Ako dlho môže byť Vincentka otvorená v chladničke?
Ahojte. Koľko môžem nechať otvorenú v chladničke Vincentku, ktorú máme na inhalovanie ? 🙂
Kým sa neminie, v zatvorenej fľaši sa jej nič nestane
Časom vyprchá, už nie je hermeticky uzatvorená
10 dni dávala jedna dr na insta . Akože môže byt aj rok nič sa nestane ale už nemá predsa účinok potom
@kocuris jezis ale však to vidíš aj na tej vode veď predsa obsahuje minerály a to je dôležité na inhalácii .. logicky že otocrena je vyprchana však to vidí aj laik .. ale však rob ako uznáš za vhodne 😀
@kocuris dobre kup si vincentku , otvor ju , odlej z nej , zatvor tou tvojou zátkou a nalej si z nej o 10 dni a do druhej si nalej čerstvo otvorenú .. potom nám pošli aj fotku, lebo myslím že ten obsah minerálov uvidis aj okom .. a tiež neporovnávaj cistu vincentku a sprej ktorý je hypotonicky a sterilizovaný
@kocuris
@anonym_autor Kým sa naodparí.
@kocuris ale každa minerálna voda vraj sa má vypiť do 3 dní takže by som sa priklonila asi k tomu. My ju užívame cca týždeň na inhalovanie a popri tom ju pijem 🙂
Mozes ju tam mat aj rok, ako tu zaznelo, ale strati ten ucinok, ktory ma mat. Tusim je na nej uvedene ako sa ma skladovat a ako dlho. Jasne, ze ked to predlzis o par dni, nic sa nestane, ale uz keby sme sa bavili o mesiacoch, no neviem...
@kocuris prosim ta netrep. Provizie leteli v 90. rokoch. Lieky stoja v dnesnej dobe 2-3 eura. Co by z toho dr mal? A duplom z Vincentky. To snad nemyslis vazne?😂
@kocuris vies, to su take kecy ala farmabiznis, krmia nas chemiou, chcu nas zabit, zarabaju na nas...jeden blbec to povie a 10 dalsich blbcov to opakuje. Potom idu ti blbci do lekarne a kupia si vyzivovy doplnok za 20e. To je taka mierna forma dezolatstva.
@kocuris ano, tvoria zisky. Tak ako ktorakolvek ina firma. Alebo myslis, ze by mali robit zadarmiko? Tusis aka dlha je cesta od napadu po realizaciu a vyrobu lieku? Su to miliony eur. Testovanie, skusanie, badanie, vyroba... niekolko rokov. Jasne, ze chcu svoje investicie spat a k tomu aj nieco zarobit. Mame velmi vela kvalitnych luekov doslova za par eur. Nie aby sme boli radi, potom pride nejaky lolo a zadrbe, ze lekar chce na vas zarobit.
@kocuris myslim ze tie 3 dni budu na pitie..na onhalovanie sme mali obela dlhsie v chladnicke..