Ako dlho trvá PN po vpichnutí ozónu?
Ahojte, idem na ozón do chrbtice a potrebujem vedieť koľko budem cca na PN. Aby vedeli v práci či majú náhradu pýtať.
Ozon je drahe placebo. Co ja poznam ludi, nikomu nepomohol. Po case lutuju vyhodene peniaze.
@kika_9 Nemáte PN. Buď paragraf od obvodného alebo dovolenka. Treba byť v kľude dva dni. Ja som to absolvoval hádam 30x.
Ozon je drahe placebo. Co ja poznam ludi, nikomu nepomohol. Po case lutuju vyhodene peniaze.
@anonym_739ddd ja som bol na ozone 11 rokov dozadu a zaklopem si,odvtedy moje problémy prešli.mna to zachránilo od operácie.mje mi jasné,že sa to vráti raz,ale teraz funguje
pichali mi nedavno blokady do chrbtice pod CT (to bude obdobne len toto sa neplatilo) a 24 hodin po mas oddych a potom uz normalne ale kedze robis v potravinach tak dva tri dni PN a na to hadam nepotrebuju nahradu v robote a vedia to poriesit
24-48 hod od aplikácie ozónu
@anonym_739ddd ja som bol na ozone 11 rokov dozadu a zaklopem si,odvtedy moje problémy prešli.mna to zachránilo od operácie.mje mi jasné,že sa to vráti raz,ale teraz funguje
@anonym_bfe706 spravne pises, ze raz sa to vrati. Operaciu netreba odkladat. Vzdy je lepsie v mladsom veku, ako v starobe. Ja som bola v 44r., suseda v 60. Jej rekonvalescencia bola velmi narocna a po 10 rokoch od operacie nosi barlu, ja po 28 od op nie.

ja som na druhy den pracovala ak teda nemas namahavu pracu