icon

Zvýšenie odmien v štátnej správe

2. júl 2025

Dá sa dosiahnuť vyssi plat v štátnej správe, ak zvýšime svoj výkon?

Strana
z2
mamina7070
2. júl 2025

neviem ci zrovna tieto dve veliciny su tam priamo umerne

alex49
2. júl 2025

nie, máš tabuľkový plat, a hotovo

romi0310
2. júl 2025

Tak moj manzel je vojak a on svoju vysoku hodnost dostal prave tvrdou pracou. Ma za sebou nespocetne vela kurzov, misii. Su ludia, ktorým staci byt dlhe roky na jednej hodnosti a potom su aj taki, co za kratky cas sa vysplhaju neuveritelne rychlo. Niektori si dokonca aj vysoku skolu spravili pocas sluzenia. Zalezi, kde pracujes. Ale myslim si, ze v statnej sluzbe je vzdy velka sanca karierne rast. Urcite ta tam viac ocenia, ako nejaky sukromnik, ktory chce chodit 5X do roka do Dubaja a ty mu na to zarabas a ako odmenu ti donesie traony balicek cukroviniek :D

chrobak7
2. júl 2025
@romi0310

Tak moj manzel je vojak a on svoju vysoku hodnost dostal prave tvrdou pracou. Ma za sebou nespocetne vela kurzov, misii. Su ludia, ktorým staci byt dlhe roky na jednej hodnosti a potom su aj taki, co za kratky cas sa vysplhaju neuveritelne rychlo. Niektori si dokonca aj vysoku skolu spravili pocas sluzenia. Zalezi, kde pracujes. Ale myslim si, ze v statnej sluzbe je vzdy velka sanca karierne rast. Urcite ta tam viac ocenia, ako nejaky sukromnik, ktory chce chodit 5X do roka do Dubaja a ty mu na to zarabas a ako odmenu ti donesie traony balicek cukroviniek :D

@romi0310 Niekomu stačí verejne pobozkať výložky a je z neho kapitán.... 😖😅

domini404
2. júl 2025

Pracujem v štátnej správe a pokiaľ niekoho nepoznáš, tak tvrdím, že nie.

autor
2. júl 2025
@romi0310

@romi0310 ja už nemám kam rast, mam najvyšší post. Teda mam nad sebou šéfku, ale ja už vyššie ísť nechcem 🤣. Som hlavný štátny radca, mam odmeny vo výške 50% platu, len ma zaujíma, ze ci keď začnem makať viac, tak je šanca, že budem mať 100%ne odmeny 🤣 No každopádne, ja už makám veľa, lebo ma to začalo baviť, len zvedavá som, že keď budem mať výrazne vyšší výkon ako kolegyne na tom istom poste a v tom istom tíme, ci sa to aj platovo prejaví.

mamina7070
2. júl 2025

teda nie si na osobnom plate? lebo to je jedina cesta inak tabulky nepustia, a odmeny byvaju vo vyske 100% mzdy v lete v dvoch castiach a aj v zime ale teda zavisi ake OVM si niektore to maju lepsie a ine ani nie

autor
2. júl 2025
@mamina7070

teda nie si na osobnom plate? lebo to je jedina cesta inak tabulky nepustia, a odmeny byvaju vo vyske 100% mzdy v lete v dvoch castiach a aj v zime ale teda zavisi ake OVM si niektore to maju lepsie a ine ani nie

@mamina7070 neviem co je osobný plat, ja mam každý mesiac podľa tabuľky + 50% tabuľkového platu ako odmeny + tie extra odmeny co bývajú 2-3x ročne. Len ma zaujíma, ze ci viem mat každý mesiac 200% tabuľkový plat, keďže teraz mam 150%.

mamina7070
2. júl 2025

no mozes ist na tabulka + 100% ale teda to je o rozhodnuti tvojich nadriadenych a aj moznostiach organizacie

autor
2. júl 2025
@mamina7070

no mozes ist na tabulka + 100% ale teda to je o rozhodnuti tvojich nadriadenych a aj moznostiach organizacie

