Ako dlho vám ukazoval Covid test pozitivitu?
Ako dlho vám úkazoval test pozitivitu?
Ahoj, aktualne sme po covide cela rodina, 6 clenov. Vacsina z nas mala negativny na 5-7.den. Najmladsia dcera 10 dni, ani doktorka mi nechcela veriť. A to bola bezpriznakova.
Mojim rodičom vlani 11 dní- antigénový. Ale ak aj vyjde už negatívny a je viditeľne chorý, tak by sa mal liečiť ďalej.
Priemerne na 9.den bol domaci negativny... len raz syn 5 dni a negativ, ale zvysnych (6x) to bol presne deviaty den, kedy uz na teste domacom nebolo nic... moji mali ale vysoke CT hodnoty...
ťažko povedať.. Ale ak má pozitívny test a vieš o tom, že je pozitívny, tak by som isto nikam nešla. Zajtra môžu nastúpiť príznaky.
Ano domaci test pozitivny je infekcny pre okolie podla mojho lekara... hlavne ak idete na vysetrenie k lekarovi, tak by nebolo rozumne nakazit pol cakarne ludi s boh vie akymi diagnozami...ockovanie proti covidu momentalne vobec nechrani.
@ibrunova
@anjelicek26 jasne, že nikam nepojdme. Vyšetrenie je až za 10 dní. Tak vlastne čakám čo bude ďalej.
10 dni podla mna s vysokou pravdepodobnostou uz ten domaci bude negativny... drzim palce na lahky priebeh.
7dni dcére 8 paradox pri vysokej virusej naloží na začiatku sme mali testy negatívne ešte v deň odberu PCR.
Nie napr.znamy mal síce pozitívny antigen ale pcr následne pcr mal hodnotu mal 31 teda už nebol infekčný.
11 dní a pritom mi absolútne nič nebolo len ma jeden deň boleli nohy.Ja viem tiež tak že pozitív AG znamená že je človek ešte infekcny