icon

11 dní trvajúca menštruácia

denulienkad
3. okt 2014

Ahojte babymJe normalne mat kramy 11 dni.Dnes uz ich mam 11 dni.Zo zaciatku som ich mala take slabulinke postupne zosilneli a zas take slabucke.Tehotna nemozem byt na 100% a po pirode som prvu dostala po 3m a potom meskala mesiac a dostala som brutalne silnu a zas meziac mezkala a teraz mi prisla o 3 dni skor a uz 11 dni ju mam.Teraz je uz taka slabucka.dik

timi1012
3. okt 2014

Zdravím
@denulienkad no ja osobne by som sa nebála, podľa mňa je normálne že niektoré ženy to mávajú kratšie iné dlhšie, (osobne som mala známu ktorá mala MS 3 dni, a aj takú ktorá to mala 12 dní) a sú OK. No ak ťa to veľmi trápi, treba sa opýtať tvojho gynekologa, a on ti už poradí. Pekný deň želám.

oladuna
3. okt 2014

Podla mna to normalne nie je a mala by si ist k gynekologovi na vysetrenie z krvi. Podla mna mas poblaznene hladiny hormonov.

lyzzy
3. okt 2014

@denulienkad... Jednoznačne lekár....ja som to takto mala a neoddelovala sa mi sliznica maternice....k lekárovi chod

denulienkad
autor
3. okt 2014

Mna absolutne nic neboli akurat trochubuz iba krvacam.

meusicka
3. okt 2014

@denulienkad nabiehas znova na cyklus, takze je normalne ze o este nie je ono. neviem ci kojis, ak nahodou uz nie, tak si skus naordinovat caj z rebricka obycajneho. ten je vyborny na upravu cyklu, jednak upravy a aj krvacanie znormalizuje. drzim palce.

danielahamar
3. okt 2014

vitamín C skús brať a nemáš isto myom, alebo cystu?

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
denulienkad
autor
4. okt 2014

Tak uz 12bdni to je.no teraz to vyzrra tak,ze je to vytok krvavy.

miruska2005
15. máj 2019

Dobrý deň, chcela by som sa opitat.
Mam 14 a dostala som prvú menštruáciu, a začala po kvapkách a potom viac.
Teraz ich mam už 9 dní a čítala som ze prva nestruacia trvá cca 5 až 7 dní. Mohly by ste mi prosím poradiť? Co robiť?

Ďakujem za pomoc.

patusa54
12. jan 2024

Dobrý den .Chcem sa spýtať keď mám zaviazanu mašličku a už mám 12dni menštruaciu viete mi poradiť čo to znamená ?