icon

Zobrali by ste prácu z domu s čistým príjmom 800 EUR?

6. jan 2026

100% homeoffice, po zaplateni odvodov atd by mi ostalo 800 evri v cistom.

anonym_96cb05
6. jan 2026
@anonym_c28c34

Ach,to su platy baby.Ja mam v blbej vyrobe priemer 1660v cistom,zvysovali platy od noveho roku tak to vyskoci aj na 1800 skoro v cistom,ale je to priemer.Pol roka su rozne bonusy,tak je aj viac,ked je menej hodin v mesiaci tak aj menej.

@anonym_c28c34 a v ktorom regione si?

anonym_d9759a
6. jan 2026
@anonym_c28c34

Ach,to su platy baby.Ja mam v blbej vyrobe priemer 1660v cistom,zvysovali platy od noveho roku tak to vyskoci aj na 1800 skoro v cistom,ale je to priemer.Pol roka su rozne bonusy,tak je aj viac,ked je menej hodin v mesiaci tak aj menej.

@anonym_c28c34 Ale ve vyrobe robis zrejme na 2-3 smeny a mas nocne. Ja napr nocne robit nemozem,takze v tomto som rada za 8h denne.

anonym_d9759a
6. jan 2026
@zuzanka.zuzu

@anonym_c28c34 ale ty sa asi aj narobíš, v štátnej správe ani administratíve sa moc nepretrhnú 😉 preto sú na tých miestach baby prilepené aj za 800e 😀

@zuzanka.zuzu Netrep sprostosti. Vo vyrobe robi 8h to iste dokola, v administrative - statnej sprave robis xy cinnost denne, z toho 1/3 je zbytocnabyrokracia,ktora len zdrzuje a svoju pracu potom musis robit nadcas. Kazdemu,co si mysli,ze v statnej sprave sa 💩 robi, odporucam vyskusat. Viem porovnat so sukromnym sektorom a teda niektore procesy su tam este prisnejsie.

anonym_c28c34
6. jan 2026
@zuzanka.zuzu

@anonym_c28c34 ale ty sa asi aj narobíš, v štátnej správe ani administratíve sa moc nepretrhnú 😉 preto sú na tých miestach baby prilepené aj za 800e 😀

@zuzanka.zuzu u nas su 2extremy,bud extremna nahanacka,alebo extremna nuda.A teraz,co idem na nove miesto,sa budem musiet schovavat,zasivat a nejako sa tvarit,ze robim.Nahradnu robotu mi nemaju aku dat,takze bude nuda extremnejsia.Ved ja si zajtra idem pospat do kuchynky.

anonym_c28c34
6. jan 2026
@anonym_d9759a

@anonym_c28c34 Ale ve vyrobe robis zrejme na 2-3 smeny a mas nocne. Ja napr nocne robit nemozem,takze v tomto som rada za 8h denne.

@anonym_d9759a na 4 smeny,aj volno cez tyzden rataju ako 4tu smenu.

anonym_a46fe9
6. jan 2026
@anonym_96cb05

@anonym_a46fe9 a coze to mas za pracu? Ty nenapises blizsie info?

@anonym_96cb05 mozem, ale ja som sa nepytala, ci mam pracu zobrat. Autorka sa pyta🙂

anonym_366ad8
6. jan 2026

Tak napíš nám o tom viac, z týchto info nevieme pomaly nič. Ale iba odhadujem, že buď nie je na výber nič lepšie alebo potrebuješ robiť nenáročnú flexibilnú prácu z domu aby si mala čas aj na deti, lebo je muž živiteľ rodiny alebo iný podobný prípad. Vtedy by som to na tvojom mieste brala.

misanthropicdann
7. jan 2026

@anonym_autor nie, nepokrylo by to ani moje fixné výdavky

zuzanka.zuzu
7. jan 2026
@anonym_d9759a

@zuzanka.zuzu Netrep sprostosti. Vo vyrobe robi 8h to iste dokola, v administrative - statnej sprave robis xy cinnost denne, z toho 1/3 je zbytocnabyrokracia,ktora len zdrzuje a svoju pracu potom musis robit nadcas. Kazdemu,co si mysli,ze v statnej sprave sa 💩 robi, odporucam vyskusat. Viem porovnat so sukromnym sektorom a teda niektore procesy su tam este prisnejsie.

