icon

Ako dlho trvá dát sklá do okuliarov?

bobelik
11. jún 2024

Ako dlho trvá dat do novuch okuliarov skla? Je tam limit.Nebudem cakat 30dni .Dakujem.Potom odstupim od zmluvy- Dakujem za radu

minenkak
•
11. jún 2024

@bobelik ak majú v optike skla čo potrebuješ aj hneď a ak nie ,asi do desať dní

melanta
•
11. jún 2024

Niekde deň, niekde týždeň, niekde mesiac. Takže ak chceš vedieť, koľko to trvá tam, kde si si sklá dávala robiť ty, tak sa opýtaj tam.

cimage
•
11. jún 2024

@bobelik mne menili skla v mojich a trvalo to den. Tak nejak by mali aj nove, lebo ram si predpokladam kupujes v optike, kde ho realne aj maju a iba skla objednavaju. Viac ako tyzden to nemoze trvat.

tanyan
•
11. jún 2024

Záleží od optiky... Treba sa opýtať priamo tam.
Ak to robia priamo tam, tak je to za pár hodín hotové. Ak to posielajú, tak aj 2-3 týždne. Samozrejme, pokiaľ nejde o špeciálne sklá, ktoré treba najskôr objednať a doručiť a až potom zabrúsiť do rámu. Vtedy to trvá dlhšie.

lakebabe
•
11. jún 2024

@bobelik záleží aké sklá niektoré sú hneď ja som musela čakať asi desať dní lebo moje museli upravovať ale to záleží od optiky

1ryba
•
Odpoveď bola odstránená
•
diewcatqoo
•
11. jún 2024

Zavisi od konkretnej optiky, ale nikdy sme necakali dlhsie nez 3 dni.

tasticka59
•
11. jún 2024

Preco si sa na to rovno neopytala? Nikto nemoze vediet, kolko to bude trvat v tvojom pripade.

viestta
•
11. jún 2024

Ak ti potrebuju objednat skla, tak to moze trvat aj dlhsie. Najdlhsie som cakala na skla v Grant optical, v mensich optikach to bolo zvycajne do par dni

bobelik
autor
•
11. jún 2024

Cakala som ako vzdy do 3 dni. Nie 30 dni.To by som dietatu dala inde dat .

bobelik
autor
•
11. jún 2024

MNa zaujima ci mozem odstupit od zmuvy .Dam to urobit inde .

bobelik
autor
•
11. jún 2024

Najlacnejsie skla do detskych okuliarov . Preto som cakala dieta urobia rychlo.

bobelik
autor
•
11. jún 2024

Chodim tam roky .Vzdy urobili do 1az 3 dni.Preto teraz neviem.

bobelik
autor
•
11. jún 2024

Ked som davala povedali 1az 3 dni.Tak som automaticky zase po pol roku cakala ze to bude tak trvat. Ale nie .

tanyan
•
11. jún 2024

@bobelik Aj ti vysvetlili prečo to ešte nie je hotové? Ako dlho čakáš?
Ak zvažuješ naozaj odstúpenie, tak napíš napríklad na Odbor ochrany spotrebiteľa a s odpoveďou môžeš ísť do optiky.
https://www.mhsr.sk/uploads/files/eKHx3RHL.pdf?...

bobelik
autor
•
11. jún 2024

Som mimo P:B a nemam telefon..Povedali zavolame .

sissy27
•
11. jún 2024

@bobelik "dať sklá" do rámu je otázka minút, vyrobiť požadované sklá je druhá vec...

tanyan
•
11. jún 2024

@bobelik Kam ti zavolajú, keď nemáš telefón?

hiro
•
11. jún 2024

Bol som si davat robit cca 2 mesiace dozadu. A teta ze ak chcem, mozem prist este v ten den - boli hotove asi o 2-3 hodiny.

muchotrafka298
•
11. jún 2024

Vacsinou som mala vzdy do 5 pracovnych dni hotove v optike. Teraz budem cakat dlhsie /10 dni/ lebo museli objednat specialne skla, ktore nemali skladom. Nejak vydrzim.

bobelik
autor
•
11. jún 2024

Uz som sa dovolala su nadovolenke