icon

3. dávka

krstn003
13. feb 2022

Zdravím, mohla by som sa spýtať hadam mi tu niekto bude vediet poradiť. V auguste som bola na druhej dávke pfizer teraz by to teda mala ist po pól roku na 3. Dávku. Ale rozmyslam že by som išla až niekedy v apríli keďže covid pass z 2.dávky mi platí do 2.5.2022

Myslite že môžem takto? Alebo skôr nie

mmoonna
13. feb 2022

@krstn003 ja som tiež chcela ísť až po skončení COVID pasu. Ale nevydalo. Keď som chcela už ísť,tak najprv karanténa a napokon bol omikron rýchlejší ako tretia dávka

stanulienkat
13. feb 2022

Chod co najneskor, dokedy ti plati pass.

dzt
13. feb 2022

Ak ti pas platí do 2.5, tak ti stačí ísť do tohto dátumu. Po 2.5 už budeš neočkovaná (ak sa teda nedáš zaočkovať)

amonet
13. feb 2022

zalezi co tym chces dosiahnut, ci posilnenie imunity alebo predlzenie pasu🤷‍♀️tri az sest mesiacov ma svoj vyznam na posilnenie imunity

didi2102
13. feb 2022

@krstn003 jasné môžeš ísť v kľude aj neskôr kedy chces

ankare
13. feb 2022

@krstn003 to vážne ešte veríš na očkovanie? Nedávaj si už ďalšiu dávku, prepaaanajaaana. Držím palce!

jaroe
13. feb 2022

@krstn003 ockujes sa kvôli zdraviu alebo kvôli slobode? Vám to naozaj nepríde absurdné? Rýchlo ste si zvykli na preukazovanie sa nejakým digitálnym pasom. Človek si zvykne aj na smrť.🙁

7lenka11
13. feb 2022

Zavisi od toho, nakolko ta limituje rezim OP+. Ja som chcela ist na 3. davku az po skonceni platnosti covid passu, ale kedze vela cestujem a sporutujem, casto sa stretavam s tym, ze sa ma pytaju na 3. davku, a preto idem co najskor..

snowflake07
13. feb 2022

@krstn003 ja som mala druhú dávku v Auguste a tretiu v Decembri.Na wellnes,fitko ,všade potrebujem 3.

ajka0207
13. feb 2022

@krstn003 záleží či sa chces očkovať kvôli covid passu alebo aby ťa očkovanie viac chránilo pred ťažkým priebehom. Ak covid pása, tak choď čo najneskôr, v tvojom prípade niekedy v máji. Ak kvôli zdraviu, tak 9 mesiacov je podľa odborníkov príliš veľký rozostup.

lyci
13. feb 2022

@krstn003 moju tretiu davku o tyzden predbehol covid. skoda. v aprili mi to uz pride trochu zbytocne, kedze sa bude oteplovat a pripadov bude menej. teraz je toho strasne vela vsade a lahko sa clovek nakazi, tak mi to pride aj logickejsie sa teraz zaockovat

mamina0078
13. feb 2022

Ja planujem ist 3 davku az po 270 dnoch od platnosti 2. Zbytocne je podla mna ist skor.

krstn003
autor
17. mar 2022

Skôr rozmyslam či sa to oplatí teraz, plánovala som ist na konci marca ale pride mi že korona zrazu zmizla. Aký máte na to názor?

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
dzt
17. mar 2022

@ell_mala čo som zisťovala tak aj ak sa daš zaočkovať po tom 21.6, tak je to ako tretia dávka. Je to booster

luccija
17. mar 2022

@krstn003 zmizla korona?veď všetci čo počúvam okolo mňa sú chorí:(ak sa chces očkovať chod čím skôr

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
katulienkax
17. mar 2022

@luccija blbosť chorí sú aj očkovaní skoro vsetci

luccija
17. mar 2022

@katulienkax veď ja nepíšem, že očkovaní nie🙂
Môj muž je trojmo a je z nás najviac chorý aj teplotu má vysoku.Je to lotéria, keď už sa ockovala tak tretiu by som si dala a uvidi