Aké magnézium používate a odporúčate?
Dobrý deň všetkým! Idem sa sem opýtať ktoré magnezium užívate , ktoré preferujete a ste s ním spokojný? Viem teda, že je lepšia forma chelát ,biscyklinat ale este som objavila malat neviem ci správne píšem a ten sa užíva v doobednajsich hodinách. S ktorým máte pozitívne skúsenosti? ( značka, forma) ďakujem za inf. Prajem pekný deň! 😊🙏
Magnosolv
Mne najlepšie vyhovuje magnerot - teraz sa všetci do mňa pustia že to je poriadna mizerota.
@chrobacik41 Bisglycinát horečnatý je to forma kt. je lepsie vstrebatelna. Konkretne od firmy NATIOS.
Mne najlepšie vyhovuje magnerot - teraz sa všetci do mňa pustia že to je poriadna mizerota.
@anonym_0c4dfe magnerot? Ved to je dobre magnezko
Ja si objednávam z brainmarketu, najlepšie je podľa mňa Magtein, ale mám od nich aj také na noc a aj na deň, ale magtein mi vyhovoval najviac, len cena je tam vyššia
@anonym_0c4dfe magnerot? Ved to je dobre magnezko
@anonym_d59c94 tak toto zrovna nie! Mne bolo po ňom zle od žalúdka a preháňalio ma z,neho
@anonym_0c4dfe každému vyhovuje nieco iné, konkrétne z magnerotu mi bolo zle od žalúdka a preháňalio ma. Ale napriklad moja mamina ho užívala a nebolo jej nič a to má intoleranciu na laktózu a,ten magnerot laktózu obsahuje myslim.
Záleží na čo ho primárne chces, ja mám bisglycenat večer alebo magtein, ten je cenovo vyšší, ale za mňa úplne najlepši
Magnosolv
@anonym_aeb3fe len ten je na predpis.
Ja uz dlhodobo objednavam brainmax magnezium bisglycinat z brainmarketu, davam si ho vecer na spanie. Skusala som rozne ale toto u mna funguje najlepsie, nejaky cas som presla na ine a teda musela som sa k nemu vratit. Je super na spanok, uvolnenie svalov, krce v nohach uplne vymizli, pomohlo mi aj pocas tehotenstva. Teraz som pridala takisto z brainmarketu ashwagandhu a teda na vecer je to super kombinacia, po mesiaci citim badatelne zlepsenie nalady a ovela mensi stres.
Magnosolv
@anonym_aeb3fe je na predpis a mám po ňom problémy. hnačky.

No ja som si kúpil jednu značku má odporúčanie lekárničky a potom som si prečítal zloženie že je to obyčajný zle strebatelny oxid horečnaty. A preto by som aj ja chcel vedieť nejakú dobrú značku aby som sa znova nepopalil