icon

Zverejnenie mena na internete

25. mar 2025

Vadí mi že po zadaní mena a priezviska mi hneď vyskočí moje zamestnanie. Takže každý môže presne vedieť adresu mojej práce. Z určitých dôvodov mi to vadí. Dá sa s tým niečo robiť?

biba_18
25. mar 2025

bohužiaľ aj ja to tak mám, ale mám takú prácu. predpokladám že aj ty…

user62056819
Odpoveď bola odstránená
denkabemommy
25. mar 2025

@user62056819 google

maranco
26. mar 2025

Musíš o tejto veci komunikovať so zamestnávateľom, ale ak si kontaktná osoba s ktorou komunikujú zákazníci a dodávatelia tak je obvyklé mať na webe meno s kým riešia svoje požiadavky.
Ak si bežný zamestnanec v zákulisí, tak nie je dôvod mať zverejnené meno na webe firmy.

btus
26. mar 2025

mne nevyhodilo nič. Len Telekom číslo. 🙂 Takže asi máš prácu, kde sa to zverejňuje. Poprípade sa spýtaj zamestnávateľa, či tam musíš mať uverejnené všetko.

bielasovicka
26. mar 2025

Ha ha.... Ja som teraz zadala svoje meno do Google, a ze vraj som herečka 😄 Dobre vedieť 😄

mandzula
26. mar 2025

Ked som robila v statke, bolo to tak, je to vsak pochopitelne, nezverejnovali predsa adresu, kde byvam, ale kde poskytujem sluzby statu obcanovi. A, neboj, kto chce, najde si aj to, kde byvas a kedy si sa narodila, na to mame kataster.

autor
Autor odpoveď zmazal
alantroj
26. mar 2025

ale na to ma zamestnavatel pravo pokial to splna podmienky zakona. kukni si zakon o ochrane osobnych udajov. tam je uvedene kedy musis dat suhlas a kedy nie

sunny3
28. mar 2025

.