Zverejnenie mena na internete
Vadí mi že po zadaní mena a priezviska mi hneď vyskočí moje zamestnanie. Takže každý môže presne vedieť adresu mojej práce. Z určitých dôvodov mi to vadí. Dá sa s tým niečo robiť?
@user62056819 google
Musíš o tejto veci komunikovať so zamestnávateľom, ale ak si kontaktná osoba s ktorou komunikujú zákazníci a dodávatelia tak je obvyklé mať na webe meno s kým riešia svoje požiadavky.
Ak si bežný zamestnanec v zákulisí, tak nie je dôvod mať zverejnené meno na webe firmy.
mne nevyhodilo nič. Len Telekom číslo. 🙂 Takže asi máš prácu, kde sa to zverejňuje. Poprípade sa spýtaj zamestnávateľa, či tam musíš mať uverejnené všetko.
Ha ha.... Ja som teraz zadala svoje meno do Google, a ze vraj som herečka 😄 Dobre vedieť 😄
Ked som robila v statke, bolo to tak, je to vsak pochopitelne, nezverejnovali predsa adresu, kde byvam, ale kde poskytujem sluzby statu obcanovi. A, neboj, kto chce, najde si aj to, kde byvas a kedy si sa narodila, na to mame kataster.
ale na to ma zamestnavatel pravo pokial to splna podmienky zakona. kukni si zakon o ochrane osobnych udajov. tam je uvedene kedy musis dat suhlas a kedy nie
.

bohužiaľ aj ja to tak mám, ale mám takú prácu. predpokladám že aj ty…