icon

Ako dlho padajú vlasy po Covide-19?

alenka2101
17. apr 2024

Prosim vas,ako dlho vam padali vlasy po kovide...?

dadka1997
17. apr 2024

Mala som 2x kovid a ani raz mi nepadali, ako viete, že je to z kovidu ?

patus_2
17. apr 2024

@alenka2101 nepotešíme, asi rok. Žiadne vodičky ani šampóny nezaberali, po čase sa to upravilo. Trochu pomohol zinok a kvalitná strava.

babulkomale
17. apr 2024

@alenka2101 par mesiacov to bolo...neviem kolko presne. Aj po mononukleoze, to som skoro oplesatela. Ale upravilo sa to. Masiruj pripravkami, nech sa obnovi vyzivovanie a ono to prejde.
Pacienti co boli vo vaznom stave s covidom v nemocnici, na ventilacii, niektori skoro uplne oplesateli, aj zeny, ale vsetci co viem maju vlasy naspat.

taktotedanie
17. apr 2024

Mojej krstnej dlho, isla na vlastnu pst ako samoplatca do kupelov a zlepsilo sa to

walentina7
Odpoveď bola odstránená
alenka2101
autor
17. apr 2024

@dadka1997 pred 3.rokmi po kovide mi padali tiez,ale nie az takto..cez vianoce som bola chora,mala som chripku s priznakmi kovidu + zapal priedusiek,po tom mi zacali padat vlasy a padaju stale,davam si tabletky..vodicky..nic nepomaha..dnes som bola na krv,tak uvidim

jarnajar
17. apr 2024

Mne teraz strasne padali, nedala som si to do súvisu, ale asi bude covid príčinou, inú nevidím. Už sa to trochu zlepšilo, nové nerastú, ale aspoň už nepadajú. Štyri mesiace to bolo strašné.

babulkomale
17. apr 2024

@jarnajar ano aj akakolvek ina silna infekcia moze byt pricinou, nielen covid.

taktotedanie
17. apr 2024

@walentina7 kolko neviem, 10 dni bardejovske kupele

kiwi3
17. apr 2024

@alenka2101 ano, presne, moze to byt po hociakej silnej infekcii, telo prestava vyzivovat vlasy, lebo ma dolezitejsie starosti. kupele su sice fajn na regeneraciu, ale na vlasy to nijak nezaberie. treba si kupit minoxidil (cim viac percent), to zaberie po par tyzdnoch. minoxidil je momentalne jedina preukazatelne ucinna latka proti padaniu vlasov (funguje len kym sa pouziva). ale aj bez toho vlasy vzdy nakoniec narastu. preto maju niektori ludia pocit, ze im nieco pomohlo (kazdemu nieco ine). v skutocnosti im pomohol len cas.

taktotedanie
17. apr 2024

Dajte si vysetrit este ocne

alenka2101
autor
17. apr 2024

@taktotedanie co sposobuje vypadavanie vlasov z hladiska ocneho?

taktotedanie
17. apr 2024

@alenka2101 nekorigovana ocna vada hlavne cylindre tomoze viest az k alopecii areata

alenka2101
autor
18. apr 2024

@taktotedanie mam operovane oci,menene sosovky..vidim dobre

alenka2101
autor
18. apr 2024

Krvne vysledky mam v poriadku,tak zostava mi uz iba cakat,beriem zinkorot a boli mi odporucene tabletky Foligain..mate s nimi niekto skusenost?

minenkak
18. apr 2024

@alenka2101 vôbec,mala som úplne iné a nepríjemnejšie problémy

taktotedanie
18. apr 2024

@alenka2101 ani cylindre neostali nejake?

alenka2101
autor
18. apr 2024

@taktotedanie urcite nie,nikdy som nemala cylindre,vzdy iba obyc.okuliare na citanie a potom uz aj do dialky..moje posledne boli multifokaly

stanielka17
18. apr 2024

Mala som covid 3x, a nepadali mi vlasy ani raz - lenze vsetky 3 razy boli po 3. ockovani, a neboli silnejsie nez mierna nadcha, takze pochybujem, ze by mi sposobili vaznejsie problemy. Ak si zaockovana, naozaj je otazne, ci ti vypadavaju z covidu, urcite by som isla na vysetrenie. Mozno ti chybaju nejake vitaminy, alebo mas problem so stitnou.

alenka2101
autor
18. apr 2024

@stanielka17 vcera mi brali krv,dnes su vysledky..vsetko ok

taktotedanie
18. apr 2024

@alenka2101 po operaciach sosoviek ostava nejaky cylinder vacsinou pretoze sa operuje a manipuluje s okom a rezy na rohovke mozu sposobit zanechanie nehakej hodnoty cylindrov a clovek to ani nemusi pocitovat ale ked tvrdite ze urcite nie ok vy viete