Ako dlho bude trvať každodenná bolesť hlavy po narkóze?
Ahoj kočky.Som tu nová,tak neviem ako to tu presne funguje,ale hádam založím tému správne a poradíte mi.Pred týždňom som bola v narkóze a odvtedy ma denno denne bolí hlava.Máte s takým niečím niektorá skúsenosť?Ak áno,prosím napíšte mi ako dlho to trvalo,poprípade ako ste to riešili.Budem vďačná za každú odpoveď. 🙂
ja som tiez nemala po narkoze bolesti hlavy. povedzte lekarke, nech vam nieco vypise.
treba povedat obvodnemu a ist k neurologovi
ja som bola v narkoze v septembri minuleho roku a nebolo mi po nej vobec nic, len som bola par hodin ospata, inak ziadna nevolnost ani bolesti....v tvojom pripade treba urcite vyhladat lekara
ja som bola v celkovej pri CR, ale hlava ma nebolela vobec, takze neviem.. skus sa lekara opytat radsej
No ja som mala po lokalnej narkoze, strasne migreny, doporucili mi silnu davku kofeinu vpodobe tureckej kavy alebo pressa 😎
ufff, moja segra musela v porodnici ostat o par dni dlhsie a doma este tyzden lezala s takymi bolestami, ze plakala jak male decko
Ja ked som rodila cisarak, mala som spinalku, tak hned ako ma dali na izbu, sa ma sestrička pytala, ci mam zo sebou coca-colu. Kedze som nemala, isla zobrat a musela som pohar coly vypit, vraj aby som nemala bolesti hlavy...a veru nic mi nebolo
Nic v zlom, ale typické ženské. Ona sa tu pýta, či s tým máte skúsenosti, a ak áno ako dlho to trvalo. A z 15 odpovedí je 13 že či vám robili, a že vás hlava nebolela. Mate potrebu sa vyrozprávať? Ale človek možno chce na fóre nájsť užitočné informácie, lenže musí sa preklikať odpoveďami žien, ktoré sa potrebovali vyrozprávať mimo tému :(

Ahoj, ja som bola v narkoze v marci, ked mi vyberali krcne mandle, ale hlava ma vobec nebolela... Skus si dat nieco predpisat od lekara. Ale pocula som, ze na to je dobre pit vodu, lebo, ze narkoza ta moze dehydrovat.. Ale ruky do ohna za to nedavam, lebo lekar nie som 🙂))