icon

Aké sú bežné príznaky hemoroidov bez bolesti a svrbenia?

Včera o 16:13

Ahojte, existuje nador, ktory vychadza z konecnika von? Nieco mi vychadza. Asi hemoroidy. Ale su nebolestive, nesvrbive, len mavam tvrdu stolicu, tak tlacim.. budu to hemoroidy aj bez dalsich priznakov?

kvietok1233
Včera o 17:39

Skús mazať s faktu masťou ak sa bude cca po týždni zmenšovať bude to hemeroid ak sa veľmi bojíš choď k dr

thirstymonk
Včera o 19:46

@anonym_autor Pri rakovine konečníka malokedy vychadza dačo von. Hemeroidy nemusia bolieť, ja tiež mám. Cítim, nebolia, nevadia mi.

autor
Dnes o 04:23
@kvietok1233

Skús mazať s faktu masťou ak sa bude cca po týždni zmenšovať bude to hemeroid ak sa veľmi bojíš choď k dr

@kvietok1233 dakujem.mazem hemostop

autor
Dnes o 04:23
@thirstymonk

@anonym_autor Pri rakovine konečníka malokedy vychadza dačo von. Hemeroidy nemusia bolieť, ja tiež mám. Cítim, nebolia, nevadia mi.

@thirstymonk dakujem.vsade pisu, ze bolia, svrbia..

thirstymonk
Dnes o 06:04
@anonym_autor

@thirstymonk dakujem.vsade pisu, ze bolia, svrbia..

@anonym_autor Väčšinou to tak je. Však treba skočiť prinajhoršom do doktora, ak kremy nepomahaju. Ale da sa s hemeroidmi aj normálne žiť a nevšímať si to. Dokým nebolí.

Ak chceš, iď si dať spraviť krvny obraz, pri rakovine sa často rozhodí železo a hlavne biele krvinky. Alebo si daj zrobiť rovno onkomarkery, ak tvoj doktor nie je degeš a nebude proti.

autor
Dnes o 09:26
@thirstymonk

@anonym_autor Väčšinou to tak je. Však treba skočiť prinajhoršom do doktora, ak kremy nepomahaju. Ale da sa s hemeroidmi aj normálne žiť a nevšímať si to. Dokým nebolí.

Ak chceš, iď si dať spraviť krvny obraz, pri rakovine sa často rozhodí železo a hlavne biele krvinky. Alebo si daj zrobiť rovno onkomarkery, ak tvoj doktor nie je degeš a nebude proti.

@thirstymonk zelezo mam dlhodobo zle. Biele krvinky ok. Onko.nemoze dat zistit iba onko.dr.?

thirstymonk
Dnes o 10:41
@anonym_autor

@thirstymonk zelezo mam dlhodobo zle. Biele krvinky ok. Onko.nemoze dat zistit iba onko.dr.?

@anonym_autor Definitivnu onkodiagnozu ti da samozrejme onkolog, ale na to ti treba odporučanie od všeobecneho lekara, nemôžeš len tak prisť na onkologiu, dať sa otestovať, či nemaš rakovinu.