icon

Aké sú príznaky koronavírusu?

olinaaaa
17. mar 2020

Uz 4 den ma stipe v nose a dychacie cesty..mam strach ze ci to nemam

Strana
z2
natycaga
17. mar 2020

@olinaaaa sa zobud. Musela by si mat aj horucku nad 38, dychavicnost. Pozri si korona.gov.sk. Ty máš len obycajnu nádchu

haaadanka
17. mar 2020

hypochondria nie je korona

kiwi3
17. mar 2020

@natycaga tak priznaky moze mat aj mierne alebo ziadne
@olinaaaa neviem, ci nie je jednoduchsie vyhladat si to inde ako zakladat zbytocne temu

denullllka
17. mar 2020

@natycaga nemusí byť vzdy horúčka, môže to mať ľahký prebieh.. známa žije v Holandsku a ma bolesť priedusiek, dýchacie cesty a pod. a jej povedali na linke korony, že to ma príznaky toho ochorenia, že ma zostať doma a ak by sa jej horšie dýchalo treba prísť do nemocnice a testovali by ju.

denullllka
17. mar 2020

@olinaaaa a ak máš strach tak zavolaj na infolinku korony, ti povedia čo robiť, hlavne sa nepohybuj medzi ďalšími ľudmi.

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@haaadanka niesom hypochonder

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@denullllka som doma

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@denullllka boze ma nestras

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@natycaga to sa tu uZ nic nemozem opytat???co ste takyl ved sme ludia tak si pomahajme

haaadanka
17. mar 2020

@olinaaaa mas cestovatelsku anamnezu? stretla si sa s niekym kto ma coronu? nenosis rusko, neumyvas si ruky? Nedavas pozor? Chodis nakupovat ako blazon do hypermarketov, ked mas sediet doma? Ak ano, tak je dost mozne, ze mas koronu. Ak nie, tak si hypochonder.

lucia851
17. mar 2020

@haaadanka ty si asi hypochonder

haaadanka
17. mar 2020

@lucia851 a na to si ako prisla zlaticko? 😂😂😂

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@haaadanka Prepacte ze som sa opytala..som nevedela E

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@olinaaaa ze sa tu budeme takto urazat..

ladyvi
17. mar 2020

@haaadanka dnes uz to koluje aj medzi ludmi bez cestovatelskej anamnezy a pokojne sa mohla stretnut s niekym, kto sa stretol s niekym, a ten niekto s niekym...😂 pokial je chora, ostat doma (ani obchod) aj tyzden navyse po odzneni priznakov. Podla mna vela ludi to uz prekonalo nevediac o tom. A rovnako tak to vela ludi siri nevediac este o tom. Takze nie je na mieste, zlahcovat, ak ma niekto stres.

Autorka, ak nie si chronicky chora, nebyvas so starymi ludmi, alebo vazne chorymi, treba sa hlavne upokojit a odizolovat poctivo. Mladym vitalnym ludom ako korona pride, tak aj odide.

haaadanka
17. mar 2020

@olinaaaa olinka.. prosim nestresuj... uzivaj si slniecko.. daj si cajik s medikom, cesnak, vitamin C, uvar si vyvar, pomiluj sa s muzikom a hlavne zachovaj pokoj... situacia je vazna, nechcem ju zlahcovat, ale ludia su uz tak v strese, ze zabudaju zit... tesme sa s malickosti a nemyslime hned na najhorsie.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

haaadanka
17. mar 2020

@ladyvi suhlasim, ze vela z nas to uz ma mozno aj za sebou a ti, ktori este nie, tak to skor, ci neskor dostanu... no negativitou, stresom a strachom sa to nevylieci..Treba zachovat chladnu hlavu a byt pozitivny... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ak sa niekto neciti dobre, tak nech sa doma lieci, ale ked vidim ako sa ludia opustaju a pritom su zivi a zdravi, maximalne so soplikom... 🙈🙈🙈

tina7729
17. mar 2020

Boze tu sa už bojí človek dačo opýtať! Sa spametajte ktoré ste také múdre! Už ani mňa nebaví sem chodiť nieže by sme si pomáhali ale samé osočovanie a výsmech!!! 😠😠😠

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@haaadanka no mas pravdu..kym niesu teploty tak klud..dakujem..

haaadanka
17. mar 2020

@tina7729 ved kluuuuuud... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

simca06022011
17. mar 2020

Hlavne ľudia prosím nevolajte s každým soplickom a kychnutim na infolinku... lebo s vážnymi vecami sa tam potom nik nedovola a takýto ľudia potom utekajú na pohotovosti, k lekárom do ambulancii a končia všetci v karanténe 🤦‍♀️ aj včera mi známy v Prahe išiel rovno na urgent korona nekorona, nemohol dychat a nikam sa nevedel dovolať... Veselo sedel Medzi ďalšími pacientami, kým ich vyšetrili...

martinajurkechova
17. mar 2020

Bola si v kontakte s niekým zo zahraničia? Alebo s niekým komu preukázali nákazu? Ak nie, tak sa upokoj a čakaj na ďalšie príznaky. Počula som, že by mala byť teplota, suchý kašeľ a bolesť na hrudníku.

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@simca06022011 mate pravdu...no ludia maju paniku a strach...ked nevedia priznaky tak sa zlaknu a idu k lekarke....no mna len mierne dychacie cesty a to len v nose ked dycham.skor dychacia trubica..no beriem to ako prechladnutie

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@martinajurkechova nie nebola som
.aspon o tom neviem...len ma picha pri srdci..dufam ze nie pluca

simca06022011
17. mar 2020

@olinaaaa no toto riesim ja od štvrtku, hrdlo nos prešlo, ale hrudník ma pichá, lenže ja mam toto skoro. Vždy keď som prechladnuta. Ale chodím s tým k Dr a väčšinou dostanem ATB... Tam som sa nedovolala a nechcem im tam nabehnúť... Tak teraz uvidím 😂 nedovolala som sa nikam, budem postupovať tak ze začnem bit na poplach ak sa mi stav zhorší, inak nič.. Vitamíny, cajiky..aj tak ani v nemocnici by nič iné nerobili, iba symptómy sa liečia

anjika44
17. mar 2020

u nás je od nedele oznam vo vchode, že u jednej osoby bola potvrdená korona.... ja som mala cez vikend 7. a 8. marca a potom v pondelok a utorok nádchu a teplotu do 37,5..syn mal nad 38,5 a bez inych priznakov...na infolinke mi povedali, že to korona nie je... ale ktovie, niekto má minipriznaky

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@simca06022011 a picha ta na celej hrudi???mna len pri srdci..myslim keby to boli pluca mali by sme teplotu

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@anjika44 a dovolala si sa????

anjika44
17. mar 2020

náhodou sa mi to podarilo

olinaaaa
autor
17. mar 2020

@anjika44 tak to si mala stastie asi..a co teploty presli?

Strana
z2