, potrebujem radu.
Nastúpila som do práce, ktorá je známa vysokou fluktuáciou, a veľmi rýchlo som pochopila prečo – jeden kolega má dvojzmyselné poznámky, vyvíja tlak, aby sme boli dostupní 24/7, a keď ukážete, že ste len kolegovia, začne vám znepríjemňovať prácu. Vedenie s tým nič nerobí.

Dostala som ponuku do novootvorenej predajne Douglas. Som kreatívna, mám vizážistické kurzy a veľmi ma to láka, ale našla som dosť negatívnych recenzií. V našom regióne je ťažké nájsť stabilnú prácu, ale ja chcem prácu, kde budem rada chodiť a nie zažívať psychický teror.

Máte skúsenosti s Douglasom alebo podobnou situáciou?

timea91
Dnes o 12:05

@nini4321 ahoj, kde robíš teraz? Já robím v e-shope, 7 rokov, spociatku Bolo fajn. Aj plat ok,ale pohodovi a rozumnější ludia odchadzaju, a robia u nás skoro iba typické staré dievky, ktoré vytváraju dusnu atmosféru. Práca je velmi monotónna, každý den to iste

anonym_07daeb
Dnes o 12:31
@timea91

@nini4321 ahoj, kde robíš teraz? Já robím v e-shope, 7 rokov, spociatku Bolo fajn. Aj plat ok,ale pohodovi a rozumnější ludia odchadzaju, a robia u nás skoro iba typické staré dievky, ktoré vytváraju dusnu atmosféru. Práca je velmi monotónna, každý den to iste

@timea91 ty si tu uz pisala, ze chces zmenu, len plat je v pohode.