11 dní trvajúca menštruácia
Ahojte babymJe normalne mat kramy 11 dni.Dnes uz ich mam 11 dni.Zo zaciatku som ich mala take slabulinke postupne zosilneli a zas take slabucke.Tehotna nemozem byt na 100% a po pirode som prvu dostala po 3m a potom meskala mesiac a dostala som brutalne silnu a zas meziac mezkala a teraz mi prisla o 3 dni skor a uz 11 dni ju mam.Teraz je uz taka slabucka.dik
Podla mna to normalne nie je a mala by si ist k gynekologovi na vysetrenie z krvi. Podla mna mas poblaznene hladiny hormonov.
@denulienkad... Jednoznačne lekár....ja som to takto mala a neoddelovala sa mi sliznica maternice....k lekárovi chod
@denulienkad nabiehas znova na cyklus, takze je normalne ze o este nie je ono. neviem ci kojis, ak nahodou uz nie, tak si skus naordinovat caj z rebricka obycajneho. ten je vyborny na upravu cyklu, jednak upravy a aj krvacanie znormalizuje. drzim palce.
Dobrý deň, chcela by som sa opitat.
Mam 14 a dostala som prvú menštruáciu, a začala po kvapkách a potom viac.
Teraz ich mam už 9 dní a čítala som ze prva nestruacia trvá cca 5 až 7 dní. Mohly by ste mi prosím poradiť? Co robiť?
Ďakujem za pomoc.
Dobrý den .Chcem sa spýtať keď mám zaviazanu mašličku a už mám 12dni menštruaciu viete mi poradiť čo to znamená ?

Zdravím
@denulienkad no ja osobne by som sa nebála, podľa mňa je normálne že niektoré ženy to mávajú kratšie iné dlhšie, (osobne som mala známu ktorá mala MS 3 dni, a aj takú ktorá to mala 12 dní) a sú OK. No ak ťa to veľmi trápi, treba sa opýtať tvojho gynekologa, a on ti už poradí. Pekný deň želám.