Aké sú príznaky koronavírusu?
Uz 4 den ma stipe v nose a dychacie cesty..mam strach ze ci to nemam
@natycaga nemusí byť vzdy horúčka, môže to mať ľahký prebieh.. známa žije v Holandsku a ma bolesť priedusiek, dýchacie cesty a pod. a jej povedali na linke korony, že to ma príznaky toho ochorenia, že ma zostať doma a ak by sa jej horšie dýchalo treba prísť do nemocnice a testovali by ju.
@olinaaaa a ak máš strach tak zavolaj na infolinku korony, ti povedia čo robiť, hlavne sa nepohybuj medzi ďalšími ľudmi.
@haaadanka dnes uz to koluje aj medzi ludmi bez cestovatelskej anamnezy a pokojne sa mohla stretnut s niekym, kto sa stretol s niekym, a ten niekto s niekym...😂 pokial je chora, ostat doma (ani obchod) aj tyzden navyse po odzneni priznakov. Podla mna vela ludi to uz prekonalo nevediac o tom. A rovnako tak to vela ludi siri nevediac este o tom. Takze nie je na mieste, zlahcovat, ak ma niekto stres.
Autorka, ak nie si chronicky chora, nebyvas so starymi ludmi, alebo vazne chorymi, treba sa hlavne upokojit a odizolovat poctivo. Mladym vitalnym ludom ako korona pride, tak aj odide.
@olinaaaa olinka.. prosim nestresuj... uzivaj si slniecko.. daj si cajik s medikom, cesnak, vitamin C, uvar si vyvar, pomiluj sa s muzikom a hlavne zachovaj pokoj... situacia je vazna, nechcem ju zlahcovat, ale ludia su uz tak v strese, ze zabudaju zit... tesme sa s malickosti a nemyslime hned na najhorsie.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@ladyvi suhlasim, ze vela z nas to uz ma mozno aj za sebou a ti, ktori este nie, tak to skor, ci neskor dostanu... no negativitou, stresom a strachom sa to nevylieci..Treba zachovat chladnu hlavu a byt pozitivny... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ak sa niekto neciti dobre, tak nech sa doma lieci, ale ked vidim ako sa ludia opustaju a pritom su zivi a zdravi, maximalne so soplikom... 🙈🙈🙈
Boze tu sa už bojí človek dačo opýtať! Sa spametajte ktoré ste také múdre! Už ani mňa nebaví sem chodiť nieže by sme si pomáhali ale samé osočovanie a výsmech!!! 😠😠😠
Hlavne ľudia prosím nevolajte s každým soplickom a kychnutim na infolinku... lebo s vážnymi vecami sa tam potom nik nedovola a takýto ľudia potom utekajú na pohotovosti, k lekárom do ambulancii a končia všetci v karanténe 🤦♀️ aj včera mi známy v Prahe išiel rovno na urgent korona nekorona, nemohol dychat a nikam sa nevedel dovolať... Veselo sedel Medzi ďalšími pacientami, kým ich vyšetrili...
Bola si v kontakte s niekým zo zahraničia? Alebo s niekým komu preukázali nákazu? Ak nie, tak sa upokoj a čakaj na ďalšie príznaky. Počula som, že by mala byť teplota, suchý kašeľ a bolesť na hrudníku.
@simca06022011 mate pravdu...no ludia maju paniku a strach...ked nevedia priznaky tak sa zlaknu a idu k lekarke....no mna len mierne dychacie cesty a to len v nose ked dycham.skor dychacia trubica..no beriem to ako prechladnutie
@martinajurkechova nie nebola som
.aspon o tom neviem...len ma picha pri srdci..dufam ze nie pluca
@olinaaaa no toto riesim ja od štvrtku, hrdlo nos prešlo, ale hrudník ma pichá, lenže ja mam toto skoro. Vždy keď som prechladnuta. Ale chodím s tým k Dr a väčšinou dostanem ATB... Tam som sa nedovolala a nechcem im tam nabehnúť... Tak teraz uvidím 😂 nedovolala som sa nikam, budem postupovať tak ze začnem bit na poplach ak sa mi stav zhorší, inak nič.. Vitamíny, cajiky..aj tak ani v nemocnici by nič iné nerobili, iba symptómy sa liečia
u nás je od nedele oznam vo vchode, že u jednej osoby bola potvrdená korona.... ja som mala cez vikend 7. a 8. marca a potom v pondelok a utorok nádchu a teplotu do 37,5..syn mal nad 38,5 a bez inych priznakov...na infolinke mi povedali, že to korona nie je... ale ktovie, niekto má minipriznaky
@simca06022011 a picha ta na celej hrudi???mna len pri srdci..myslim keby to boli pluca mali by sme teplotu

@olinaaaa sa zobud. Musela by si mat aj horucku nad 38, dychavicnost. Pozri si korona.gov.sk. Ty máš len obycajnu nádchu