icon

Ako dlho ste boli najdlhšie na PN?

23. sep 2026

Ahojte,
kolko ste boli najdlhsie na PN-ke?
Ak chcete mozete napisat aj dovod. Ak nechcete pisat dovod, tak ten dovod nemusite.

Strana
z4
anonym_63afcd
•
Včera o 11:27

2m problémy s chrbticou operácia ramena

anonym_3920bd
•
Včera o 11:41

1,5 roka

mata1906
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_1e39b5
•
Včera o 11:47

@anonym_autor rok na platenej PN+3.mesiace na neplatenej PN = rakovina hlavy a krku

anonym_d137d4
•
Včera o 11:51

Pri rakovine 10 dni pri operacii, 10 pri prvej chemo, dalsie uz bez PN, normalne praca s nb na kolenach aj tak tam nebolo co robit, popri tom tromboza ale na nu stacili injekcie do brucha.

bosorkabb
•
Včera o 11:54

Dva mesiace. Bolo to po pracovnom uraze. Nemohla som chodiť keďže som mala nohu v sadre.

verus_16
•
Včera o 12:08

@anonym_autor 3tyzdne, prasknutie mimomaternicoveho t.

autor
•
Včera o 13:54
@la_dolce_vita

Tak som sa zamyslela pri tejto teme a uvedomila si, ze od keby som skoncila rodicak v roku 2003, som nebola pn. Mam po 50tke... uvidim, do kedy to vydrzi.

@la_dolce_vita nebola si chora, alebo si iba nesla na PN?

la_dolce_vita
•
Včera o 15:14
@anonym_autor

@la_dolce_vita nebola si chora, alebo si iba nesla na PN?

@anonym_autor vazne chora som nebola, len bezne virozy a tak, vtedy som si zobrala par dni dovolenky a vybavene. Ani deti nebyvali chore, cize ani očr a nebola som ani den nezamestnana, cize ja len robim a robim 🙂

anonym_b51cbe
•
Včera o 16:19

8mesiacov,totalne fyzicke a psychicke vycerpanie organizmu.

anonym_205d36
•
Včera o 17:14

Ja som bola najdlhšie na PN 1 mesiac keď som bola po úraze a nemohla som chodiť. Aj som si poplakala že som bola taká nešikovna a že musím ostať doma. Bolo to ako za trest.

autor
•
Včera o 19:28
@anonym_b51cbe

8mesiacov,totalne fyzicke a psychicke vycerpanie organizmu.

@anonym_b51cbe uz je to v poriadku?

anonym_c8c7b3
•
Včera o 19:35
@anonym_fe1e40

@anonym_c8c7b3
Take pripady su asi vsade. Aj my mame jeden v time. Ale ja im to aj verim, niekomu ten stres naozaj tak skodi, ze im je naozaj zle a stav sa im ihned zhorsi. Aspon tak som sa rozhodla na to pozerat 🤷‍♀️

@anonym_fe1e40 ano, moze byt... No len potom sa zamyslis, ked ty musis za niekoho robit robotu a on si chodi pocas PN na predlzene vikendy, lebo vsak si mysli, ze kontrola cez vikendy nechodi.

anonym_b51cbe
•
Včera o 19:42
@anonym_autor

@anonym_b51cbe uz je to v poriadku?

@anonym_autor dakujem za opytanie,snazim sa.Bolo toho vela,umierala mi mama,do toho syn s autizmom nechapal,preco uz nie je doma ale v nemocnici,preco chudne,je zlta,dostaval amoky,bol na nu silne naviazany asi viac ako na mna.Ja som vstavala do prace o 4:20,bolo to sialene a ked mamina umrela,tri mesiace po ma telo proste vyplo v praci a prebrala som sa v nemocnici.A dlho to trvalo kym som stala opat na nohach.Kazdy piatok sme sadli do auta a sli 700km aby sme boli co najviac s nou toto trvalo 6mesiacov.

anonym_554cd7
•
Včera o 19:43

9 mesiacov, rakovina krčka

autor
•
Včera o 20:55
@anonym_b51cbe

@anonym_autor dakujem za opytanie,snazim sa.Bolo toho vela,umierala mi mama,do toho syn s autizmom nechapal,preco uz nie je doma ale v nemocnici,preco chudne,je zlta,dostaval amoky,bol na nu silne naviazany asi viac ako na mna.Ja som vstavala do prace o 4:20,bolo to sialene a ked mamina umrela,tri mesiace po ma telo proste vyplo v praci a prebrala som sa v nemocnici.A dlho to trvalo kym som stala opat na nohach.Kazdy piatok sme sadli do auta a sli 700km aby sme boli co najviac s nou toto trvalo 6mesiacov.

@anonym_b51cbe tak to mi je luto, to muselo byt naozaj velmi vycerpavajuce, dobre ze si sa dala do poriadku, aj ked to trvalo dlho.

autor
•
Včera o 20:56
@anonym_d137d4

Pri rakovine 10 dni pri operacii, 10 pri prvej chemo, dalsie uz bez PN, normalne praca s nb na kolenach aj tak tam nebolo co robit, popri tom tromboza ale na nu stacili injekcie do brucha.

@anonym_d137d4 uz si zdrava?

Strana
z4