icon

Aké máte skúsenosti s augmentáciou?

janka_michal
17. sep 2011

ahojte zienky..
premyslam nad tymto zakrokom a chcela som sa opytat ake mate skusenosti...mam vybrate tri kliniky, v mojom pripade zohrava rolu cas,kedy je mozne zakrok vykonat a samozrejme aj suma..ak ste niektora podstupili zakrok v mediklinik(ba) alebo u svehlika (ke) ta tretia klinika je v brne,takze tu spominat ani nebudem..budem len a len rada ak mi napisete svoje skusenosti, dojmi a spokojnost s pracou, pripadne odporucite aj ine kliniky..no nechcem dat viac ako 2200eur za opku..dakujem

horalkalv
1. aug 2013

@vendy18
A ty si priamo z Levic?Ja som uvazovala nad touto klinikou nakolko to mam najblizsie a aj cenovo mi to vyhovovalo(2602 eur)...Chcela som ist najprv ku Cervenovy ale to by som skoro 2 roky cakala na prska a to ma odradilo...lebo do buduceho leta uz chcem byt zotavena.Neviete mi niekto poradit dobru kliniku v Nitrianskom kraji ktora je aj cenovo dostupna?

vendy18
1. aug 2013

@horalkalv nie som z Levic som z Lucenca este som uvazovala nad klinikou vo Zvolene tiez hladam kliniku co najblizssie uz som sa informovala aj v BB ale tam sa dlho caka tak ma to odradilo

vivien22
2. aug 2013

@vendy18 Ahojky ja som zo Zvolena. a kde do ZV sa chystáš? ja som bola v BB na klinike Essur klinik Dr. Očenáš na konzultácii a zatiaľ som s prístupom spokojná. Uvidíme po zákroku. A vôbec som dlho nečakala. Do týždňa po zavolaní som bola objednaná na konzultáciu a do 2 mesiacov od konzultácie idem na zákrok.

vendy18
2. aug 2013

@vivien22 Ahoj. Medicentrum vo Zovlene vies nieco o tej klinike?

horalkalv
3. aug 2013

Vcera som volala aj Mudr.Petrovi Bakošovi lenze je na dovolenke do 12.augusta a ja zas od 12.augusta... :D Tak sme sa dohodli ze sa ozvem okolo 20 augusta a objednam sa na konzultaciu v Estetickej chirurgii v Nitre.A ked sa mi nebude pozdavat ani to tak skusim aj ja ten Zvolen.Vy by ste chceli asi kolko ml baby?Boli ste uz na nejakej konzultacii?

vendy18
3. aug 2013

Ja som este nebola na konzultacii len som sa informovala mailom za Zvolen a v BB.A kolko ml? 🙂 ani sama neviem zavisi aj od profilu v kazdom pripade nieco priemerne nie nejaky extrem.

vivien22
4. aug 2013

v Medicentre vo ZV ma budú operovať ale na klinike som bola v BB. vraj je tu v ZV najmodernejšia operačná sála a Dr si ju asi prenajímajú na zákroky. Viem že aj tu v ZV je v Medicentre je nejaký doktor čo robí konzultácie a operuje ale ja som si vybrala BB.

vendy18
4. aug 2013

Pozerala som ich stranku plastickych chirurgov tam maju uvedenych:Jan Lehocky,Vladimir Pikula.Mete niektora s nimi nejake skusenosti?

horalkalv
4. aug 2013

@vivien22
Tak kde budes nakoniec operovana?Z tvojej spravi som to celkom nepochopila,na zaciatku spravy pises vo Zvolene a na konci ze si si vybrala Bystricu.Aky lekar ta bude operovat,na kedy mas termin a ake impl. ti vybral?

vivien22
5. aug 2013

@horalkalv budem operovaná vo Zvolene v medicentre. Ale na kliniku a k doktorovi čo ma bude operovať chodím do BB. On si tú operačku v Zv prenajme a príde ma operovať do Zv. Operovať ma bude Dr. Očenáš a termín mám 16.9.

horalkalv
6. aug 2013

Tak už by si mala vediet aj ake implantaty dostanes...Ja mam navrhnute 375 ml mentor stredny profil ale chcela by som aspon 400 ml.Viem ze tam nie je uz velky rozdiel,ale ked uz -tak uz :D Tak tebe sa to uz blizi,uz mas len 5 tyzdnov,ako ti zavidim 🙂

horalkalv
9. aug 2013

@vivien22
A nepytala si sa kolko by ta to asi vyslo?Zaujimala by ma cena....Dakujem 🙂

vendy18
16. aug 2013

Horalkalv vo Zv to vynde 2108 implantaty eurosilicone

vivien22
20. aug 2013

mňa to bude stáť cca 1900, ale ja idem na zmenšenie prsníkov. chcela som len vedieť či nemáte skúsenosti s Dr.