@anonym_d9759a v štátnej správe som robila veľa rokov 😀 a polovica mojej rodiny stále robí 😁 90% úradníkov by podochlo v súkromnom sektore alebo vo výrobe 😜 akože keď som tam robila, tak som si to myslela len o 50%, teraz s odstupom času, s nadhľadom a s novými kádrami čo tam posledné roky prijali, sa toto číslo dramaticky zmenilo 😂😂 mne tieto pitchoviny ani nepíš, ja som si štátnu správu prešla od 490e/mes platu úplnej nuly na bezvýznamnom úrade až do kancelárie ministra, všade je to rovnaké 🙈😂

anonym_0ca6b1
7. jan 2026

Nevahala by som. Mam 900 v hrubom,dochadzam 40 km a este 130 eur precestujem. By som skalala od radosti mat 800 na HO

tiika
7. jan 2026

Zrazu koľko ľudí na MK zarába menej ako 1500€ mesačne 🤔

luccija
7. jan 2026
@zuzanka.zuzu

@anonym_d9759a v štátnej správe som robila veľa rokov 😀 a polovica mojej rodiny stále robí 😁 90% úradníkov by podochlo v súkromnom sektore alebo vo výrobe 😜 akože keď som tam robila, tak som si to myslela len o 50%, teraz s odstupom času, s nadhľadom a s novými kádrami čo tam posledné roky prijali, sa toto číslo dramaticky zmenilo 😂😂 mne tieto pitchoviny ani nepíš, ja som si štátnu správu prešla od 490e/mes platu úplnej nuly na bezvýznamnom úrade až do kancelárie ministra, všade je to rovnaké 🙈😂

@anonym_autor nezabúdaj si každý mesiac šetriť na dane😉

simca06022011
7. jan 2026

toto povazujem za velmi malo informacii... ak ma mHO a mam byt na linke 8hodin v kuse, tak nie.. ak mam HO s tym, ze spravim si svoje ulohy a mozem mat pri tom aj xy dalsich prijmov alebo aktivit (napr s urcitym stupnom "dostupnosti" pocas dna, cize nemozem si odist do welnessu a v noci dorobim), tak ano.. Inak nie. Ak ide o pracu na zivnost, tak samozrejme, iba ak by som si vedela takto platiacich zakaznikov najst viac. je to minimalka aktualne, cize ratam, ze za nejaku minimalne odbornu pracu...

anonym_15bfc2
7. jan 2026

@anonym_autor co je to za robotu? To mas mat ako szco?

findomatej
8. jan 2026

Konečne téma, kde sa zarobí menej ako 2000 😁

mako1886
8. jan 2026

Tak pred 20 rokmi

anonym_556752
8. jan 2026
@zuzanka.zuzu

@zuzanka.zuzu Nepretrhnú sa v štátnej správe? Poď si to vyskúšať. Odporúčam u nás na katastri odpracovať týždeň a potom uvidíš či si už zažila také extrémne vyčerpanie....

jani18
8. jan 2026

@anonym_autor keďže ja mám doma 3 ročne dieťa ktoré chodí do škôlky a je nonstop choré predĺžený rodičak nemam a chodia mi len prídavky 60 eur tak by som brala hneď ani by som nerozmyslala

zuzanka.zuzu
8. jan 2026
@anonym_556752

@zuzanka.zuzu Nepretrhnú sa v štátnej správe? Poď si to vyskúšať. Odporúčam u nás na katastri odpracovať týždeň a potom uvidíš či si už zažila také extrémne vyčerpanie....

