76 ročný otec má Covid-19 a je v nemocnici
Dobre ráno. Chcem sa informovať, starší pán 76r covid pozitívny pred týždňom, njcm u nebolo, o pár dní na to horúčky ktoré trvajú až dodnes. Pre zle výsledky hlavne vysoké crp, hospitalizovaný, s diagnózou ochorenia krvi z minulosti leukemia, prosím, viem ze modliť sa, pan sa cíti v podstate dobre, ale aké sú tam šance ze ssa mi otecko vráti domov. Hoci som bola aj zaockovana, aj tak som tu pliagu doniesla. Strašne sa trápim. Nepotrebujem utesit, len ak máte podobný prípad, tak napíšte... Do nemocnici prišiel na svojich nohách podotykam, dobre sa mu dýcha saturaciu mal 95%... Je mi z toho zle..
ahoj, sused, sice mladsi, ale vela diagnoz a extremna obezita, bol v nemocnici sice niekolko tyzdnov, mal aj kyslik, dokonca tyzden plucna ventilacia a dostal sa z toho. spomeniem si na vas v 🙏
Modlím sa aby to otecko zvládol ešte ho chcem doma mať.
Je to 50/50.
Držím palce nech to zvládne. Najhoršie sú po tešení sa z prekonaní (hocijakej) choroby baktérie a zápaly.
Stryko 89r, 2x zaockovany, tretiu nestihol. 2 tyzdne sa doma liecil, nepomohlo, preslo mu to na pluca, dostal zapal. Nasledovala hospitalizacia 3 tyzdne. Dostal sa z toho. Je unaveny, pochudnuty tazsie sa mu dycha ale je doma stastny, ze to zvladol.
Drzte sa!
@nique tatovi sa dýcha dobre ako aj celý čas preto nám to je divne.. Bol u doktora, bola záchranka všetko je ôk nebojte sa, 2 testy už mal aj negatívne aj záchranári mu robili.. deň pred tým ako išiel do nemocnice ho doktorka počúvala zrazu príde do nemocnice test pozitívny, a rozsiahli zápal pľúc.. Ťažko sa je tomu veriť ako to je možné... Ale modlím sa aby sa otecko vrátil domov živý a, zdravý spravím všetko preto.
Moj muž, 34-ročný, pri prijatí saturácia 75%, JIS, potom ARO - týždeň UPV…ja týždeň pred tým pôrod s kovidovou bronchopneumoniou…peklo na zemi…teraz bude mat maly rok…a veľký v podstate tiež…nakoniec to dopadlo dobre…ale kovid je svinstvo…držím palce, treba sa modliť

Moj otec, v novembri, 76 rocny tiez v nemocnici, kopec inych diagnoz, pri covide horucky, zapal pluc. Zvladol to, bol tam 18 dni. Ockovany 2x. Drzim palce, nech sa ocko tiez z toho dostane.