@mamina7070 ďakujem. Šéfka ma dnes pochválila, všimla si to hned, ze pracujem viac a poďakovala mi. Ale potešila by možnosť zarobiť viac 🤣

eeffka
2. júl 2025

A preco si sa jej rovno za horuca neopytala ci tvoja sikovnost bude aj financne ohodnotena?

tanapeta
2. júl 2025

Prepáč, hlavný štátny radca a ty nevieš čo je osobný príplatok ?

domini404
2. júl 2025

hlavný štátny radca, 50% osobný príplatok a si spokojná? 😂 ja pri tom plate živorím kks 😀 ale áno, ak budeš šéfkina najlepšia kamoška, tak sa vieš dostať aj na 100% osobného.

ibatanecnica
2. júl 2025
@romi0310

@romi0310 no nie som si ista. Mam kopu znamych a vacsina z nich vravi - ak mas znamosti mas dkbre miesto, dobry plat. Ja mam skor opacnu skusenost. Snahu ocenil sukromnik .

autor
2. júl 2025
@domini404

hlavný štátny radca, 50% osobný príplatok a si spokojná? 😂 ja pri tom plate živorím kks 😀 ale áno, ak budeš šéfkina najlepšia kamoška, tak sa vieš dostať aj na 100% osobného.

@domini404 kde som písala, že som spokojná s platom?

autor
2. júl 2025
@tanapeta

Prepáč, hlavný štátny radca a ty nevieš čo je osobný príplatok ?

@tanapeta viem čo je osobný príplatok, ale vyššie je spomínaný osobný plat.

romi0310
3. júl 2025
@ibatanecnica

@romi0310 no nie som si ista. Mam kopu znamych a vacsina z nich vravi - ak mas znamosti mas dkbre miesto, dobry plat. Ja mam skor opacnu skusenost. Snahu ocenil sukromnik .

@ibatanecnica tie znamosti su vsade. Je jedno, ci to je statna zlozka alebo rodinkarske firmy. Ja teda mozem povedat jedine za armadu, o ostatnych neviem, takze dost mozne, ze to v inych sferach ide len ked su známosti. Ale za svojho manzela, sestru a svagra, co su v armade viem na 100% povedat, ze karierne vyrastli sami bez znamosti 🙂

orisker
3. júl 2025

Na hlavného štátneho radcu máš ohľadne svojho platu dosť hlúpe otázky...
🙂

orisker
3. júl 2025

A hľadáš na ne odpovede na dosť nezvyčajnom fóre...
🙂

autor
3. júl 2025
@orisker

Na hlavného štátneho radcu máš ohľadne svojho platu dosť hlúpe otázky...
🙂

@orisker Aspoň, že ty sa cítiš inteligentne so svojimi múdrymi komentármi.

orisker
3. júl 2025

Ďakujem madame, naozaj sa tak cítim.
Ale ja inteligentný aj SOM!
A ako hlavný štátny radca viem, kde mám hľadať odpovede na otázky o platových náležitostiach zamestnancov štátnej a verejnej správy.
🙂

katrin21
3. júl 2025
@orisker

A ako hlavný štátny radca viem, kde mám hľadať odpovede na otázky o platových náležitostiach zamestnancov štátnej a verejnej správy.
🙂

@orisker co vlastne robi statny radca?

orisker
3. júl 2025

katrin21,
obyčajný štátny úradník na vyššej pozícii. Úradnícka práca, spravidla na ministerstvách alebo ostatných ústredných orgánoch štátnej správy.

autor
3. júl 2025
@orisker

🙂

@orisker A na ženskom mamickovskom fóre sa necítis mimo ako starý single chlap? Len ci nie si môj kolega úchyl, ktorému teraz zobrali odmeny aj home officy.

