3. dávka
Zdravím, mohla by som sa spýtať hadam mi tu niekto bude vediet poradiť. V auguste som bola na druhej dávke pfizer teraz by to teda mala ist po pól roku na 3. Dávku. Ale rozmyslam že by som išla až niekedy v apríli keďže covid pass z 2.dávky mi platí do 2.5.2022
Myslite že môžem takto? Alebo skôr nie
Ak ti pas platí do 2.5, tak ti stačí ísť do tohto dátumu. Po 2.5 už budeš neočkovaná (ak sa teda nedáš zaočkovať)
zalezi co tym chces dosiahnut, ci posilnenie imunity alebo predlzenie pasu🤷♀️tri az sest mesiacov ma svoj vyznam na posilnenie imunity
Zavisi od toho, nakolko ta limituje rezim OP+. Ja som chcela ist na 3. davku az po skonceni platnosti covid passu, ale kedze vela cestujem a sporutujem, casto sa stretavam s tym, ze sa ma pytaju na 3. davku, a preto idem co najskor..
@krstn003 ja som mala druhú dávku v Auguste a tretiu v Decembri.Na wellnes,fitko ,všade potrebujem 3.
Ja planujem ist 3 davku az po 270 dnoch od platnosti 2. Zbytocne je podla mna ist skor.
Skôr rozmyslam či sa to oplatí teraz, plánovala som ist na konci marca ale pride mi že korona zrazu zmizla. Aký máte na to názor?
@katulienkax veď ja nepíšem, že očkovaní nie🙂
Môj muž je trojmo a je z nás najviac chorý aj teplotu má vysoku.Je to lotéria, keď už sa ockovala tak tretiu by som si dala a uvidi

@krstn003 ja som tiež chcela ísť až po skončení COVID pasu. Ale nevydalo. Keď som chcela už ísť,tak najprv karanténa a napokon bol omikron rýchlejší ako tretia dávka