horalkalv
5. sep 2013

Tak...a bola som na konzultacii v Nitre a zatial som presvedcena ze tu chcem byt aj operovana.Mily pristup zo strany pana doktora Bakoša,ktory je aj primarom vo Fakultnej nemocnici v Nitre.Navrhnute mam 380 ml gulate polytech,extra vysoky profil (s mojou pomocou) :D
Na konzultacii som bola skoro dve hodinky a o vsetkom potrebnom som sa informovala.Korekciu nebudem mat,ani som ju nemala navrhnutu.Vraj mam pekne prsia ako podla tabulky 🙂
Cena sa bude pohybovat okolo 2400 eur.Viac by to nemalo byt.Za konzultaciu som neplatila a mohla som prist aj s moralnou podporou.

nini01
18. feb 2014

@horalkalv ahoj chcela by som sa ta spýtať či si bola na tej klinike v Nitre na operácii a ako si bola spokojná?

horalkalv
3. apr 2014

Ahoj,ano mala som operáciu 13.12. a zatial som maximalne spokojna zo vsetkym.Mozem len vrelo odporucit 😉

burjalarab
28. sep 2014

ahojte,zmenili ste nejak stravu pred operáciou? ako ste sa na ňu pripravovali?

yvaluka
13. okt 2014

Ahoj horalkalv,
môžem prosím napísa ť kto ta operoval, koľko ta to stálo nakomplet,
a ako dlho sa ti to hojilo, a teraz cca 1O mesiacov po - ako si spokojná ?

dakujem moc moc za info

pa

yvaluka

rose32
11. feb 2015

@pipaaa ahooj,chcem sa spytat ako si spokojna s prsiami?kam ti dali implantat pod sval alebo pod zlazu?dakujem

tama84
8. apr 2015

@rose32 ahoj, ja som bola síce u Dr. Payera v A-Klinik, Ba, ale som veľmi spokojná. Navrhol mi polyuretánové implantáty, lebo sa nemusia vkladať pod sval, pretože výborne držia a ani bolesť som tým pádom nemala takú a skôr som bola v poriadku.

rose32
8. apr 2015

@tama84 uz som po🙂ale dakujem

tuttifrutty
9. apr 2015

Ahojte Mne robili prisia v institut zdravia a krasy Frais v Januari 2015 a bola som nadmerne spokojná s doktorom Dzubianom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Skvely pristup od recepneho, cez konzultaciu az po zakrok a starostlivosti po zakroku. Urcite odprucam. Povodne som chcela 350 ml ale ukecal ma na 400 a vobec to nelutujem ze som si dala vedsie. Prsia su velke, pevne 🙂 na cene sa dalo dohodnut tak isto a hlavne som necakala 2 mesiace na termin 😉

tuttifrutty
9. apr 2015

Mne robili prisia v institut zdravia a krasy Frais 🙂 v Januari 2015 a bola som nadmerne spokojná s doktorom .... Skvely pristup od recepneho, cez konzultaciu az po zakrok a starostlivosti po zakroku. Urcite odprucam. Povodne som chcela 350 ml ale ukecal ma na 400 a vobec to nelutujem ze som si dala vedsie. Prsia su velke, pevne 🙂 na cene sa dalo dohodnut tak isto a hlavne som necakala 2 mesiace na termin 😉

happymamina
Odpoveď bola odstránená
5587161
10. jún 2015

ahojte prosim viete mi baby prosim nieco povedat ak mate niektora skusenosti ..idem na zvacsenie prsnikom do ZV do medicentra ku p.dr. pikulovy neake skusenosti ?
dDakujem

tama84
23. júl 2015

@5587161 Nepoznám ho, ale počula som že v BB je dobrý aj Dr. Ulianko z rúzveltky.

dekys
7. aug 2015

@5587161 pod do skupiny Silikonove prsia, teda ak tam este nie si

jojod1
6. dec 2015

frais - frankenstainovo

jojod1
6. dec 2015

@tuttifrutty

Ty si asi z tohho fraisu ked to tak ospevujes - staci sa pozriet na recepcnu a uvidite ako dopadnete
😲
Nadhera , jeden exemplar krajsi ako druhy.