1,5 roka po pôrode sa mi začína vracať akné
Dá sa s tým niečo urobiť? Prečo mi úplne zmizlo keď som otehotnela a 1,5roka po pôrode sa to začína odznova. Mám 30 rokov. Akné som mala od puberty. Myslíte že by pomohla antikoncepcia? Podľa mňa je to hormonálne.
@maria204 väčšina žien, ktorá má hormonálne akné ma hormonálny profil v norme, dôležitý je testosterón hlavne. Takže to, že je hormonálny profil ok neznamená, že nejde o hormonálne akné. Ide o to, že aj pri normálnej hladine hormónov má veľa žien zvýšenú citlivosť na normálnu hladinu testosterónu. Mne aj mojej dcére vyšiel hormonálny profil v poriadku, ale HAK na akné zabrala perfektne.
Ahoj 👋 Akné ako aj mnoho ďalších problémov treba liečiť hlavne z vnútra ( vyčistiť organizmus, upraviť hormóny ), ale aj z vonku. Čo tak to riešiť bylinnou cestou ? Ak chceš vedieť viac, tak mi napíš správu. Rada ti pomôžem

Určite pomôže antikoncepcia…. Ja som vyskúšala od svojich 15 už asi všetko…. Mám 25 a prvé dva mesiace antikoncepciu vreyu a neverím vlastným očiam … toto som fakt nezažila 10 rokov