Aj vy ste unavené z tepla?
Ahoj aj vy ste z toho tepla vonku také unavene? Alebo to len ja tak mam?
@maciatkolulu každý človek je iný ja zase sa neviem dočkať sychravej jesene. Ked sa rano zobudim a vidím hmlu a farebne lístie hneď sa mi zlepší nalada a som cely den stastna. Na jesen a v zime som stále vonku. V lete sedim iba doma, nič ma nebaví, slnko mi tak hrozne berie energiu. Stačí ze som 2 hodiny na slnku a cítim sa úplne na nič. Potom sa musim vyspať aby to prešlo.
@autumm neviem si predstaviť byť doma zatvorená, keď je vonku krásne. Aj jeseň ma svoje čaro, ale iba na chvíľu, pre mňa je to skôr znamenie, zápal v krbe, uvar čaj a driemat. Slnko mne dáva energiu
@maciatkolulu ved to je ten uhol pohľadu co hovorím keďže každý človek je iny. Pod pojmom "vonku je krasne" si každý predstavuje nieco ine 🙂
@maciatkolulu pre mna jesen je nahorsie obdobie...stale mi je zima, stale fuci alebo prsi...a navyse po jeseni prichadza zima...pocitovo dlhe cakanie na jar a leto...uz zimu beriem tak ze - za " par" pride leto :D
@patka06 mna to nakopava ja mam energie na rozdavanie ked je 30 a viac milujem leto a slnko som schopna byt vonku cely bohovy den.

@autumm To mi je ľúto, netušila som, že je to až také zlé. Potom neviem, čo iné by som Ti poradila (lebo sťahovanie niekam na Island, alebo Aljašku, asi neprichádza do úvahy). ☹️