Zvláštne jednanie predavačky
Pekný večer chcem sa opýtať myslíte si, že je okej aby si zákazník sám vážil napríklad banány? Väčšinou to robia predavačky. Len tak ma to zaujíma, že či je to po novom inak. Povedala mi, že si to mám sám odvážiť. Dakujem. Poprosím slušne.
Rozmyslam ako by asi musel vyzerat moj zivot,aby som mala este kapacitu riesenie na takychto veci.
@domkakvet Pri niektorých komentároch si dám asi banán.
@lasona nam to netlaci, jedine napisat si mozes, alebo zapamatat a nahlasit 😖🤣
Čiže to myslíš tak, že bežne to vážia predavačky a tebe povedala nech si odvážis sama?
Tak sú možnosti že ti proste tak dôveruje že to nechala na teba, alebo si jej tak nesympaticka že sa jej nechcelo, alebo jednoducho práve nemala čas a tak ťa poprosila o niečo čo tam nie je zvykom..
U nas v jednote maji ty vahy a taky si vazim sama
@jana_eyre_2 tak ako píšeš
@maminkadeticiek hlavne, že máš kapacitu komentovať niečo čo ťa nezaujíma. A ako vyzerá tvoj život mi je úplne jedno.
Autorka, tak ci tak tu to riesis zbytocne. Mala si sa ozvat, ze ostanym odvazili, chces aby odvazili aj tebe. Ak si sa neozvala a sama si odvazila, tak si suhlasila s postupom predavacky a nemas dovod sa stazovat.
Ja som nenapísala žiadny blbý komentár ja sa ťa normálne pýtam. Robíš z toho vedu ako keby si si to musela sama aj nablokovat. Čo sa dnes robí už tiež vo väčších obchodoch.
Prosím netroluj
Vidím, že veľa ľudí číta pozorne text. Mám si to SÁM odvážiť. Autor je chlap, nie žena. Žena by bez problemov odvážila, zaplatila. Pán to nevie, tak sa potrebuje posťážovať.
V Tescu, Lidli, teraz už aj v Bille odvážia pri pokladni. U nás v Sintre si každý váži sám. Vezmem banany, pozriem číslo na cenovke, položím na váhu, stisnem číslo, nalepím etiketu a idem. Vo velkej Jednote si tiež vážim sama. V malej Jednote váži predavačka lebo má staré váhy z roku pána, kde ešte ukladá závažie.
Aj si utrpel nejakú traumu alebo poškodenie, že si si tie banány musel sám odvážiť? Rýchlo napíš sťažnosť na vedenie Jednoty, že ti predavačka neodvážila banány a iným ich odváži.
@lalenka33 aha fakt sme si nevšimli že je to pán. Ale pointa ostáva stále že je to pán urodzený. Čo nevie? Odvážiť banány? To vie každý debil. Akurát si pán myslí o sebe že je naozaj pán a nemôže urobiť ani minimum i keď v konečnom dôsledku pre seba.
Nehorázne načo sa ešte ideme sťažovať. Ruky máme zdravé tak ich treba používať. Fakt tomuto nerozumiem.
@kornelies u nas nie 🙂
@viestta Hlavne na koníku sa človek nemá právo sťažovať.
Adminov poprosím zmazať dakujem.
Je to uplne v pohode, zrejme mala na to dovod. Aky, to sa nedozvieme, mal si sa opytat ked ta to zaujima. Ci ozaj vazi kazdemu kto pride nevies, lebo predpokladam ze nesedis v obchode pri vahe cele dni.. tak si odvazil banan, az taka krivda sa nestala. Verim ze len trolujes a nie si dospely chlap manzel alebo dokonca otec..
Autorka, ale moze sa aj na koniku postazovat. Ale povedz si uprimne pomohlo ti to? Stazovat sa treba tam, kde je mozne zjednat napravu, inac je to mlatenie prazdnej slamy
Obchody sa modernizuje..nám v jednote tiež na oddelení ovocia a zeleniny pribudli váhy ,dokonca aj samoobslužné pokladňa ,kde si ,predstav si ,musíš nákup aj nablokkvat sama a aj krájač na chlieb ,kde si musíš aj chlieb nakrájať sama .
Tak snáď si to prežila ,bez ujmy a nebudeš z toho mať traumu .
Mozno im nesla.ta vaha priamo na kase..
Uhádol si. Nemáš právo sa sťažovať pokiaľ ty tú predavačku neplatíš od úkonu. Proste neodvážila lebo nemusela máš váhu k dispozícii. Bodka. Ty nie si gróf a ona nie je tvoj sluha. Aj keby si bol jediný z celej obce komu neodváži banánik. Už chápeš?
To je velmi zvlastne jednanie predavacky, presne na zalozenie diskusie. Chciet od teba odvazenie bananov😀😃😄. Urcite tym sledovala nejake hokus pokus tajomne zvlastne procesy🤣
Ber to radšej tak ze ti dôveruje
Este par rokov dozadu si vo vsetkych supermarketoch vazili zakaznici.
@kika2079 Dakujem túto tému považujem za uzavretú.
U nas na dedine v oboch jednotach si vazime sami, vahy su pri ovo/zel nie pri pokladni, a vo freshi odvazi predavacka,lebo vahu ma pri pokladni. Mne je to jedno ci tak alebo tak, problem stym nemam.

@lasona tam taká váha nie je samoobslužná