icon

Ako bude prebiehať celoslovenské testovanie?

19. okt 2020

Ahojcek. Pekny pondelok. Neviete nahodou ak by ku tomu doslo, ze ako budu vykonavane tie testy? Ci vyter alebo odberom krvi? Nakolko len vidim ihlu a som na zemi. Vdaka

mogaa
19. okt 2020

klasicky ako PCR testy čiže sterom.....

viestta
Odpoveď bola odstránená
maca1984
19. okt 2020

vyter z nosohltanu.Dalej ani srna netusi,a Matovic uz vobec nie

evkakozickova
19. okt 2020

Nechápem to...to akože dal zadarmo ? Či každý si za to zacvaka ? Dneska som čítala asi tri články o tom a niekde som nič nenašla

autor
19. okt 2020

Dakujem vam moc za ukludnenie

simsalabim
19. okt 2020

@evkakozickova zaplati to stat. A mozno by stalo za to pravidelne prebehnut noviny ci pozriet spravy, budes potom trochu informovana.

suve99
19. okt 2020

@simsalabim zaplatí to štát ?? Ale je to z našich peňazí...ak sa vláda konečne "neumravní" tak to tu bude o chvíľu ako v 1989 .....

simsalabim
19. okt 2020

@suve99 ved mne nemusis vysvetlovat, ze "stat="z nasich dani" 🙄 Dala som ti niecim dovod mysliet si, ze tomu nerozumiem?

namornicka
19. okt 2020

A testy doda firma, ktoru vlastni Matovicov znamy. Ako inak, z Trnavy 😀

filodendron
19. okt 2020

Ani ten vyter z nosohltanu nie je bohvieco...poniektorym az slzy tiekli po odbere, ja som sa takmer povracala. Par pripadov ( to bolo este v case, ked ludia chodili do statnej karanteny) bolo, ked hasici trocha silnejsie posprtali v nose (predsa len, nie je to zdravotny personal) a uz bol zdravotny problem na svete (nervovy tik, nemoznost zavriet oko a pod)...osobne by som brala radsej odber krvi ;)

kikina84
19. okt 2020

@namornicka prosim ta netrep..najprv si zisti fakty kym vypustis nejaky hoax..dnes o tom bola reportaz aj tlacovka a aj tam to vysvetlovali..🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

jaroe
20. okt 2020

@filodendron to nerobia len zdravotníci?! No v tom prípade som sa už rozhodla😬

filodendron
20. okt 2020

@jaroe pocas prvej vlny v statnej karantene to robili aj dobrovolni hasici, pokial viem. Teraz netusim, ako to bude a ci sa mu podari zohnat dobrovolnych zdravotnikov, pytala by som sa na odbornost pred testom ;)