icon

Zostali by ste v práci, ktorá vás nenapĺňa a deptá?

24. sep 2022

Momentalne som na životnej križovatke a neviem ako ďalej. Bude mi končiť pracovná zmluva a beriem to ako šancu rozhodnúť sa čo ďalej. Robím prácu, ktorá ma nijako nenapĺňa, nikam ľudsky ani profesijne neposúva, mám pocit, že, v lepšom pripade, stagnujem, ale pravdepodovne skôr idem vzad. Onedlho budem mať 40, tri deti sú ešte relatívne malé, manželstvo funguje, manžel ma podporuje. Len tá robota. Je to nadpriemerne zaplatené, mám všetky benefity (auto, mobil, počítač,…), veľa voľnosti, organizujem si prac. čas, atď. Problèmom je, prepáčte za expresívnosť, že by to zvládol robiť aj šimpanz. Žiadna invencia, rozum, kreativita, nič. Celé roky som študovala, robila vš, doktorát, druhu vš, MBA, dva jazyky. A tu, všetky zručnosti strácam, nikam sa neposúvam. Kariérne sa v tejto organizácii už vyššie dostať neviem lebo ich politika je taká, že keď hľadajú niekoho na vyšší post tak ho hľadajú vonku. Strašne ma hnevá celé toto nastavenie a že som zbabelá a neviem sa radikálne rozhodnut. Teraz vsak je tá možnosť - nepodpisať prac. zmluvu. Zatial nemám na 100% dohodnute nič iné čiže by som dosť riskovala, ale už mi to začína byť jedno. Aj keby som šla na úrad práce - vyšla by mi celkom pekna podpora, zopar mesiacov by som popracovala na sebe, hlavne zdraví a tak. Len na druhu stranu si aj uvedomujem, že v tejto dobe nie je vhodný čas na takýto krok.. ale ak to neurobím teraz tak už asi nikdy. Poraďte čo by ste robili na mojom mieste vy. Veľká vďaka.

Strana
z3
1fifinka1
22. sep 2023

@zeldia rok stará diskusia 😁

zeldia
22. sep 2023
luccija
22. sep 2023

@zeldia mama tak mala veterinára chodila za ním x kilometrov a zrazu ho nebolo.Kolega povedal, že vyhorel a išiel pracovať manuálne do Rakúska.Vyhorenie sa môže stať komukoľvek a tento bol mladý do 40 tky

sheila121
Odpoveď bola odstránená
1fifinka1
23. sep 2023

@zeldia ze jej radis, co ma urobiť a s veľkou pravdepodobnosťou už za ten rok je všetko inak.

Strana
z3