icon

Ako efektívne liečiť stafylokokovú infekciu?

anze25
18. nov 2023

Ahojte mamičky chcem sa spýtať či je tu niekto kto sa už liečil na toto bakteriálne ochorenie

anavixy
•
18. nov 2023

Kde? Ake su tazkosti? Co konkretne o liecbe ta zaujima? Toto nie je bakterialne ochorenie, ale len nazov bakterie zodpovednej za niektore zdravotne tazkosti, takze treba specifikovat .

anze25
autor
•
18. nov 2023

@anavixy momentálne mi vyšiel pozitívny test keďže má trápili červene a opuchnuté oči
Na očnom mi brali výter kde potvrdili liečim sa kvapkami,
Ale mám dom 2 ročného sNa a bojím sa aby som ho nenakazili .je to veľmi nákazlivé alebo nie

snehulak77
•
18. nov 2023

@anze25 ahoj, ja som mala pri pôrode. Dostala som horúčky, urobili akútny cisár. Nemala som vôbec žiadne obmedzenia čo sa týka kontaktu s malým, a to bol na JRSN, kde sú deti v inkubátore. Normálne som aj nosila mlieko (tu trochu, čo som mala). Je to baktéria, ktorá robí problém asi len keď sa premnozi

anavixy
•
18. nov 2023

@anze25 takze infekcia oci, hej? No nakazlivy je kazdy zapal spojiviek myslim, takze urcite umyvat ruky, nepouzivat rovnaky uterak, take zakladne zasady hygieny.. aspon vies ak by sa objavili problemy u maleho tak vies hned o co ide a ze to treba riesit. Drzim palce, nech sa toho rychlo zbavis a nech to maleho nelapne 🍀

marianarem
•
18. nov 2023

@anze25 Tak je to nakazlive, inac by tie bakterie uz boli vykapane, nejako sa sirit musia. Ale z mojej skusenosti to prudko nakazlive nie je. Mne raz za par rokov stafylokok vyrobi problemy, niekedy aj tazsie, ale nikdy to odo mna nikto nedostal.