icon

Aké sú možné príčiny vysokého tepu v noci?

5. apr 2026

Deje sa mi to v noci kolo 1h.rano. Zobudi ma vysoky tep. Tuto noc 130. Pred casom 170. Volala som rzp, ale do par minut to klesa. Trva to par minut. Dam si 1gr cecka, antihistaminika a mg a prejde to. Ekg ok. Tlak ok. Kardio ok. Krv ok. Stitna ok. Ale mam histaminovu intoleranciu. Zeby porusenie diety? Vcera som neporusila. Je to neprijemne, akoby som bezala v posteli. Bije jak o preteky.. 😕😞

Strana
z2
autor
6. apr 2026
@zabka79

@anonym_autor ja sa vylucne v noci na toto budievam, rychly pulz a je mi na vracanie aj ma napina. Vacsinou tak 15 min. Mam obdobia horsie lepsie alebo rok nic. Zadefinovala som to ako panicky atak. Ale ako pisu prever si to zelezo.

@zabka79 zelezo mam ok. Mas aj nejake intolerancie potravin? Na kolko najviac ti vybehol tep? Diky

zabka79
7. apr 2026
@anonym_autor

@zabka79 zelezo mam ok. Mas aj nejake intolerancie potravin? Na kolko najviac ti vybehol tep? Diky

@anonym_autor ano mam histaminku /nedrzim riadnu dietu ale davam si pozor/ + alergie na kade co. Tep neviem nepocitatelny, raz ked prisla zachranka dali mi diazepam, bola som par dni na pozorovanie a nic...ked mi tak je mam pocit ze koncim takze tep neratam ale bucha jak blazon. Len neviem preco je to vzdy zo spanku, nikdy nie cez den

autor
7. apr 2026
@zabka79

@anonym_autor ano mam histaminku /nedrzim riadnu dietu ale davam si pozor/ + alergie na kade co. Tep neviem nepocitatelny, raz ked prisla zachranka dali mi diazepam, bola som par dni na pozorovanie a nic...ked mi tak je mam pocit ze koncim takze tep neratam ale bucha jak blazon. Len neviem preco je to vzdy zo spanku, nikdy nie cez den

@zabka79 ja mam oximeter/hodinky.a diazepam pomohol?

zabka79
Včera o 08:00
@anonym_autor

@zabka79 ja mam oximeter/hodinky.a diazepam pomohol?

@anonym_autor vidis oximeter mam musim ho pohladat. Diazepam mi dala zachranka, 2 dni som po nom spala. Mne by to preslo aj bez neho. Ale kedysi /20 rokov dozadu/ som brala lexaurin to je na stresovy rychly tep. Ak nemas nic so srdcom a stitnou zlazou skus nieco na psychiku, xanax napriklad. Alebo aspon guajacuran, persen...nieco s Lactim..atd...

Strana
z2