icon

Ako efektívne odstrániť masť Ibalgin?

17. máj 2026

Ahojte, lekárka mi doporučila natierať koleno masťou Ibalgin. Pomáha to, ale tú mať neviem zmytiť ani po viacerých umytiach. Skušam použiť servítky alebo kusky látky, ale stále to cítiť.

anonym_7037dc
17. máj 2026

@anonym_autor a prečo to potrebuješ zmyť? Veď by to malo pôsobiť, či sa mýlim?

anonym_51c850
17. máj 2026

ved to nemas zmyt. Kolko si si toho dala? Mne vzdy sa Ibalgin krem aj gel pekne vstrebe a po chvili ani neviem, ze som si ho mazala. Ale ano, ten krem ma specificku vonu ale nie je to nic co do par hodin uplne nevyprcha.

sissy27
17. máj 2026

@anonym_autor nechapem ad1 preco to potrebujes zmyt, ved ono sa to pekne vstrebe
ad2 ake servitky a kusky latky?? O mydle a teplej vode si este nepocula? Lebo to krasne funguje ak potrebujes z pokozky zmyt nieco mastne.

autor
17. máj 2026

Asi som to zle napísala, potrebujem to zmyť z prstpv.

sissy27
17. máj 2026
@anonym_autor

Asi som to zle napísala, potrebujem to zmyť z prstpv.

@anonym_autor no ono sa to vstrebe aj do pokozky na prstoch ci dlaniach a ak nie, tak stale plati, ze tepla voda a mydlo robia v tomto smere zazraky, ako fakt nechapem, ze na toto sa treba pytat.

mimaapeto
Včera o 06:56

poznám ten krém pomáha ale teda má svoj zápach.... dlšie trvá kým sa podarí zmyť z rúk a ver že som ich drhla kadečím a obmedzujem jeho použitie...

autor
Dnes o 04:32
@mimaapeto

poznám ten krém pomáha ale teda má svoj zápach.... dlšie trvá kým sa podarí zmyť z rúk a ver že som ich drhla kadečím a obmedzujem jeho použitie...

@mimaapeto Ďakujem za odpoveď.

earlgrey
Dnes o 04:46

tak si daj rukavice pri nanášaní krému 🤷‍♀️ a máš o problém menej