icon

Aké magnézium používate a odporúčate?

chrobacik41
13. apr 2026

Dobrý deň všetkým! Idem sa sem opýtať ktoré magnezium užívate , ktoré preferujete a ste s ním spokojný? Viem teda, že je lepšia forma chelát ,biscyklinat ale este som objavila malat neviem ci správne píšem a ten sa užíva v doobednajsich hodinách. S ktorým máte pozitívne skúsenosti? ( značka, forma) ďakujem za inf. Prajem pekný deň! 😊🙏

jogy1984
13. apr 2026

No ja som si kúpil jednu značku má odporúčanie lekárničky a potom som si prečítal zloženie že je to obyčajný zle strebatelny oxid horečnaty. A preto by som aj ja chcel vedieť nejakú dobrú značku aby som sa znova nepopalil

natalia328
13. apr 2026

kralovske

anonym_aeb3fe
13. apr 2026

Magnosolv

anonym_0c4dfe
13. apr 2026

Mne najlepšie vyhovuje magnerot - teraz sa všetci do mňa pustia že to je poriadna mizerota.

petulkahu
13. apr 2026

@chrobacik41 Bisglycinát horečnatý je to forma kt. je lepsie vstrebatelna. Konkretne od firmy NATIOS.

zuzana2910
13. apr 2026

Galvex, najlepšie na trhu.

anonym_d59c94
13. apr 2026
@anonym_0c4dfe

Mne najlepšie vyhovuje magnerot - teraz sa všetci do mňa pustia že to je poriadna mizerota.

@anonym_0c4dfe magnerot? Ved to je dobre magnezko

vero13
13. apr 2026

Ja si objednávam z brainmarketu, najlepšie je podľa mňa Magtein, ale mám od nich aj také na noc a aj na deň, ale magtein mi vyhovoval najviac, len cena je tam vyššia

anonym_96fd95
13. apr 2026

Ja mam toto. Zatial jedine z ktoreho ma neprehana

majlo1234
13. apr 2026

Ja si davam chelatovu formu na vecer. Hocjaku, co akirat mam

zabka79
13. apr 2026

@chrobacik41 magnerot

anonym_36791f
13. apr 2026

Objednavam bisglycinat od Bloom naturals z Amazonu. Upravil sa mi spanok, lepsie zvladam stresove situacie. Inu formu magnezia nemozem uzivat

chrobacik41
autor
13. apr 2026
@anonym_d59c94

@anonym_0c4dfe magnerot? Ved to je dobre magnezko

@anonym_d59c94 tak toto zrovna nie! Mne bolo po ňom zle od žalúdka a preháňalio ma z,neho

chrobacik41
autor
13. apr 2026
@anonym_0c4dfe

@anonym_0c4dfe každému vyhovuje nieco iné, konkrétne z magnerotu mi bolo zle od žalúdka a preháňalio ma. Ale napriklad moja mamina ho užívala a nebolo jej nič a to má intoleranciu na laktózu a,ten magnerot laktózu obsahuje myslim.

sense
13. apr 2026

Záleží na čo ho primárne chces, ja mám bisglycenat večer alebo magtein, ten je cenovo vyšší, ale za mňa úplne najlepši

anonym_cbeb69
13. apr 2026
@anonym_aeb3fe

Magnosolv

@anonym_aeb3fe len ten je na predpis.

anonym_ba9b2d
13. apr 2026

Ja uz dlhodobo objednavam brainmax magnezium bisglycinat z brainmarketu, davam si ho vecer na spanie. Skusala som rozne ale toto u mna funguje najlepsie, nejaky cas som presla na ine a teda musela som sa k nemu vratit. Je super na spanok, uvolnenie svalov, krce v nohach uplne vymizli, pomohlo mi aj pocas tehotenstva. Teraz som pridala takisto z brainmarketu ashwagandhu a teda na vecer je to super kombinacia, po mesiaci citim badatelne zlepsenie nalady a ovela mensi stres.

anonym_0c4dfe
14. apr 2026
@anonym_aeb3fe

Magnosolv

@anonym_aeb3fe je na predpis a mám po ňom problémy. hnačky.

anonym_80fb7a
14. apr 2026

ja užívam už roky pred spaním toto magnézko

marceeila
15. apr 2026

Mám magne B6 a dobré.