Ako bude prebiehať celoslovenské testovanie?
Ahojcek. Pekny pondelok. Neviete nahodou ak by ku tomu doslo, ze ako budu vykonavane tie testy? Ci vyter alebo odberom krvi? Nakolko len vidim ihlu a som na zemi. Vdaka
Nechápem to...to akože dal zadarmo ? Či každý si za to zacvaka ? Dneska som čítala asi tri články o tom a niekde som nič nenašla
Dakujem vam moc za ukludnenie
@evkakozickova zaplati to stat. A mozno by stalo za to pravidelne prebehnut noviny ci pozriet spravy, budes potom trochu informovana.
@simsalabim zaplatí to štát ?? Ale je to z našich peňazí...ak sa vláda konečne "neumravní" tak to tu bude o chvíľu ako v 1989 .....
@suve99 ved mne nemusis vysvetlovat, ze "stat="z nasich dani" 🙄 Dala som ti niecim dovod mysliet si, ze tomu nerozumiem?
Ani ten vyter z nosohltanu nie je bohvieco...poniektorym az slzy tiekli po odbere, ja som sa takmer povracala. Par pripadov ( to bolo este v case, ked ludia chodili do statnej karanteny) bolo, ked hasici trocha silnejsie posprtali v nose (predsa len, nie je to zdravotny personal) a uz bol zdravotny problem na svete (nervovy tik, nemoznost zavriet oko a pod)...osobne by som brala radsej odber krvi ;)
@namornicka prosim ta netrep..najprv si zisti fakty kym vypustis nejaky hoax..dnes o tom bola reportaz aj tlacovka a aj tam to vysvetlovali..🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@jaroe pocas prvej vlny v statnej karantene to robili aj dobrovolni hasici, pokial viem. Teraz netusim, ako to bude a ci sa mu podari zohnat dobrovolnych zdravotnikov, pytala by som sa na odbornost pred testom ;)

klasicky ako PCR testy čiže sterom.....