icon

Aj vy ste unavené z tepla?

lucia851
12. aug 2020

Ahoj aj vy ste z toho tepla vonku také unavene? Alebo to len ja tak mam?

Strana
z2
h2
21. aug 2020

@autumm To mi je ľúto, netušila som, že je to až také zlé. Potom neviem, čo iné by som Ti poradila (lebo sťahovanie niekam na Island, alebo Aljašku, asi neprichádza do úvahy). ☹️

autumm
21. aug 2020

@maciatkolulu každý človek je iný ja zase sa neviem dočkať sychravej jesene. Ked sa rano zobudim a vidím hmlu a farebne lístie hneď sa mi zlepší nalada a som cely den stastna. Na jesen a v zime som stále vonku. V lete sedim iba doma, nič ma nebaví, slnko mi tak hrozne berie energiu. Stačí ze som 2 hodiny na slnku a cítim sa úplne na nič. Potom sa musim vyspať aby to prešlo.

maciatkolulu
21. aug 2020

@autumm neviem si predstaviť byť doma zatvorená, keď je vonku krásne. Aj jeseň ma svoje čaro, ale iba na chvíľu, pre mňa je to skôr znamenie, zápal v krbe, uvar čaj a driemat. Slnko mne dáva energiu

autumm
21. aug 2020

@maciatkolulu ved to je ten uhol pohľadu co hovorím keďže každý človek je iny. Pod pojmom "vonku je krasne" si každý predstavuje nieco ine 🙂

akinom0077
21. aug 2020

@maciatkolulu pre mna jesen je nahorsie obdobie...stale mi je zima, stale fuci alebo prsi...a navyse po jeseni prichadza zima...pocitovo dlhe cakanie na jar a leto...uz zimu beriem tak ze - za " par" pride leto :D

akinom0077
21. aug 2020

@autumm ja som stastna z let jesen nenavidim: D je to individualne

akinom0077
21. aug 2020

@patka06 mna to nakopava ja mam energie na rozdavanie ked je 30 a viac milujem leto a slnko som schopna byt vonku cely bohovy den.

akinom0077
21. aug 2020

@lenuliatko84 ja rovnako

Strana
z2