Ako dlho ste mali horúčku po vakcíne AstraZeneca?
Dobry večer kto z vás bol očkovaný astrou? Ako dlho ste mali teploty? Ja sa liečim roky na vysoký TK a beriem tarku... Vcera sme sa boli očkovať okolo 14.oo po očkovaní v pohode, žiadna bolesť... Ked som prišla domov bolela ma ruka a dala som si studený obklad... No a dnes cely deň sa cítim ako opitá...do obedu mi bolo raz zima, raz teplo a tak som mala 37.8 dala som paralen a teraz mam uz 38.5 a stále ten stav opilosti...
Dúfam, že po 2 dňoch už budem fit...
Ja som mala len mierne zvýšenú telesnú teplotu do 37.2., ale dcéra horuckovala cca deň a pol.
Bola som sa očkovať v sobotu okolo 17h, teplotu som mala od nedele rána do pondelka do rána, okrem toho bolesť ruky, svalstva, hlavy
Ja som bola ockovana v sobotu po 13. V noci teplota do 37,7 ráno 37.1. Po 13 to začalo teplota vyskočila za 1,5 hodiny do 40. Nebolo mi veru všetko jedno. Dnes aktuálne 37,3 a za cely deň som si dala raz 200 Ibalgin a 500 paralen.
Ockovali ma 14.2 okolo 8.30 a teplota mi vybehla az v nci okolo 22tej do38.5 a nasledne rano som mala uz len zvysenua celkova slabost taka a potom uz nic, len ma este asi 2 dni bolelo miesto vpichu...
Ja osobne som nemala ziadne vedlajsie priznaky, najdlhsie, co som pocula od kolegov a kamaratiek, od soboty vecera do pondelka rana
Známa mala po 10 hod od očkovania zimnicu,teploty, bolesti svalov trvalo to 2 dni jej kolegyňa úplne bez na čo sa lekárka vyjadrila, že nie je dobré byť úplne bez reakcie
Vôbec som nemala horúčku, ani zvýšenú teplotu. Reakcia len hrča v mieste vpichu, bolesť ramena, potom svrbenie a to trvalo skoro týždeň.
A v prvú noc mi bolo akosi cudne na žalúdku, ale to ja mávam, odkedy nemám zlcnik. To ani nemuselo súvisieť.
Ja som bola očkovaná v sobotu o 8:30, celý deň úplne v poriadku a v nedeľu od rána bolesť hlavy, stav ako po riadnej žúrke, k večeru na striedačku zimnica, teplo.. a tiež zvýšená teplota do 38'C. Na ruke mám fľak a ruka ma trochu pobolieva. Inak od pondelka (dnes) rána okrem tej ruky všetko ok.
Mne bola v ten vecer zima ( nie zimnica) teplota max 37,3 a pocit, ako keby na mna nieco liezlo, na druhy den mierna bolest hlavy, ktoru som vyriesila paralenom... Moj brat vecer strasna zimnica, druhy den stav ako pri opici... svagrina v noci zimnica a trochu zvysena teplota, na druhy den velka unava...na dalsi den vsetci uplne ok a spolu sme skonstatovali, ze az take hrozne to nebolo 🙏💪
Jedine co vám poviem je ze očkovať sa môžu len zdraví ľudia a teda ze sa liečite ma vysoký krvný tlak je riziko. Astra zeneca je už aj v Rakúsku vyradená nechcem vás strašiť no neviem ci to bol dobrý krok.
@didazh to je také no v anglickú sú uz 3 milióny ľudí zaočkovaní a zatiaľ nič... Ta pacientka no sestrička co umrela v rakúsku, dostala pľúcnu emboliu... Ked ma niekto koronu u nás na svk, každý jeden či zomiera mladý človek umiera pretože, covid mu spôsobil pľúcnu emboliu.. Ona sa dala zaockovat a možno šla do prace a dostala covid a preto, možno umrela ale keby umrela kvôli astre zeneca tak zastavia aj na svk to a vezmú každého jedného, ktorého zaockovali s astrou a pozorovanie, poprípade by začali kontrolovať ci nemajú emboliu... Ja poznám jedného pána, bol zaočkovaný u nás na svk so Pfizer a zomrel 20 dni po očkovaní na covid, ale nezomrel kvôli očkovaniu... Dal sa zaočkovať a o 5 dní sa nakazil.... Bol to strasi pán a nikde o nom nepísali, lebo ho ani nepytvali... U nas na svk sa nerobi každému pitva co umre na covid
Baby, 1.4. som bola očkovaná astrou, v noci a na druhy den teplota do 39, bolesť svalov, klbov, hlavy, únava. Potom v poho prešlo. A včera sa mi spustilo krvacanie zdola, normálne ako menstruacia, len tu som mala dostať až na konci mesiaca... 😕 Myslite, ze to ma súvis?
@didazh prosim ta nesir hovadiny,ked sa tomu nerozumies. Ludia s vysokym tlakom a kardiovaskularnym rizikom by sa mali prednostne ockovat,pretoze su pri Covide najohrozenejsia skupina. Maju vacsiu nachylnost na krvne zrazeniny, kde pri Covide to hrozi o to viac. A je tam pri Covide aj vyssia umrtnost. Ockovat sa maju zdravi ludia,ale to sa tyka teploty, virozy a soplov. Nie chronickych ochoreni.

asi 2 dni