@anonym_556752 ňuňuňu ty moje extrémne vyčerpanie 😂 pridala som ešte jeden príspevok pár komentov vyššie a neuveríš, robila som aj na katastri chvíľočku. tam sa mi najviac páčilo ako sa držali spisy aj mesiac na stole bez pohnutia... asi aby nabrali úradnú vážnosť 😂

anonym_558dd8
8. jan 2026
@anonym_a46fe9

Napis blizsie info, ja mam 3 hod/tyzd. a 500 eur mesacne.

@anonym_a46fe9 ahoj a co za prácu robíš ak sa smiem spýtať? 🙂

jaroslav81
8. jan 2026

Ak to má byť na 8 hod denne a ešte na živnosť a platiť si odvody a žiadna dovolenka a paragrafy, tak to určite nie...ale keď si v regióne kde nie je práca, tak lepšie než nič

anonym_850a9d
8. jan 2026
@zuzanka.zuzu

@anonym_556752 ňuňuňu ty moje extrémne vyčerpanie 😂 pridala som ešte jeden príspevok pár komentov vyššie a neuveríš, robila som aj na katastri chvíľočku. tam sa mi najviac páčilo ako sa držali spisy aj mesiac na stole bez pohnutia... asi aby nabrali úradnú vážnosť 😂

@zuzanka.zuzu súhlasím s tebou ako sa pracuje v štátnej správe.Bola som na kuratele, ministerstve dopravy a potom ministerstvo soc.veci a práce, chvíľu na polícii

anonym_acb847
8. jan 2026
@tiika

Zrazu koľko ľudí na MK zarába menej ako 1500€ mesačne 🤔

@tiika a nenapadlo ti, že sa zakaždým vyjadrí iná skupina ľudí? Tí, ktorých sa to týka?

mateson2004
8. jan 2026
@zuzanka.zuzu

ňuňuňu, neverím ti ani slovo😀

anonym_c55d8d
8. jan 2026
@anonym_acb847

@tiika a nenapadlo ti, že sa zakaždým vyjadrí iná skupina ľudí? Tí, ktorých sa to týka?

@anonym_acb847 áno, jasne napadlo. Ale pokial je založená diskusia s otvorenou otázkou o zárobku, týka sa to oboch skupín, všakže..?😉 napriek tomu čítaš odpovede len o horibilných sumách. Asi sa ľudia radi chvália a zároveň sťažujú, ak maju priestor.

anonym_acb847
8. jan 2026
@anonym_c55d8d

@anonym_acb847 áno, jasne napadlo. Ale pokial je založená diskusia s otvorenou otázkou o zárobku, týka sa to oboch skupín, všakže..?😉 napriek tomu čítaš odpovede len o horibilných sumách. Asi sa ľudia radi chvália a zároveň sťažujú, ak maju priestor.

@anonym_c55d8d urcite ano 🙂 o tom to podla mna je.. nemusi to byt vyslovene take to okate chvalenkarstvo alebo stazovanie sa, ale prirodzene uz ked sa taka tema zalozi a je este aj moznost anonymne, tak to prilaka viac ludi, ktori sa vyjadria… ale toto urcite nie je mienkotvorny portal, vacsina ludi je aj tak niekde v priemere

anonym_a46fe9
8. jan 2026
@anonym_558dd8

@anonym_a46fe9 ahoj a co za prácu robíš ak sa smiem spýtať? 🙂

@anonym_558dd8 online vzdelavanie

anonym_cc45e8
8. jan 2026

@anonym_autor popri práci áno, ako tpp nie, iba ak by to bolo núdzové riešenie, veď hypotéku platím viac ako 800€ 🤣

lucioques
8. jan 2026

@anonym_autor 800€ na mesiac ako 18+ 😭🤣 ctjb

trisha_r
9. jan 2026
@anonym_b22d7b

@anonym_autor Zalezi, co by ta praca obnasala. Ak by sa to dalo vybavit za par hodin denne, popritom so postarat o dieta, ist si zacvicit, tak spokojne ano. Ak to ale ma byt dennodenny dril od-do, ze sa zo stolicky nepohnes, tak za 800 je to zalostne malo.

@anonym_b22d7b a predstavte si, že ľudia robia za pásom aj za menej