Ako dlho ste boli najdlhšie na PN?
Ahojte,
kolko ste boli najdlhsie na PN-ke?
Ak chcete mozete napisat aj dovod. Ak nechcete pisat dovod, tak ten dovod nemusite.
1,5 roka
@anonym_autor rok na platenej PN+3.mesiace na neplatenej PN = rakovina hlavy a krku
Pri rakovine 10 dni pri operacii, 10 pri prvej chemo, dalsie uz bez PN, normalne praca s nb na kolenach aj tak tam nebolo co robit, popri tom tromboza ale na nu stacili injekcie do brucha.
Dva mesiace. Bolo to po pracovnom uraze. Nemohla som chodiť keďže som mala nohu v sadre.
Tak som sa zamyslela pri tejto teme a uvedomila si, ze od keby som skoncila rodicak v roku 2003, som nebola pn. Mam po 50tke... uvidim, do kedy to vydrzi.
@la_dolce_vita nebola si chora, alebo si iba nesla na PN?
@la_dolce_vita nebola si chora, alebo si iba nesla na PN?
@anonym_autor vazne chora som nebola, len bezne virozy a tak, vtedy som si zobrala par dni dovolenky a vybavene. Ani deti nebyvali chore, cize ani očr a nebola som ani den nezamestnana, cize ja len robim a robim 🙂
8mesiacov,totalne fyzicke a psychicke vycerpanie organizmu.
Ja som bola najdlhšie na PN 1 mesiac keď som bola po úraze a nemohla som chodiť. Aj som si poplakala že som bola taká nešikovna a že musím ostať doma. Bolo to ako za trest.
8mesiacov,totalne fyzicke a psychicke vycerpanie organizmu.
@anonym_b51cbe uz je to v poriadku?
@anonym_c8c7b3
Take pripady su asi vsade. Aj my mame jeden v time. Ale ja im to aj verim, niekomu ten stres naozaj tak skodi, ze im je naozaj zle a stav sa im ihned zhorsi. Aspon tak som sa rozhodla na to pozerat 🤷♀️
@anonym_fe1e40 ano, moze byt... No len potom sa zamyslis, ked ty musis za niekoho robit robotu a on si chodi pocas PN na predlzene vikendy, lebo vsak si mysli, ze kontrola cez vikendy nechodi.
@anonym_b51cbe uz je to v poriadku?
@anonym_autor dakujem za opytanie,snazim sa.Bolo toho vela,umierala mi mama,do toho syn s autizmom nechapal,preco uz nie je doma ale v nemocnici,preco chudne,je zlta,dostaval amoky,bol na nu silne naviazany asi viac ako na mna.Ja som vstavala do prace o 4:20,bolo to sialene a ked mamina umrela,tri mesiace po ma telo proste vyplo v praci a prebrala som sa v nemocnici.A dlho to trvalo kym som stala opat na nohach.Kazdy piatok sme sadli do auta a sli 700km aby sme boli co najviac s nou toto trvalo 6mesiacov.
9 mesiacov, rakovina krčka
@anonym_autor dakujem za opytanie,snazim sa.Bolo toho vela,umierala mi mama,do toho syn s autizmom nechapal,preco uz nie je doma ale v nemocnici,preco chudne,je zlta,dostaval amoky,bol na nu silne naviazany asi viac ako na mna.Ja som vstavala do prace o 4:20,bolo to sialene a ked mamina umrela,tri mesiace po ma telo proste vyplo v praci a prebrala som sa v nemocnici.A dlho to trvalo kym som stala opat na nohach.Kazdy piatok sme sadli do auta a sli 700km aby sme boli co najviac s nou toto trvalo 6mesiacov.
@anonym_b51cbe tak to mi je luto, to muselo byt naozaj velmi vycerpavajuce, dobre ze si sa dala do poriadku, aj ked to trvalo dlho.
Pri rakovine 10 dni pri operacii, 10 pri prvej chemo, dalsie uz bez PN, normalne praca s nb na kolenach aj tak tam nebolo co robit, popri tom tromboza ale na nu stacili injekcie do brucha.
@anonym_d137d4 uz si zdrava?
@anonym_autor Momentálne 3 mesiac (s dvojtýždňovú prestávkou. Som po operácii srdca s komplikáciou perikarditida

2m problémy s chrbticou operácia ramena