orisker
3. júl 2025

Autorka,
uisťujem Vás, že nie som ani starý, ani single.
🙂
A necítim sa o nič menej mimo, než Vy, ktorá hľadáte odpovede na ženskom mamičkovskom fóre, namiesto toho, aby ste sa pozreli do tabuliek, do zákona alebo pobrowsovali na intranete.
A Váš kolega úchyl, ktorému teraz zobrali odmeny a home-office určite nie som.
🙂

autor
3. júl 2025
@orisker

Autorka,
🙂
A necítim sa o nič menej mimo, než Vy, ktorá hľadáte odpovede na ženskom mamičkovskom fóre, namiesto toho, aby ste sa pozreli do tabuliek, do zákona alebo pobrowsovali na intranete.
🙂

@orisker Začínaš byť mimo čoraz viac, po tom čo si prešiel na vykanie, pričom na tomto fóre si všetci tykáme.
To čo sa píše vo vyššie spomínanom, nemusí platiť aj v realite, ale tak ja v tej realite žijem a nepotrebujem sa skrývať za handru a tmavé okuliare, čo je mimochodom veľmi neslušné, radšej žiadna fotka ako takáto. A starý si podľa vrásky medzi očami. Odhadom 47 rokov plus.

autor
3. júl 2025
@orisker

Autorka,
🙂
🙂

@orisker Pred dvomi dňami si tu písal, že nemáš s kým ísť na dovolenku, tak single si, možno ak máš papierovo/bytovo vzťah, tak máš len klapky na očiach. Vidíš mal by si si to dat dole tu tmu z očí, nevidíš cez to.

orisker
3. júl 2025

Autorka,
ja si radšej zahalím tvár kvôli piesku a prižmúrim oči pred ostrým slnkom na púšti (hoci sa mi pritom aj vytvorí vráska medzi očami 😉), než by som sa pri kladení hlúpych otázok schovával za anonymný nick bez foto na diskusnom fóre.
🙂
V diskusnom príspevku spred niekoľkých dní som písal, že nie je dôležité KAM idem na dovolenku za uvedenú sumu, ale dôležité je S KÝM.
Treba čítať s porozumením a spojiť si súvislosti.
🙂

K Vašim poznámkam o tykaní si na fóre, mojej profilovej fotografií, o mojom stave, klapkách na očiach a tme pred mojimi očami sa vyjadrovať nebudem.
🙂

autor
3. júl 2025
@orisker

Autorka,
ja si radšej zahalím tvár kvôli piesku a prižmúrim oči pred ostrým slnkom na púšti (hoci sa mi pritom aj vytvorí vráska medzi očami 😉), než by som sa pri kladení hlúpych otázok schovával za anonymný nick bez foto na diskusnom fóre.
🙂
V diskusnom príspevku spred niekoľkých dní som písal, že nie je dôležité KAM idem na dovolenku za uvedenú sumu, ale dôležité je S KÝM.
Treba čítať s porozumením a spojiť si súvislosti.
🙂

K Vašim poznámkam o tykaní si na fóre, mojej profilovej fotografií, o mojom stave, klapkách na očiach a tme pred mojimi očami sa vyjadrovať nebudem.
🙂

@orisker Vies k čomu si sa mohol vyjadriť? K veci. K tomu, co som sa pýtala. Osobne nemám rada ľudí, ktorí miesto toho, aby jednoducho odpovedali na otázku, sa robia dôležití ohanaju sa zdrojmi, ale tak co sa da čakať od obyčajného štátneho úradníka na vyššej pozícii. Takých tam mame kopec, ktorí si držia svoje "know how" - "viem, ale nepoviem". Už keď ma prijímali na túto pozíciu, mi povedali, že to nie je správny prístup, na Tvoj úrad to ešte nedošlo, alebo sa bojíš o svoju obyčajnú pozíciu, lebo na viac nemáš?

eliska13
3. júl 2025

Nie, to by si mohla vedieť, keď tam nejaký piatok robis

Strana
z2