Aké príznaky signalizujú vysunutú platničku?
Ahojte baby, chcela by som sa opýtať, aké príznaky ste mali pri vysunutej platničke?Už dávnejšie som mala problémy s chrbticou, no lekárka mi odporučila nosiť iba taký ten „pajonček“ (rovnač chrbta). Som strašne zhrbená, ale robím to už automaticky ako úľavu od bolesti.Asi mesiac alebo dva pred pôrodom ma pri chôdzi začalo pichať od krížov smerom do nohy. Vždy to bola náhla, ostrá a nečakaná bolesť, ktorá na chvíľu prešla a potom ma pri chôdzi pichlo znova. Počas tehotenstva som si zvykla spávať na bruchu s jednou nohou vystrčenou vysoko nahor. Teraz sa ráno stále budím v tejto polohe a kvôli obrovským bolestiam sa nedokážem ani pretočiť naspäť na chrbát.V nohe mi zostalo nepríjemné pichanie, mám neustále bolesti krížov aj krčnej chrbtice a občas cítim mravčenie medzi lopatkami. Trvá to už skoro rok , malinka má už 7,5m a ja ju nevydržim na rukach dlho držať. Mám len 23 rokov a neviem čo robiť , neviem či si myslia že to len simulujem 🥹. Mali ste to niektorá podobne a bola to platnička? Čo vám najviac pomohlo? Za každú radu budem vďačná.
Môže byt
Ale treba jednoznačne vyšetrenie,nech vieš co dalej s tým
Lebo cvičiť na slepo alebo nejaké procedúry nieje dobrý nápad, môžeš zhoršiť

áno mala som podobne pomohlo len cvičiť cvičiť cvičiť, najviac pomohol sm system